آب دادن آبسردکن
یه سوال البته بعد از سلام... از پشت آبسردکن aftron ما ، داخل محفظه ، از بالا داره آب میریزه رو موتور چیکارش کنم ؟ شیراز هستم
یه سوال البته بعد از سلام... از پشت آبسردکن aftron ما ، داخل محفظه ، از بالا داره آب میریزه رو موتور چیکارش کنم ؟ شیراز هستم
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، لطفاً به خاطر ایمنی اول دستگاه را از برق بکشید تا خطر برقگرفتگی یا آسیب بیشتر وجود نداشته باشد.
مشکل شما (ریختن آب از محفظهٔ پشت آبسردکن روی موتور) میتواند چند علت معمول داشته باشد: - نشتی از مخزن یا اتصالات داخلی (شل شدن یا ترک لوله/شلنگ) - گرفتگی یا خراب شدن لولههای تخلیه/سرریز که باعث سرریز شدن آب به محفظه پشت میشود - نشتی از فلوتر/شیر خودکار پرکننده (در مدلهایی که به آب شهری متصلاند) - پوسیدگی یا ترک در بدنه مخزن یا اتصالات پلاستیکی - در برخی مدلها شل شدن یا ترک رابط منبع آب (مثلاً محل اتصال به آبسردکن)
چه کارهایی میتوانید انجام دهید (ابتدا ایمنی): 1. دستگاه را از برق جدا کنید. 2. آب ورودی را ببندید (اگر به آب شهری وصل است). 3. از پشت دستگاه محل نشت را بصورت چشمی بررسی کنید: آیا محل مشخصی از اتصال یا شلنگ خیس است؟ اگر بله، عکس بگیرید. 4. اگر امکان دارد مقداری آب داخل مخزن را تخلیه کنید و ببینید نشت ادامه دارد یا فقط هنگام پر شدن رخ میدهد. 5. اتصالات و شلنگها را (اگر قابل دسترسی هستند) محکم کنید؛ اما از اعمال نیروی زیاد یا تعمیر موقت با چسب خودداری کنید مگر مطمئن باشید. 6. اگر نشت از بدنهٔ مخزن یا قطعهٔ پلاستیکی ترکخورده است، نیاز به تعویض قطعه یا مراجعهٔ کارشناس است.
پیشنهاد نهایی: - چون آب روی موتور میریزد و احتمال خطر برقگرفتگی یا سوختن موتور وجود دارد، توصیه میکنم برای بررسی و تعمیر حضوری کارشناس اعزام شود. - اگر مایلید، لطفاً بگویید برند و مدل آبسردکن و اگر امکان دارد چند عکس از محل نشت ارسال کنید و [REDACTED]

سلام، ممنون از پیگیریتان. بله، برای شیراز میتوانیم پیگیری کنیم؛ لطفاً چند اطلاعات بیشتر بدهید تا بتوانم هماهنگی برای اعزام یا معرفی نماینده انجام دهم:
1. نام و نام خانوادگی و شماره تماس برای هماهنگی (یا بفرمایید تمایل دارید تماس گرفته شود یا پیامک). 2. [REDACTED]3. برند و مدل دقیق دستگاه (شما اشاره کردهاید Aftron). 4. آیا دستگاه را هماکنون از برق کشیدهاید؟ آیا آب همچنان نشت میکند؟ 5. آیا قبلاً تعمیر یا سرویس شده است و یا تاریخچهای از مشکل داشته؟ 6. زمانهایی که برای مراجعه کارشناس مناسب است.
اگر مایلید فعلاً راهنمایی فنی کنیم: تا زمانی که دستگاه روشن است، به دلیل خطر برقگرفتگی بهتر است آن را از برق بکشید و آب ورودی را ببندید. از دستکاری داخل محفظه و لمس قطعات موتور خودداری کنید و در صورت نشت شدید یا بوی سوختگی، از نزدیک شدن خودداری کنید و اطلاع دهید.
پس از دریافت اطلاعات بالا، در صورت وجود سرویسکار یا نماینده در شیراز، هماهنگیهای لازم را انجام میدهم.
با احترام من شیراز هستم اینجا نماینده دارید ؟
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.