عیب یابی و پیدا کردن بهترین روش برای تعمیر قهوه ساز
بسیاری از مشکلاتی که برای دستگاهها و لوازم خانگی پیش میآیند در مرحلهی اول ناشی از نگهداری نامناسب و عدم توجه به جزئیات مهم هستند. بنابراین اولین توصیهی تیم تعمیرآنلاین به شما این است که پس از خرید قهوه ساز خود، دفترچه راهنمای آن را با دقت مطالعه کنید تا به جزئیات نگهداری از آن پی ببرید. تمیز نگه نداشتن و توجه نکردن به موضوعات مهم در خصوص این دستگاه علاوه بر وارد کردن فشار بر روی موتور قهوه ساز، میتواند به کم شدن عمر مفید آن نیز منجر شود.
در اولین قدم برای تعمیر قهوه ساز خود، بهتر است از ساده ترین بخش شروع کنید و حتی نکات پیش پا افتاده را نیز در نظر داشته باشید. به طور مثال، در صورتی که قهوه ساز روشن نمیشود، به جای این که از همان ابتدا به فکر تعمیر و تعویض موتور یا سایر اجزای داخلی دستگاه باشید، جریان برق و منبع تعذیه را بررسی کنید. مطمئن شوید که سیمها و کابلهای وصل شده به قهوه ساز دچار پارگی و فرسودگی نیستند و برق به درستی به دستگاه منتقل میشود.

مورد دیگری که برای حل آن نیازی به تعمیرکار نیست بحث تمیزکاری دستگاه است. بد شدن یا تلخی بیش از حد طعم قهوهای که دستگاه قهوه ساز شما آماده میکند در واقع نشانهای است که دستگاه به تمیز شدن نیاز دارد. بهترین شیوه برای تمیز کردن این وسیله این است که در ابتدا قطعات و فیلتر آن را به آرامی جدا کنید و سپس با یک پارچهی کاملا نرم به تمیز کردن آن بپردازید.
همان طور که در برخی موارد نیازی به صحبت یا کمک گرفتن از تعمیرکار وجود ندارد، در برخی موارد لازم است که یک فرد متخصص انجام این کار تعمیر قهوه ساز را بر عهده بگیرد تا همهی مراحل به خوبی پیش برود. به طور مثال، جوشیدن غیرضروری قهوه در زمان آماده سازی میتواند نشانهای باشد که به خرابی و یا لاقل مشکل داشتن ترموستات دستگاه شما اشاره داشته باشد. برای تعویض یا تعمیر ترموستات قهوه ساز که یکی از قطعات مهم و حساس دستگاه است بهتر است عجولانه اقدام نکنید و از تجربهی یک فرد متخصص استفاده کنید.
یکی دیگر از اقداماتی که بهتر است بدون داشتن تخصص انجام ندهید تعمیر المنت قهوه ساز است. در اکثر مواقع، اگر قهوهی آماده شده در مدت زمان کوتاهی سرد میشود و دستگاه نمیتواند آن را به خوبی گرم نگه دارد، این موضوع نشانهی این است که المنت وسیله خراب است. البته به دلیل این که مراحل بررسی و تعمیر و تعویض این قطعه پیچیده و دشوار است، بهتر است توسط تعمیرکار انجام شود.

گاهی اوقات دلایل متفاوتی برای رخ دادن یک مشکل وجود دارد. به همین خاطر است که پیشنهاد میشود کار تعمیر را به تنهایی و بدون داشتن تخصص انجام ندهید. یک تعمیرکار حرفهای میتواند مشکل را با دقت بررسی کند و دلیل اصلی را پیدا و حل کند. به طور مثال، چکه کردن آب از دستگاه قهوه ساز میتواند:
1) به دلیل شکستگی و خرابی مخزن آب باشد،
2) به خاطر پوسیدگی و فرسودگی واشر دستگاه باشد،
3) به خرابی یا ترک خوردگی المنت قهوه ساز اشاره کند و … . به همین دلیل بهتر است که در چنین مواقعی، از یک تعمیرکار کمک بگیرید تا علاوه بر حل شدن مشکل از ریشه، از به وجود آمدن هزینههای اضافه نیز جلوگیری کنید.