لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیhamilton

سلام جاروبرقی من مدتی مکش خیلی کم شده و تا روشن می‌کنم بدنه داغ میشه فیلتر هوا و فیلتر داخلیم عوض کردم ولی تاثیری نداشت مدل جاروبرقی همیلتون

نویسنده:اسدزادهزمان:۱۸ ساعت پیشپاسخ:۱بازدید:۲۳
۰

سلام جاروبرقی من مدتی مکشش خیلی کم شده و تا روشن می‌کنم بدنه داغ میشه فیلتر هپا و فیلتر داخلیم عوض کردم ولی تاثیری نداشت مدل جاروبرقی همیلتون

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱۸ ساعت پیش

سلام—مشکلِ شما دو علامتِ کلاسیکِ کاهش مکش همراه با داغ شدن بدنه رو نشون می‌ده. چون فیلترها رو عوض کردید و تاثیری نداشته، چند علت و راه‌حل بعدی که منطقی و قابل بررسی‌اند رو لیست می‌کنم:

1) گرفتگی مسیر هوا (شلنگ، لوله، برس و محل ورود به بدنه) - لوله‌ها، شلنگ و سری‌ها را کامل باز و از نظر وجود انسداد (مو، پرز، خرده‌ریز) بررسی و تمیز کنید. حتی انسداد جزئی روی مکش اثر زیادی دارد. - دریچه‌ها و محل اتصال شلنگ به بدنه را چک کنید (اطمینان از سِت شدن صحیح و نبود پارگی یا شکستگی).

2) بسته یا پر بودن کیسه/پالت گردوغبار یا مخزن - مطمئن شوید کیسه یا مخزن کامل تخلیه یا تعویض شده و گیره‌ها درست بسته می‌شوند. بعضی مواقع نشتی از محل کیسه باعث افت مکش می‌شود.

3) فیلترهای داخل موتور یا فیلترهای ثانویه‌ای که ممکن است هنوز مسدود باشند - برخی مدل‌ها فیلتر موتور یا فیلترهای کوچک دیگری دارند که باید شسته یا تعویض شوند؛ همه فیلترها را بازبینی کنید.

4) خرابی یا افت توان موتور / جاروبک‌ها (کربن‌ها) - داغ شدن بدنه می‌تواند نشانه اضافه‌بار روی موتور یا گیرپاژ جزئی باشد. ممکن است ذغال‌ها (جاروبک‌ها) فرسوده شده یا برس موتور گیر کرده باشد. - اگر موتور برای جبران افت مکش بیش‌ازحد کار می‌کند، داغ می‌شود. تعویض ذغال‌ها یا سرویس موتور ممکن است نیاز باشد.

5) شفت یا بلبرینگ معیوب در بخش موتور/پروانه - بلبرینگ‌ها یا پروانه (روتور/ایمپالر) اگر گیر کنند یا آسیب ببینند باعث افزایش جریان کشی و داغی می‌شوند. شنیدن صدای غیرطبیعی هنگام روشن کردن علامت است.

6) نشتی هوا/درز (مکانیک بدنه، واشرها) - اگر هوای مکیده‌شده از مسیر فیلتر یا کیسه عبور نکند (نشتی مسیر)، مکش کاهش می‌یابد. واشرها و پوشش‌ها را چک کنید.

چه کاری انجام بدید (اولویت‌بندی شده): 1. شلنگ، لوله، سری‌ها و محفظه کیسه/مخزن را کاملاً باز و چک کنید؛ هرگونه انسداد یا گرفتگی را برطرف کنید. 2. همه فیلترهای ممکن را دوباره بررسی کنید (از جمله فیلتر موتور/پیش‌فیلتر) و مطمئن شوید به‌درستی نصب شده‌اند. 3. با دقت گوش کنید: هنگام روشن‌کردن آیا صدای غیرطبیعی، جرقه یا بوی سوختگی می‌آید؟ این‌ها نشانه مشکل موتور هستند—در این صورت دستگاه را خاموش کنید. 4. اگر بعد از پاکسازی مسیرها و فیلترها مشکل باقی ماند، احتمال بالاست که ذغال‌ها یا قطعات موتور/بلبرینگ نیاز به تعویض یا سرویس دارند؛ بهتر است به تعمیرکار مجاز نشان دهید.

هشدار امنیتی: - اگر بوی سوختگی، دود یا جرقه دیدید یا دستگاه خیلی گرم می‌شود، آن را بلافاصله خاموش و از برق بکشید و از ادامه کار خودداری کنید تا ریسک آتش‌سوزی یا آسیب موتور کاهش یابد.

اگر خواستید، بفرمایید مدل دقیق‌ (شمارهٔ مدل) یا عکس از شلنگ/مخزن/محفظهٔ فیلتر بفرستید تا راهنمایی دقیق‌تر بدم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر