صدایی شبیه (فوووووش) در فر
فر طبقه بالا روشننمیشه. جرقه میزنه صدای تقریبا بلند مثل فوووووووش 😅میده ولی روشن نمیشه . میتونم با فندک دستی امتحان کنم؟
فر طبقه بالا روشننمیشه. جرقه میزنه صدای تقریبا بلند مثل فوووووووش 😅میده ولی روشن نمیشه . میتونم با فندک دستی امتحان کنم؟
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام. ممنون از توضیحاتتان — چند نکته مهم برای ایمنی و عیبیابی فر گازی:
1. هشدار ایمنی اول: چون فر جرقه میزند و بوی گاز یا صدای "فووووش" بلند دارد، این وضعیت میتواند خطرناک باشد. تا وقتی مطمئن نیستید نشتی یا تجمع گاز وجود ندارد، دستگاه را روشن نکنید، از تلاش برای استفاده مکرر خودداری کنید و از روشنکردن شعلهها یا ایجاد جرقه بیمورد خودداری کنید.
2. درباره استفاده از فندک دستی: توصیه نمیشود. اگر شیر گاز یا سیستم جرقهزن فر ایراد دارد ممکن است گاز قبل از اشتعال جمع شود و باعث جرقه بزرگ یا انفجار شود. بهتر است از فندک دستی برای راهاندازی فر دارای مشکل استفاده نکنید.
3. علل محتمل (برای اطلاع کلی): - خرابی یا تنظیم نامناسب شیر گاز یا الکترومغناطیسی. - مشکل در الکترود جرقهزن یا فاصله/موقعیت آن نسبت به مشعل. - گرفتگی یا انسداد مسیر گاز یا سر پخشکنندهها. - خرابی برد کنترل یا رلههای مربوط به فر. - نشتی گاز یا فشار ناکافی/بیش از حد گاز.
4. چه کاری انجام دهید: - اگر بوی گاز میدهید یا احساس تجمع گاز هست، فوراً شیر اصلی گاز را ببندید، پنجرهها را باز کنید و از هر گونه جرقهزایی (گاز روشن/خاموش، فندک، کلید برق) خودداری کنید و در صورت لزوم با خدمات اضطراری تماس بگیرید. - دستگاه را خاموش و از برق و گاز جدا کنید تا زمانی که کارشناس مراجعه کند. - برای عیبیابی و تعمیر، بهتر است از یک تعمیرکار مجاز و با تجربه (تعمیرکار فر/اجاق گاز) کمک بگیرید تا ایمن بررسی و قطعات مانند الکترود، شیر گاز یا برد را بررسی و تعمیر/تعویض کند.
5. اگر مایلید برای پیگیری: برند، مدل دقیق فر و اینکه آیا فر قبلاً سرویس شده یا مشکل تازه است را بفرمایید تا راهنمایی دقیقتری بدهم یا پیشنهاد ثبت سفارش تعمیرکار برای بازدید محل بدهم.
اگر نیاز به کمک فوری یا تماس با پشتیبانی دارید، بگویید تا راهنمایی کنم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.