لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسی

وقت بخیر.طریقه تمیزکردن هواپز رو می‌شه لطف کنید بگید

نویسنده:ذوق لوزمان:۴ هفته پیشپاسخ:۱بازدید:۱۱
۰

دستگاه ایرفرایر فیلیپس دارم.مشکلی نداره.فقط می‌خوام تمیزش کنم.لطف میکنید راهنمایی کنید

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۴ هفته پیش

سلام، وقت شما هم بخیر. ممنون از پرسشتون — خوشحالم کمک کنم.

روش عمومی تمیز کردن ایرفرایر فیلیپس (و اغلب مدل‌های مشابه): 1. قبل از هر کاری دستگاه را خاموش و از برق بکشید و اجازه بدهید کامل خنک شود. 2. سبد و کشوی داخلی (سبد، سینی یا توری) را خارج کنید. این قطعات معمولاً قابل شست‌وشو هستند: - اگه رویهٔ چسبیده یا چربی دارد، اول با یک دستمال یا اسفنج نرم و آب گرم و مایع ظرفشویی پاک کنید. - برای لکه‌های سخت، می‌توانید قطعات را به مدت 10–15 دقیقه در آب گرم و مایع ظرفشویی بخیسانید، سپس با اسفنج نرم یا فرچهٔ نرم بشویید. - از سیم ظرفشویی یا فرچهٔ خیلی زبر استفاده نکنید تا پوشش نچسب (non-stick) آسیب نبیند. 3. داخل محفظه: - با یک دستمال مرطوب و کف ملایم (مایع ظرفشویی) داخل محفظه را پاک کنید. از ریختن آب مستقیم داخل محفظهٔ الکتریکی خودداری کنید. - برای لکه‌های سرسخت می‌توانید از مخلوط آب و جوش‌شیرین (پودر جوش‌شیرین + کمی آب تا خمیری شود) استفاده کنید؛ کمی بزنید، بگذارید 10–15 دقیقه بماند، سپس با پارچه مرطوب پاک کنید. 4. المنت و پنکه: - معمولاً نیازی به شست‌وشوی مستقیم المنت یا پنکه نیست. اگر روغن یا چربی روی المنت یا پنکه دیده شد، با پارچه مرطوب و برس نرم خیلی با احتیاط پاک کنید. قبل از هر تماس مطمئن شوید دستگاه کاملاً خاموش و سرد است. - از اسپری‌های تمیزکننده قوی که ممکن است به قطعات الکتریکی آسیب برساند استفاده نکنید. 5. بدنه خارجی: - با دستمال نرم و مرطوب و مقداری مایع ظرفشویی یا محلول مناسب سطوح پاک کنید. بعد با پارچه خشک کنید. 6. خشک کردن و سرهم‌کردن: - همهٔ قطعات را کامل خشک کنید قبل از گذاشتن در دستگاه و روشن کردن مجدد. 7. نکات ایمنی و نگهداری: - از مواد سفیدکننده قوی یا اسپری‌های شویندهٔ داخل فر که دودزا هستند استفاده نکنید. - برای بوی نامطبوع: یک ظرف آب و چند برش لیمو یا دو قاشق سرکه سفید را در سبد قرار دهید و دستگاه را برای چند دقیقه در دمای کم روشن کنید (در صورتی که دفترچهٔ دستگاه چنین کاری را منع نکرده باشد). - هر بار پس از پختن غذاهای چرب یا آردی، بهتر است سبد را سریعاً تمیز کنید تا تجمع چربی سخت نشود. 8. مراجعه به دفترچه: - برای جزئیات خاص مدل فیلیپس خود (مثل اینکه کدام قطعات قابل ماشین ظرفشویی هستند یا هشدارهای خاص) حتماً دفترچه راهنمای مدل‌تان را بررسی کنید.

اگه دوست دارید دقیق‌تر راهنمایی کنم، لطفاً بفرمایید مدل دقیق ایرفرایرتون چیه و آیا قطعات رو قبلاً داخل ماشین ظرفشویی می‌گذاشتید یا نه؟ در صورت نیاز می‌تونم نکات مربوط به شست‌وشوی داخل ماشین ظرفشویی یا شویندهٔ مناسب هم بگم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر
وقت بخیر.طریقه تمیزکردن هواپز رو می‌شه لطف کنید بگید