بوی نیم سوز موتور
کارگر منزل با جاروبرقی سطح خیس رو کشیده و بعد از اون که روشن کردم بوی سوختگی بلند میشه البته کار میکنه ولی من دیگه استفاده نکردم ازش
کارگر منزل با جاروبرقی سطح خیس رو کشیده و بعد از اون که روشن کردم بوی سوختگی بلند میشه البته کار میکنه ولی من دیگه استفاده نکردم ازش
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این حالت میتواند خطرناک باشد. با توجه به بوی سوختگی بعد از استفاده از جاروبرقی روی سطح خیس، لطفاً فوراً دستگاه را خاموش کرده و از برق جدا کنید و تا بررسی توسط کارشناس از آن استفاده نکنید. از باز کردن بدنه یا دستکاری داخلی خودداری کنید.
علتهای محتمل (برای اطلاع کلی): - نفوذ آب به موتور یا بخشهای الکتریکی و ایجاد کوتاهمدت یا سوختگی عایقها - سوختن ذغالهای موتور یا گیر کردن موتور به خاطر رطوبت و افزایش بار - آسیب به سیمپیچی موتور یا بوی ناشی از قطعات حرارتی
چه اطلاعاتی بفرستید تا راهنمایی دقیقتری بدهم یا برای ارسال تعمیرکار: - مدل کامل جاروبرقی بوش - آیا هنگام کار دود یا جرقه دیدید؟ (خیر = بهتر) - آیا جاروبرقی بعد از بوی سوختگی روشن شد و کار میکرد یا خاموش شد؟ - کارگر دقیقاً چه نوع سطح مرطوبی را کشیده بود؟ (آب ساده، مایعات چسبنده یا خیلی کثیف) - آیا آب یا مایع وارد محفظه فیلتر یا کیسه شده است؟
توصیه نهایی: بهخاطر احتمال خرابی جدی یا خطر الکتریکی، بهتر است دستگاه را نزد تعمیرکار مجاز یا خدمات پس از فروش بوش بررسی کنید یا درخواست تعمیر در محل دهید.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.