لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیlg

یخچال فریزر سای بای ساید

نویسنده:حسین زادهزمان:۱ ماه پیشپاسخ:۱بازدید:۸۱
۰

سلام وقت بخیر یخچال ساید بای ساید ال جی دارم وسیله های فریزر یخ نزده ولی همه چیزش داره کار میکنه دو روز خاموشش کردم بعد از دو روز روشن کردم آب گذاشتم تو فریزر یخ نزد دیروز خاموش کردم الان باید چیکار کنم؟

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱ ماه پیش

سلام، وقت شما هم بخیر. مشکل یخ نزدن فریزر ساید بای ساید ال‌جی می‌تواند چند دلیل رایج داشته باشد. چند نکته و قدم اولی که خودتان می‌توانید بررسی کنید و اطلاعاتی که لطف کنید بفرمایید تا بهتر راهنمایی کنم:

دلایل احتمالی کوتاه: - تنظیمات دما نادرست است (دما روی حالت بالاتر یا دیفراست باشد). - فن داخل فریزر یا فن اواپراتور خراب یا کند کار می‌کند. - المنت یا سیستم دیفراست (ذوب برفک) مشکل دارد و دائماً در حالت دیفراست است. - کمپرسور یا سیستم خنک‌کننده (گاز یا شیر سرویس) مشکل دارد، جریان گاز کم شده یا کمپرسور به درستی کار نمی‌کند. - ترموستات یا سنسور دما خراب است و فرمان سرمایش را قطع می‌کند. - برفک یا گرفتگی مسیر هوا باعث عدم گردش مناسب هوای سرد شده است. - برد الکترونیکی یا کنترلر ایراد دارد.

کارهایی که همین حالا می‌توانید انجام دهید: 1. تنظیمات دما را چک کنید: دمای فریزر را روی حد مناسب (حدود -18°C یا تنظیم معمول دستگاه) قرار دهید. 2. مطمئن شوید حالت‌هایی مثل حالت نوسازی/دیفراست یا Vacation/Power Save فعال نیستند. 3. دریچه‌ها و مسیرهای هوای داخل فریزر را بررسی کنید که بسته یا مسدود نباشند و جریان هوا آزاد باشد. 4. پشت یخچال را ببینید: آیا کمپرسور کار می‌کند و صدا یا لرزش غیرمعمولی دارد؟ آیا کندانسور داغ است؟ (هشدار: به قطعات پشت دست نزنید اگر داغ است) 5. اگر دستگاه تازه خاموش و روشن شده، به موتور و کمپرسور چند ساعت (معمولاً تا 24 ساعت) زمان بدهید تا به دمای مطلوب برسد—اما اگر بعد از 24–48 ساعت هنوز یخ نزده، نیاز به بررسی تخصصی است. 6. اگر داخل فریزر برفک زیادی وجود دارد یا خودش را مکرراً دیفراست می‌کند، احتمال ایراد در مدار دیفراست یا سنسورها بالاست.

سؤالات برای راهنمایی دقیق‌تر: - مدل دقیق ساید بای ساید ال‌جی چیست (در صورت امکان مدل را بفرمایید)؟ - پس از روشن کردن چند ساعت یا چند روز طول کشیده که متوجه یخ نزدن شدید؟ - آیا کمپرسور هنگام کار کردن گرم می‌شود؟ صدای غیرعادی یا پیغام خطا مشاهده شده؟ - آیا قبلاً مشابه این مشکل را داشته و تعمیر شده بوده؟ - آیا داخل فریزر برفک یا یخ‌زدگی زیاد مشاهده می‌کنید یا اصلاً برفک نیست؟

اگر مایل باشید می‌توانم بر اساس پاسخ‌های شما راهنمایی فنی دقیق‌تری بدهم، اما اگر پس از بررسی اولیه (تنظیم دما و 24–48 ساعت صبر) مشکل حل نشد، پیشنهاد می‌کنم برای عیب‌یابی و تعمیر در محل از یک تکنسین سرویس ال‌جی یا خدمات تعمیرکار مجاز کمک بگیرید، چون احتمالاً نیاز به بررسی کمپرسور، مدار گاز یا سیستم دیفراست و تعویض قطعه وجود دارد.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب