جابجایی یخچال ساید
جهت جابهجایی یخچال به خونه جدید نیاز به کمک دارم
جهت جابهجایی یخچال به خونه جدید نیاز به کمک دارم
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، برای جابهجایی یخچال ساید بای ساید بوش چند نکته مهم را مدنظر داشته باشید تا دستگاه آسیب نبیند و جابهجایی ایمن انجام شود:
اگر مایل باشید، میتوانیم برای شما سرویس جابهجایی یا معرفی تعمیرکار/حملونقل تخصصی را راهنمایی کنیم. لطفاً بفرمایید آیا به کمک حمل نیاز دارید و محدوده (شهر/محله) شما کجاست تا راهنمایی دقیقتری بدهم یا در صورت تمایل درخواست اعزام کارشناس ثبت شود.

سلام، ممنون از اطلاعاتتون. برای هماهنگی اعزام کارشناس یا سرویس حمل یخچال ساید بای ساید بوش لطفاً چند مورد را تأیید کنید تا بهتر راهنمایی و زمانبندی کنیم:
1. شماره تماس و بازههای زمانی که برای جابهجایی مناسبتان است. 2. آیا آسانسور برای حمل وجود دارد؟ در هر دو ساختمان (مبدا و مقصد) آسانسور هست یا باید از پله استفاده شود؟ عرض درب ورودی و فضای راهرو/راهپله هم در صورت امکان بفرمایید. 3. آیا دستگاه را باید باز یا جدا (مثلاً درب یا قسمتهایی) کرد یا صرفاً جابهجایی کامل مورد نیاز است؟ 4. آیا نیاز به بستهبندی یا محافظت تخصصی (مثلاً فوم، تسمه یا چرخ مخصوص) دارید؟ 5. آیا داخل یخچال و فریزر خالی شده است و دربها ثابت شدهاند؟ (اگر نه، کارشناس میتواند در محل راهنمایی کند.) 6. آیا محدودیت زمانی یا دسترسی خاص (پارکینگ، کوچه باریک، پلهبرقی) وجود دارد؟
با ارسال این اطلاعات و شماره تماستان، میتوانیم زمان تقریبی اعزام و هزینه احتمالی ایابوذهاب یا سرویس حمل را بررسی و هماهنگ کنیم. اگر فوریت دارید بگویید تا اولویتبندی شود.
بله به کمک نیاز دارم محدوده مبدا انتهای اشرفی اصفهانی خیابان سرحدی مقصد فلاح
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.