تعمیرآنلاین به عنوان مرکز تخصصی تعمیرات مدل های مختلف اسپیلت و کولر گازی تولید شده توسط برندهای معتبر، با به کارگیری تکنسین مجرب و تیم پشتیبانی قوی مسئولیت خدمات پس از فروش این محصول را بر عهده دارد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات صورت گرفته توسط تکنسین تعمیرآنلاین دارای ضمانت ۱۸۰ روزه بی قیدوشرط بوده و در صورت نیاز به تعویض، تمامی قطعات مورد استفاده اصلی می باشد. همچنین کلیه کارشناسان این شرکت در قبال تعمیرات انجام شده موظف به ارائه فاکتور رسمی شرکت می باشند.

کولر گازی کار نمی کند، علت چیست؟
۱_ اتصالات الکتریکی دستگاه قطع شده است.
۲_ فیلترها و کویل ها کثیف شده است. به طور کلی عدم سرویس به موقع دستگاه یکی از عوامل متداول خرابی کولر گازی است. آلودگی بیش از حد فیلترها و کویل های کولر گازی باعث خرابی زود هنگام فن ها و کمپرسور دستگاه می شود؛ بنابراین تمیز کردن دوره ای فیلترها از اهمیت بسزایی برخوردار است. فیلترهای دستگاه باید حداقل به صورت سالانه بازدید و تمیز شوند.
۳_ ترموستات کولر گازی معیوب شده است. در سیستم های کولر گازی یک سنسور ترموستات در پشت پنل کنترل قرار گرفته است که وظیفه اندازه گیری دما را بر عهده دارد. جهت بررسی این قطعه دمای دستگاه را تغییر دهید تا از کارکرد مناسب آن اطمینان حاصل نمایید.
 ۴_ فیوز دستگاه خراب شده است. بررسی و تعویض این قطعه نیاز به حضور تکنسین مجرب دارد.
۵_ دستگاه دچار یخ زدگی شده است. جهت بررسی این مشکل دستگاه را خاموش کرده و درپوش آن را بردارید تا ببینید که آیا بر روی فیلتر یخ زدگی مشاهده می شود؟؟!! این مشکل عموماً به دلیل خرابی تسمه فن رخ می دهد.
۶_ کمپرسور دستگاه به دلیل سوختن خازن ها دچار مشکل شده است. رفع این عیب نیاز به تعویض قطعه دارد.

علت نشتی آب در کولرگازی چیست؟
۱_ فیلترهای هوا کثیف شده است. این امر از عبور هوا ممانعت کرده و در نتیجه کویل های تبخیرکننده دچار یخ زدگی می شوند. از آنجایی که مبرد از طریق سیم پیچ های تبخیرکننده جریان می یابد و برای جذب گرما نیاز به جریان مناسب هوا می باشد، در صورت محدود بودن جریان هوا یخ زدگی و در نتیجه نشتی آب رخ می دهد.
۲_ پنل تخلیه دستگاه سرریز شده است. این قطعه در قسمت پایین سیستم داخلی (که کویل های تبخیرکننده در آن است) قرار دارد و وظیفه آن جمع کردن بخارات چگالش یافته است. جهت بررسی این مشکل، پس از خاموش شدن دستگاه، پنل و لوله تخلیه را بازدید کرده و از عدم وجود نشتی در آن اطمینان حاصل نمایید. همچنین در صورت مسدود بودن، اقدام به برطرف کردن آن نمایید. مقاله دلایل آبریزش کولر گازی نیز با جزئیات بیشتری به توضیح این مشکل پرداخته است.

علت کارکردن پیوسته کولر گازی چیست؟
۱- دمای دستگاه در مقادیر خیلی پایین تنظیم شده است. به طور کلی در صورتی که میزان اختلاف دمای محیط و ترموستات زیاد باشد، دستگاه به صورت پیوسته کار خواهد کرد.
۲- کولر گازی انتخاب شده برای محیط تحت پوشش مناسب نمی باشد. به طور کلی دستگاه تا رسیدن دمای محیط به مقدار مناسب به صورت پیوسته کار می کند. این امر باعث آسیب دیدگی دستگاه می شود.
۳- کویل های کندانسور دستگاه بیش از حد آلوده شده است. این امر باعث کاهش جریان هوا می شود و در نتیجه راندمان سیستم پایین می آید.

کولرگازی با وجود شروع به کار قادر به سرد کردن محیط نمی باشد، علت چیست؟
۱_ تنظیمات ترموستات دستگاه دچار مشکل شده است. جهت بررسی ترموستات دمای دستگاه را تغییر دهید و نحوه کارکرد سیستم را بررسی نمایید.
۲_ موتور یا کمپرسور دستگاه دچار مشکل شده است. سیستم های کولر گازی از قسمت های متحرک زیادی تشکیل شده است. در برخی از موارد مشکل از دو قسمت می باشد. لذا بررسی و رفع این عیب نیاز به حضور تکنسین دارد.
۳_ مبرد دستگاه دچار نشتی شده است. مبرد دستگاه که گرمای هوا را جذب می کند و بین تبخیرکننده و کندانسور جریان دارد، دچار نشتی شده است. در صورت عدم وجود مقدار کافی مبرد، سیستم تهویه هوا نمی تواند منزل شما را به درستی خنک کند. برای توضیحات بیشتر و کاملتر مقاله چرا کولر گازی به اندازه کافی خنک نمی کند را مطالعه کنید.

علت روشن و خاموش شدن پیوسته اسپیلت چیست؟
۱- فیلتر هوا بیش از حد آلوده و یا مسدود شده است. این قطعه وظیفه حذف گرد و خاک، باکتری ها و حتی ذرات فلزی از هوای قرار گرفته در سیکل سرمایشی را بر عهده دارد. کثیفی فیلتر هوا باعث محدود شدن جریان هوا و یخ زدگی کویل ها و در نتیجه خاموش و روشن شدن متوالی دستگاه می شود.
۲- سطح مبرد کمتر از حد مجاز است. به طور کلی هوای قرار گرفته در کویل های مسی حاوی مبرد می باشد. حال اگر سطح مبرد بیش از حد پایین باشد، دستگاه به صورت متوالی خاموش و روشن می شود.
۳- ریموت کنترل دستگاه معیوب شده است.
۴- ظرفیت اسپیلت مورد استفاده در محیط بیش از حد مورد نیاز بوده و مناسب آن محیط نمی‌باشد. یک اسپیلت بزرگ به راحتی منزل شما را خنک می کند؛ اما به طور موثر قادر به کاهش رطوبت محیط نمی باشد. این امر باعث خاموش و روشن شدن متوالی دستگاه و در نتیجه بروز مشکلات بیشتر در سیستم سرمایشی می شود.

اسپیلت سروصدای زیادی ایجاد می کند، راه حل چیست؟
سروصدای یک واحد کولر گازی می تواند علل مختلفی داشته باشد. این مشکل به دلیل احتمال بروز آسیب های جدی تر به دستگاه، به هیچ وجه نباید نادیده گرفته شود.
۱_ اگر فن سروصدای نابه هنجاری ایجاد می کند، ابتدا اقدام به تمیز کردن آن نمایید. در صورت برطرف نشدن مشکل، تیغه فن را بررسی کنید و از نحوه قرارگیری مناسب آن مطمئن شوید.
۲_ موتور دستگاه نیاز به روغن کاری دارد. به طور کلی هر سال در ابتدای زمان استفاده از اسپیلت، نیاز به روغن کاری دستگاه می باشد.
۳_ پیچ های سیستم سرمایشی در اثر کارکرد مداوم سست شده است و نیاز به سرویس دستگاه می باشد. شما می توانید با مطالعه مقاله عوامل مهم تولید صدای بلند در کولر گازی مطالب بیشتری در این باره بدانید.