ال سی دی تلویزیونم کامل جدا شد و افتاد پایین هزینه تعمیرش چقدر است
گلس تلویزیون رو باز کردم بعد از چند دقیقه ال سی دی تلویزیون جدا شد
گلس تلویزیون رو باز کردم بعد از چند دقیقه ال سی دی تلویزیون جدا شد
۳ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، متأسفم از این اتفاق. برای تعیین هزینه تعمیر نیاز به بررسی دستگاه توسط کارشناس است، چون قیمت بستگی دارد به مواردی مثل: - آیا فقط گلس (شیشه/روکش محافظ) جدا شده یا خود پنل LCD هم آسیب دیده؟ - مدل دقیق تلویزیون (سایز و مدل هایسنس) - آیا ترک، شکستگی یا پیکسل سوختگی روی پنل هست؟ - نیاز به تعویض پنل کامل است یا امکان نصب مجدد گلس/تاچ وجود دارد؟ - محدوده شما (برای تعیین زمان اعزام و هزینه ایابوذهاب)
لطفاً برند که گفتید هایسنس است، لطفاً مدل و سایز تلویزیون و توضیح بیشتر درباره وضعیت فعلی (مثلاً تصویر روشن است؟ ترک یا شکستگی روی پنل هست؟) و محدودهتان را بفرمایید تا حدود قیمت و زمان مراجعه را اعلام کنم. به طور کلی اگر پنل LCD آسیب دیده باشد، هزینه تعمیر معمولاً قابلتوجه است و ممکن است تعویض پنل مقرونبهصرفه نباشد؛ اما قیمت دقیق فقط پس از بازدید کارشناس مشخص میشود.

سلام، متأسفم از اتفاقی که برای تلویزیونتان افتاده. برای اعلام حدود هزینه نیاز به بررسی دقیقتر هست، چون هزینهها به موارد زیر بستگی دارد:
پیشنهاد میکنم برند و شماره مدل دقیق تلویزیون را بفرمایید تا راهنمایی دقیقتری ارائه دهیم و در صورت تمایل درخواست بررسی توسط کارشناس تعمیرآنلاین ثبت شود. هزینه نهایی پس از بازدید و بررسی کارشناس اعلام میشود و در صورت نیاز به تعویض قطعه، نوع قطعه و قیمت قبل از انجام کار به شما اطلاع داده خواهد شد.

سلام، متأسفم از اتفاقی که افتاده. برای برآورد حدودی هزینه و هماهنگی بررسی در محل به اطلاعات تکمیلی نیاز دارم:
1) لطفاً شماره مدل دقیق تلویزیون هایسنس (روی برچسب پشت دستگاه یا جعبه) را بفرمایید. 2) تأیید میکنید پنل (LCD) کاملاً شکسته و قابلنمایش نیست؟ (مثلاً تصویر ندارد یا خطوط/ترک دارد) 3) آیا صرفاً گلس/روکش جدا شده یا خود پنل شیشهای/صفحه LCD هم ترک یا شکستگی عمیق دارد؟ 4) دستگاه چند سال کار کرده و آیا قبلاً تعمیر یا باز شده بود؟ 5) ترجیح میدهید کارشناس برای بررسی و اعلام هزینه حضوری بیاید؟ (خدمات تعمیرآنلاین عمدتاً در محل انجام میشود)
نکته مهم: هزینه نهایی فقط پس از بررسی کارشناس مشخص میشود؛ اگر پنل 65 اینچ نیاز به تعویض کامل داشته باشد، هزینه قطعه و نصب معمولاً قابلتوجه است و قیمت قطعی بستگی به مدل و نرخ روز قطعه دارد. محدوده شما را ثبت کردم (لرستان، کوهدشت، بخش طرهان، شهر گراب). اگر مایلید، شماره تماس یا زمان مناسب برای هماهنگی اعزام کارشناس را بفرمایید تا پیگیری انجام شود.
تلویزیون ۶۵ اینج میباشد پنل کاملا آسیب دیده واز ارتفاع یک متری افتاده پایین
موقیعت ما لرستان شهرستان کوهدشت بخش طرهان شهر گراب
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.