مشکل ساید کنمور
سلام ساید من وقتی در یخچال رو باز می کنم یک صدایی شبیه زززززززززززز ادامه دار میده تا در یخچال رو می بندم قطع میشه مشکل چیه؟ممنون میشم از پاسخگویی شما
سلام ساید من وقتی در یخچال رو باز می کنم یک صدایی شبیه زززززززززززز ادامه دار میده تا در یخچال رو می بندم قطع میشه مشکل چیه؟ممنون میشم از پاسخگویی شما
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، ممنون از سؤالتان. این صدای «ززز» که موقع باز کردن درِ یخچال ساید میشنوید و با بستن در قطع میشود، چند علت ممکن دارد:
احتمالهای رایج - جریان هوا/وزش از کانالها یا دریچهها: بازِ در باعث تغییر مسیر جریان هوا بین فریزر و یخچال یا دریچه گردش میشود و ممکن است از روی توربولانس یا لرزش در کانالها صدای زوزه یا وز وز ایجاد شود. - فن اواپراتور یا فن کندانسور نزدیک به مسیر در: وقتی در باز است، فشار یا جریان هوا تغییر کرده و پروانه فن ممکن است با بدنه یا مسیر هوا تماس یافته یا در سرعت متفاوتی کار کند و صدای ممتد ایجاد کند. - پره یا قطعه شُل شده که با باز شدن در و تغییر جریان هوا یا لرزش، صدا میدهد. - بسته شدن دریچه یا دمپر اتوماتیک: اگر دمپر هوا یا دریچه اتوماتیک معیوب باشد، هنگام باز شدن در موقعیتگیری آن ممکن است صدای ممتد تولید شود. - اگر دستگاه ساید دارای سیستم گردش هوا (مثلاً برای یخسازی یا تهویه داخل) است، روشن شدن موقتی موتور یا پمپ هنگام باز شدن در میتواند صدا تولید کند.
چه کارهایی میتوانید انجام دهید 1. با احتیاط گوش کنید و محل تقریبی صدا را مشخص کنید (بالای یخچال، کنار دیواره داخلی، قسمت پایین یا نزدیک فریزر). 2. در حالی که در باز است، به داخل فضای یخچال نگاه کنید تا ببینید فن داخل (معمولاً در پشت یا بالای محفظه یخچال) کار میکند یا خیر و آیا پرهها با چیزی برخورد میکنند. 3. درِ یخچال را با دست در زاویههای مختلف باز نگه دارید تا ببینید آیا زاویه باز بودن در با شدت صدا رابطه دارد. 4. ببینید آیا با باز بودن در، چراغ داخل و هر قطعه برقی دیگر روشن/خاموش میشود و آیا صدا همزمان با آن شروع میشود. 5. بررسی کنید آیا در بدنه یا لبهها چیزی شل یا معلق نیست (مثل نوار پلاستیکی، لاستیک درزگیر).
هشدار ایمنی - از باز کردن قطعات داخلی یا نزدیک فن و برد اگر آشنایی فنی ندارید خودداری کنید. در صورت بروز هرگونه بوی سوختگی، جرقه یا دود، دستگاه را فوراً از برق بکشید و از دستکاری پرهیز کنید.
اگر با بررسی ساده مشکلی پیدا نشد لطفاً بفرمایید برند ساید، چند ساله است و آیا صدای دیگری (مثلاً موقع کار کمپرسور) هم دارید. در صورت نیاز میتوانیم راهنمایی برای بازدید دقیقتر یا ثبت درخواست بازدید کارشناس تعمیر ارسال کنیم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.