پاسخ کارشناسیlg

سلام وقت بخیر من ۲ روز پیش ساید ال جی شستم وخیلی با مراعات اب ریختم وخشک کردم الان متوجه شدم دکمه های مانیتور کار نمیکنن روشن هست مانیتور ولی دکمه هاش کار نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

نویسنده:کوشگیزمان:۱ هفته پیشپاسخ:۱بازدید:۲۷۳
۰

سلام وقت بخیر من ۲ روز پیش ساید ال جی شستم وخیلی با مراعات اب ریختم وخشک کردم الان متوجه شدم دکمه های مانیتور کار نمیکنن روشن هست مانیتور ولی دکمه هاش کار نمیکنه

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱ هفته پیش

احتمالاً آب وارد بخش پنل لمسی یا مدار کنترل شده و باعث اختلال شده. از روی توصیف چند کار ساده و امن می‌توانید انجام بدهید:

1. برق را قطع کنید - دستگاه را از برق بکشید و حداقل 24 تا 48 ساعت صبر کنید تا هر رطوبت باقیمانده درون پنل خشک شود. بهتر است در محیط گرم و خشک قرار بگیرد یا با جریان هوای ملایم (پنکه) خشک شود. از خشک‌کن گرم/سشوار داغ خیلی نزدیک استفاده نکنید.

2. باتری داخلی/خازن‌ها زمان لازم می‌خواهند - بعضی مدل‌ها بعد از قطع و وصل برق نیاز به ریست ساده دارند: پس از 48 ساعت برق را وصل کنید و ببینید آیا دکمه‌ها واکنش نشان می‌دهند.

3. بررسی قفل کودک (Child Lock) - بعضی سایدها دارای قفل پنل هستند که نمایشگر روشن است ولی لمسی غیرفعال است. دفترچه را ببینید یا ترکیب نگه‌داشتن چند دکمه را (مثلاً نگه داشتن دکمه Lock/Child به‌مدت چند ثانیه) امتحان کنید.

4. در صورت عدم تغییر - اگر بعد از خشک شدن و ریست مشکل باقی ماند، احتمال خرابی برد پنل لمسی یا اتصال قطع/زنگ‌زدگی در فلت‌ها وجود دارد. در این حالت بهتر است از سرویسکار مجاز ال‌جی یا تعمیرکار متخصص بخواهید پنل را بازدید و در صورت نیاز فلت‌ها یا برد را تعویض/خشک و تعمیر کند.

نکات ایمنی: - هنگام باز کردن بدنه توسط خودتان اگر تجربه ندارید اقدام نکنید؛ برق را قطع کنید. - از روشن کردن دستگاه وقتی مطمئن نیستید کاملاً خشک شده خودداری کنید تا از بروز آسیب بیشتر جلوگیری شود.

اگر مدل دقیق دستگاه را بگویید (شماره مدل روی برچسب پشت یخچال) و بفرمایید بعد از خیس شدن دقیقاً چه کارهایی کردید (مثلاً درپوش باز شد، پنل رو با چه چیزی خشک کردید و...) راهنمایی دقیق‌تری می‌دهم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب