لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیlg

ایا باید توی یخچال فوم باشه یا نه

نویسنده:انصاریزمان:۳ هفته پیشپاسخ:۱بازدید:۶۹
۰

سلام و عرض ادب،خسته نباشید.توی یخچال من چند تا سوراخ هست که فکر کنم برای انتقال هوای سردو تسویه هوای داخل یخچال و… به داخل یخچال باشه بعد توی این سوراخا از این فوم ضربه گیرا(یا یه چیزی توی این مایه هاس)،الان سوالم اینه که این سوراخا باید باز باشن یا باید این فوما داخل این سوراخا باشن؟نکنه کسی که اومده یخچالو نصب کرده این فومارو یادش رفته در بیاره!؟میخواستم خودم درشون بیارم ولی ترسیدم .چیزی که داخل خروجی و ورودی هوا هست شبیه این فومایی هست که دورتا دور وسایل میپیچن که ضربه نخوره و منعطف هستا،از اون فوم سختا منظورم نیست،از این فوما که راحت و منعطفن.

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۳ هفته پیش

سلام، ممنون — سوال خوب و منطقی‌ای پرسیدید.

به‌طور کلی آن فوم‌های نرم که داخل یا اطراف سوراخ‌ها و منافذ یخچال قرار دارند معمولاً بخشی از عایق‌بندی، هدایت یا جلوگیری از لرزش و ورود گردوغبار و یا جهت‌دهی جریان هوا هستند. مواردی که باید بدانید:

• اگر فوم نرم و منعطف به‌نظر می‌رسد و در عمق سوراخ چسبیده یا قرار گرفته، احتمالاً جزو قرارگیری کارخانه‌ای یا نصب حرفه‌ای است و نقش عایق یا هدایت هوا را دارد — نباید آن را بدون دلیل کامل بیرون بیاورید.
    • بعضی فوم‌ها برای جلوگیری از ورود حشرات، گردوغبار یا کاهش صدا در مسیرهای هوارسانی قرار داده می‌شوند. برداشتن‌شان ممکن است باعث افزایش صدا، ورود گردوغبار یا اختلال در گردش هوای داخلی شود.
    • در مقابل، اگر فوم کاملاً شل، تکه‌ای جدا یا به‌وضوح بسته‌بندی محافظت حین حمل (مثل فوم‌های دور دستگاه که موقع نصب باید جدا شوند) باشد، آنگاه باید خارج شود. این نوع محافظ‌ها معمولاً در زمان نصب برداشته می‌شوند و اگر فراموش شده باشند دیده می‌شوند (معمولاً رنگ یا برچسب مشخصی هم دارند).
    • برای اطمینان: ابتدا ببینید فوم از کجا آمده و چگونه قرار گرفته — آیا به‌صورت چسبیده و مرتب در کنار دریچه‌هاست یا مثل یک قالب بسته‌بندی داخلش گیر کرده؟ اگر به‌صورت چسبیده و مرتب است، بهتر است دست‌نزنید.

اقدام پیشنهادی: 1. اگر دسترسی دارید، مدل دقیق را بفرمایید یا عکس (یک یا دو تصویر واضح از سوراخ و فوم) بفرستید تا بهتر راهنمایی کنم. 2. اگر عکس ممکن نیست و شک دارید که محافظ بسته‌بندی است یا فوم کارخانه‌ای، امن‌ترین کار تماس با پشتیبانی یا تکنسین تعمیر/نصب است تا حضوری یا با راهنمایی تلفنی بررسی کنند. 3. در صورت تصمیم به برداشتن، اول یخچال را خاموش کنید و با احتیاط و ملایمت تلاش کنید؛ اگر فوم محکم چسبیده یا برداشتنش مقاومت دارد، دیگر ادامه ندهید و از کارشناس کمک بگیرید.

خلاصه: احتمالاً آن فوم بخشی از طراحی یا عایق است و نباید بدون اطمینان برداشته شود. اگر عکس یا مدل یخچال را بدهید، راهنمایی دقیق‌تری می‌دهم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر