سلام، ممنون از توضیحات و پیگیریتان.
با توجه به اینکه موضوع شامل دستکاری در مدارهای برق و گاز، نصب الکترود یا تغییر سیمکشی ترانس جرقهزن است، این کار پرریسک محسوب میشود (احتمال نشت گاز، جرقه نامناسب، آتشسوزی یا آسیب به قطعات وجود دارد). طبق خطمشیهای ایمنی و برای حفظ سلامتی شما، نمیتوانم راهنمایی مرحلهبهمرحله برای تغییر سیمکشی، نصب الکترود یا دستکاری ترانس ارائه دهم.
اگر میخواهید این تغییر انجام شود، پیشنهاد میکنم یکی از گزینههای زیر را پیگیری کنید:
- با پشتیبانی رسمی یا خدمات پس از فروش اسنوا تماس بگیرید و مدل دقیق اجاقتان را اعلام کنید تا راهنمایی رسمی یا خدمات مجاز ارائه شود.
- از یک تکنسین مجاز و باتجربه در امور گاز و برق برای بررسی حضوری دعوت کنید تا خطرها را ارزیابی کرده و در صورت امکان راهکار ایمن و مطابق استاندارد انجام شود.
- اگر شرکت سازنده تغییرات را مجاز نمیداند، بهطور کلی از انجام تغییرات خودسرانه خودداری کنید تا ضمانت دستگاه و ایمنی خانهتان حفظ شود.
اگر مایل باشید، میتوانم به شما کمک کنم اطلاعات و سوالاتی را که باید هنگام تماس با پشتیبانی یا تکنسین مطرح کنید آماده کنم (برای مثال اعلام مدل دقیق، شرح وضعیت شاسی مشعل و محل اتصال دو پایه و ترموکوپل). آیا مدل دستگاه را دارید تا راهنمایی دقیقتری برای تماس با پشتیبانی تهیه کنم؟