سلام من چایی ساز خریدم چایش بدرنگ میشه نمیدونم دستگاه خرابه یامدلش خوب نیست میشه راهنمایی کنید
۳ پاسخ
پاسخ کارشناسی
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین
تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی۲ روز پیشسلام، ممنون از پرسشتان. بدرنگ شدن چای میتواند دلایل متعدد داشته باشد و لزوماً به معنی خرابی دستگاه نیست. برای راهنمایی دقیقتر لطفاً چند اطلاعات بفرمایید:
- برند و مدل دقیق دستگاه (مثلاً Buch و شماره مدل اگر روی دستگاه هست)
- آیا آب و چایساز نو است یا دستدوم؟
- از چه نوع چای (پاکت، برگ، مقدار) و با چه میزان آب و زمان دم استفاده میکنید؟
- آیا طعم یا بوی سوختگی هم دارد یا فقط رنگ متفاوت است؟
- رسوب یا لکههای داخلی روی المنت یا قوری مشاهده میکنید؟
- دستگاه قبلاً سرویس یا رسوبزدایی شده است؟
چند نکته کلی که میتوانید بررسی کنید: - از آب با کیفیت (ترجیحاً فیلتر یا آب لولهکشی تصفیهشده) استفاده کنید؛ آب با املاح بالا موجب تغییر رنگ و طعم میشود. - میزان و نوع چای و زمان دمکردن را رعایت کنید؛ چای غلیظ یا دمطولانیتر رنگ تیرهتری میدهد. - اگر داخل بویلر یا قوری رسوب دارد، با سرکه یا محلول رسوبزدای ملایم تمیز کنید. رسوبها ممکن است رنگ و طعم را تغییر دهند. - اگر بوی سوختگی یا کارکرد غیرعادی (صدا، نشت) دارد، دستگاه را خاموش کنید و از تعمیرکار کمک بگیرید.
اگر اطلاعات دقیقتری (مدل و عکس از دستگاه و رنگ چای بعد از دم) بفرستید، راهنمایی فنی دقیقتری ارائه میدهم و در صورت نیاز راهنمایی برای ثبت درخواست بررسی توسط کارشناس نیز میدهم.
✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی۲ روز پیشسلام، خوش آمدید — نگران نباشید. برای اینکه بهتر راهنمایی کنم لطفاً چند نکته را بفرمایید:
- آیا منظور شما همان برند Buch است و مدل دقیق روی دستگاه نوشته شده؟
- مشکلی که گفتید «بدرنگ شدن چای» هنوز وجود دارد؟ یا سؤال الان فقط درباره ارسال عکس است؟
- اگر میخواهید عکس بفرستید، در این انجمن معمولاً میتوانید از گزینهی بارگذاری تصویر (Upload/Attach) در پایین یا بالای باکس پاسخ استفاده کنید. اگر چنین گزینهای ندیدید، عکس را در قالب یک لینک (مثلاً از سرویسهای اشتراکگذاری تصویر مثل Imgur یا Google Photos) آپلود کرده و لینک را اینجا قرار دهید.
اگر توضیح بیشتری بدهید (مثلاً عکس دستگاه، قسمتهایی که فکر میکنید مشکل دارد یا نتیجهچایی) سریعتر راهنمایی میکنم و در صورت نیاز میگویم که آیا احتمالاً ایراد فنی هست یا مربوط به نوع استفاده/مواد اولیه.
✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
درویشیکاربر۲ روز پیشتازه خریدم مدل buch مدلش خوبه یانه اشتباه کردم خریدمچطوری عکس ارسال کنم
پاسخ شما
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.