پاسخ کارشناسیsamsung

خرابی یخچال ساید

نویسنده:زیرکپورزمان:۵ روز پیشپاسخ:۱بازدید:۱۵۹
۰

چند وقته قسنت جامیوه ای یخچال جلو اومده بود و چندروزی دمای یخچال بالا رفته بود از برق کشیدم قسمت پشت جامیوه ای کلا اومده بیرون باد کرده رو به جلو از قسمت بالا که اون روکش یفید هست تا پایین

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۵ روز پیش

متوجه شدم. خلاصه‌ای از مشکل شما: در ساید بای ساید سامسونگ (مدل RS9KWSW) بخش «جاجامِوه‌ای» (کشوی میوه/سبزی) جلو آمده و قسمت پشتی همان کشو از بالا تا پایین بادکرده یا ورم کرده و دمای یخچال هم چند روز بالا رفته بود. راهنمایی کلی و قدم‌های پیشنهادی:

1. احتمال علت‌ها - ورق یا پلاستیک داخلی (لاینر) از داخل بدنه جدا شده به‌ خاطر یخ‌زدگی یا فشار/ضربه. - یخ‌زدگی یا جمع‌شدن آب بین جداره‌ها که باعث بادکردگی روکش داخلی شده (مثلاً بخار آب یخ زده و جداکننده را بلند کرده). - خرابی یا نشست گاز مربوط به سیستم انجماد دور از جداره نیست؛ اما معمولاً بادکردگی پلاستیک داخلی بیشتر مکانیکی/نم و یخ‌زدگی است. - اگر اواپراتور یا لوله‌کشی پشت آن معیوب باشد و یخ‌زدگی غیرمعمول ایجاد کند، می‌تواند باعث تغییر شکل داخلی شود.

2. خطرات تا زمان تعمیر - افزایش دما یعنی مواد در معرض فسادند؛ سریع‌تر اقدام کنید. - اگر لایه داخلی شل است ممکن است تیز یا لبه‌های خطرناک ایجاد کند. - احتمال نشت آب یا رشد کپک وجود دارد.

3. کارهایی که خودتان می‌توانید انجام دهید (موقتی و ایمن) - برق دستگاه را قطع کنید تا در صورت وجود نشتی یا برق‌دار شدن قطعات داخلی خطری پیش نیاید. - غذای فاسدشدنی را به یخچال دیگری منتقل یا در محیط خنک نگهداری کنید. - درب‌ها را باز نگذارید بیشتر از حد لازم؛ اگر نیاز به خشک‌کردن دارید با حوله نرم و خشک رطوبت قابل‌دسترس را پاک کنید. - اگر ورق پلاستیکی خیلی شل است و خطر افتادن دارد، با دقت آن را ثابت کنید یا با نوار چسب موقت (غیرچسبنده دائم) از داخل طوری که مسیر هوا مسدود نشود، تکیه‌گاه بگذارید. (این کار موقتی و با احتیاط باشد.) - اگر پشت کشو یخ یا برفک واضح است، تنظیم دیفراست خودکار را بررسی کنید (ری‌ست کردن یا خاموش/روشن کردن ممکن است کمک کند) اما اگر تخصص ندارید وارد منوی سرویس نشوید.

4. چه زمانی باید سرویسکار تماس بگیرید و چه اطلاعاتی بدهید - حتماً برای بازدید فنی تماس بگیرید اگر: بادکردگی داخلی گسترده است، دمای یخچال بالا مانده، یا مشاهده برفک/یخ غیرمعمول وجود دارد. - به سرویسکار بگویید: مدل دستگاه (RS9KWSW)، شرح دقیق: «قسمت پشتی کشوی میوه ورم کرده/بادکرده از بالا تا پایین»، دمای یخچال بالا رفته و کشو جلو آمده. اگر صدای غیرطبیعی، نشت آب یا ارور پنل مشاهده می‌کنید، ذکر کنید. - درخواست کنید تکنسین: جداره داخلی را بررسی کند، وضعیت اواپراتور و دیواره‌های داخلی برای یخ‌زدگی یا جداشدگی را ببیند، و در صورت نیاز قطعه یا لاینر را تعویض یا تعمیر کند.

5. هزینه و تعویض - احتمال دارد فقط نصب مجدد یا چسباندن لاینر انجام شود یا در موارد جدی‌تر لازم باشد قطعه داخلی (پنل پلاستیکی) تعویض شود. تکنسین بعد از بازدید اعلام هزینه می‌کند.

اگر می‌خواهید، می‌توانم پیوندهای مرتبط با تعمیر ساید بای ساید سامسونگ یا مقاله‌های عمومی نگهداری/عیب‌یابی از سایت تعمیرآنلاین که در دسترس دارم پیشنهاد کنم. آیا مایلید من اطلاعات تماس سرویس یا لینک‌های راهنمایی بیشتر را برایتان بیاورم؟

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب