جرقه ردن ماکروفر فلر
ماکروفر را روشن کردم و جرقه زد دوبار و سریع خاموشش کردم و از برق کشیدم
ماکروفر را روشن کردم و جرقه زد دوبار و سریع خاموشش کردم و از برق کشیدم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام. اینکه ماکروفر جرقه زده میتواند خطرناک باشد. ابتدا نکات ایمنی را انجام دهید:
علتهای رایج جرقه در مایکروفر (بهطور کلی) ممکن است شامل موارد زیر باشند: - وجود قاشق، ظرف فلزی یا پوشش فلزی داخل محفظه یا تماس با دیوارهها - آسیب یا پارگی دیواره یا پوششهای داخلی (مخدوششدن لعاب یا وجود فلز نمایان) - مشکل در درِ دستگاه یا کنشگر قفل درب (در صورت بسته نشدن صحیح جرقه میزند) - خرابی یا فرسودگی قطعات خروجی مگنترون، موجبر (waveguide) یا پوشش موجبر (که ممکن است جرقه در آن ناحیه رخ دهد) - وجود چربی یا ذرات غذا که در مجرای موج یا اطراف لبهها جمع شده و باعث جرقه میشوند - خرابی خازن یا سایر بخشهای الکترونیکی داخل (در موارد نادر)
چند کار ساده که میتوانید انجام دهید: 1. مطمئن شوید داخل محفظه چیزی فلزی نبوده و ظروف مناسب (غیرفلزی) استفاده شده است. 2. داخل محفظه و نواحی درب و لبهها را از نظر ذرات سوخته، چربی یا قطعات فلزی بررسی و در صورت نیاز تمیز کنید (دستگاه از برق جدا باشد). 3. ریزش یا آسیب دیدگی جدی سطح داخلی یا صفحات موج یا نوارهای فلزی دور در را بررسی کنید؛ اگر خرابی دیده میشود، از استفاده خودداری کنید. 4. پس از پاکسازی و بررسی ظاهری، اگر مطمئن نیستید یا جرقه قبلاً از داخل محفظه یا اجزای الکترونیکی بوده، دستگاه را روشن نکنید.
توصیه نهایی: چون جرقه میتواند نشانه مشکل الکتریکی یا آسیب داخلی باشد، بهتر است مایکروفر را برای بررسی و تعمیر به یک تکنسین مجاز بسپارید تا از خطر آتشسوزی یا آسیب بیشتر جلوگیری شود. اگر نشتی دود، بوی سوختگی یا داغی غیرعادی مشاهده کردید، سریعاً دستگاه را از برق جدا کنید و از نزدیکشدن خودداری کنید.
اگر میخواهید راهنمایی دقیقتر بدهم، لطفاً بفرمایید: - جرقه دقیقاً از کجا بهنظر میرسید (داخل محفظه، اطراف درب، پشت دستگاه)؟ - آیا داخلش ظرف یا قاشق فلزی بود؟ - بعد از جرقه بوی سوختگی یا دود دیدید؟ - مدل دقیق فلر را بگویید تا راهنمایی دقیقتر بدهم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.