پاسخ کارشناسیbosch

جرمگیری اسپرسو ساز توکار بوش

نویسنده:صمدی نیازمان:۱۸ ساعت پیشپاسخ:۳بازدید:۴۱
برچسب‌ها:#جرمگیری
۰

سلام وقت بخیر یه دستگاه اسپرسو ساز توکار از برند بوش تهیه کردم الان موعد جرمگیریش رسیده و من ظاهرا باید دو نمونه قرص تهیه کنم براش؟! امکانداره برام نحوه ی جرمگیری رو توضیح بدید و اینم بفرمایید که مقدوره به جای خرید تعداد زیادی قرص فقط به اندازه ۲ سری قرص تهیه کنم از مجموعه شما؟! متشکرم🌹

۳ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۲ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱۸ ساعت پیش

در مورد تعداد بسته‌بندی، امکان سفارش تعداد دلخواه را نمی‌توانم تأیید کنم؛ لطفاً گزینه‌های موجود در صفحه محصول را در گنجه مارکت بررسی کنید که تعداد و بسته‌بندی هر محصول در همان‌جا مشخص است (گنجه مارکت، فروشگاه رسمی شرکت تعمیرآنلاین است). درباره تاریخ انقضا هم بله، قرص‌ها و پودرهای جرم‌گیر معمولاً تاریخ انقضا دارند و بهتر است پیش از استفاده تاریخ روی بسته‌بندی را بررسی و محصول را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
  • تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱۸ ساعت پیش

سلام، وقت بخیر؛ نحوه جرم‌گیری اسپرسوساز توکار بوش معمولاً از طریق برنامه جرم‌گیری در منوی دستگاه انجام می‌شود: ابتدا فیلتر آب را بردارید، محلول یا قرص جرم‌گیر مخصوص را در مخزن آب قرار دهید، برنامه را فعال کنید و پس از اتمام، یک دور آبکشی تمیز اجرا کنید؛ چون مراحل دقیق بسته به مدل متفاوت است، دفترچه راهنمای دستگاه را بررسی کنید. برای تهیه قرص جرم‌گیر می‌توانید دسته محصولات جرم‌گیر را در گنجه مارکت مشاهده و تعداد مورد نیاز خود را انتخاب کنید (گنجه مارکت، فروشگاه رسمی شرکت تعمیرآنلاین است)؛ قیمت و موجودی پس از بررسی در همان صفحه اعلام می‌شود.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
  • صمدی نیا
    صمدی نیاکاربر
    ۱۸ ساعت پیش

مرسی یعنی امکان داره به جای یک ورق قرص ۸ تایی فقط دو عدد قرص به شما سفارش بدیم؟ و یه سوال دیگه آیا قرص های جرمگیری تاریخ انقضا دارند؟

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب