سلام ايادر دستگاه قهوه ساز سركه كار جرم گير را ميكنه در مخزن اب؟
براي جرم گيري دستگاه قهوه ساز خانگي ايا سركه كار جرم گير را انجام ميدهد در قسمت مخزن اب؟دستگاه من گاستروبك هست
براي جرم گيري دستگاه قهوه ساز خانگي ايا سركه كار جرم گير را انجام ميدهد در قسمت مخزن اب؟دستگاه من گاستروبك هست
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام؛ ممنون از سؤالتان.
معمولاً استفاده از سرکه برای جرمگیری قهوهسازهای خانگی رایج است و در بسیاری از مدلها (از جمله برخی گاستروبکها) میتواند رسوبات آهکی را تا حدودی از بین ببرد. با اینحال چند نکته مهم را در نظر داشته باشید:
پیشنهاد عملی: 1. دفترچه گاستروبکتان را چک کنید برای دستور جرمگیری. 2. اگر سرکه مجاز است: نسبت مناسب را آماده کنید، مخزن را پر کنید، سیکل آبگیری/تهیه قهوه را اجرا کنید، سپس چند بار با آب تمیز شستوشو دهید. 3. اگر مطمئن نیستید یا دستگاه حساس است، از محلولهای مخصوص جرمگیر یا خدمات تعمیرکار برای انجام جرمگیری در محل استفاده کنید.
اگر مدل دقیق دستگاه را بفرمایید، راهنمایی مشخصتری بر اساس دستورالعمل گاستروبک ارائه میدهم.

سلام؛ ممنون از توضیحات بیشتر و مدل دستگاه.
در کل سرکه سفید معمولاً برای جرمگیری قهوهسازهای خانگی کاربرد دارد و میتواند رسوبات آهکی را حل کند، اما نکات زیر را رعایت کنید:
اگر تمایل دارید میتوانم راهنمایی دقیقتری براساس دفترچه یا دستورالعمل رسمی مدل 42606 جستجو کنم (در صورت دسترسی به منبع رسمی).
مدل قهوه ساز٤٢٦٠٦ ميباشدگاسترو بك
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.