نمک ظرفشویی
سلام وقت بخیر ظرفشویی من برند اسنوا هستش من بار اول که نمک ریختم ، نمک خیلی زود استفاده شد ، ولی الان حدود یکساله که نمک به هون حال اول مونده میخواستم بدونم برای ظرفشویی مشکلی پیش اومده ؟
سلام وقت بخیر ظرفشویی من برند اسنوا هستش من بار اول که نمک ریختم ، نمک خیلی زود استفاده شد ، ولی الان حدود یکساله که نمک به هون حال اول مونده میخواستم بدونم برای ظرفشویی مشکلی پیش اومده ؟
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، وقت شما هم بخیر.
بعضی دلایل معمول برای اینکه نمک ظرفشویی یا نمک سختیگیر خیلی زود یا برعکس مدت طولانی مصرف نشود:
چه کاری انجام دهید: 1. دفترچه راهنمای اسنوا را چک کنید برای تنظیم سختی آب و روش پرکردن محفظه نمک — معمولاً راهنمای تنظیم عدد سختی و نحوه پر کردن را دارد. 2. مقدار سختی آب منطقهتان را (یا از اداره آب/شرکت آب محلی) بپرسید و تنظیم دستگاه را بر اساس آن اصلاح کنید. 3. محفظه نمک را باز کنید و مطمئن شوید نمک بهصورت سالم و بدون تودهشدگی است و درپوش محکم بسته میشود. 4. در صورت وجود نشانگر سطح نمک که رفتار غیرعادی دارد، یا اگر پس از تنظیم درست باز هم مصرف نامنظم بود، بهتر است دستگاه توسط تکنسین بررسی شود تا شیر، سنسور یا مسیر آبگیری بررسی گردد.
اگر دوست دارید میتوانم راهنمایی کنم چگونه سختی آب را در تنظیمات اسنوا بررسی و تنظیم کنید — بفرمایید مدل دقیق را تا مرحلهبهمرحله راهنمایی کنم.

سلام، وقتتون بخیر.
بهتره برای پر کردن نمک ظرفشویی این نکات رو در نظر داشته باشید:
اگر بفرمایید مدل دقیق اسنوا رو، راهنمایی مرحلهبهمرحله برای محل مخزن و مقدار مناسب رو میگم و اگه لازم باشه بگم چه علائمی نشون میده که دستگاه نیاز به سرویس داره.
من الان نمک ریختم فقط با ظروف باشد یا خالی باشد
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.