تنظیم دستی تایم شستشو
سلام من ماشین ظرفشویی الجی دارم ولی نمیتونم بطور دستی تایمش رو تنظیم کنم چندتا تایم شستشو اتومات داره فقط
سلام من ماشین ظرفشویی الجی دارم ولی نمیتونم بطور دستی تایمش رو تنظیم کنم چندتا تایم شستشو اتومات داره فقط

همانطور که در پاسخ قبلی اشاره شد، در اکثر مدلهای ماشین ظرفشویی الجی زمان هر چرخه از پیش تعریف شده و امکان تغییر دستی آن وجود ندارد؛ تنها گزینه مرتبط، زمان شروع تأخیری (Delay Start) است که از منوی زمانبندی دستگاه قابل تنظیم است. اگر مدل دقیق دستگاه را بفرمایید، میتوانم بررسی کنم که آیا این مدل خاص چنین قابلیتی دارد یا خیر؛ در غیر این صورت، انتخاب چرخه مناسب از بین برنامههای موجود همان کارکرد مورد نظر شما را پوشش میدهد.
MEZ66671756 مدل دستگاه ظرفشویی

متأسفانه شماره مدل واردشده (MEZ66671756) برای من قابل تأیید نیست و احتمال دارد هنگام تایپ جابهجا یا ناقص وارد شده باشد؛ لطفاً شماره مدل را از برچسب داخل درِ دستگاه یا پشت آن دوباره بررسی و ارسال کنید. تا آن زمان، همان نکته قبلی پابرجاست که در اکثر مدلهای ظرفشویی الجی زمان چرخهها از پیش تعریف شده و فقط امکان تنظیم شروع تأخیری وجود دارد.
مدل ظرفشویی الجی DC65T می باشد میشه بطور دستی تایم شستشو داد؟

متأسفانه اطلاعات تأییدشدهای درباره جزئیات منوی مدل DC65T در اختیار ندارم و نمیتوانم وجود قابلیت تنظیم دستی زمان را برای این مدل تأیید یا رد کنم؛ برای اطمینان، دفترچه راهنمای دستگاه یا برچسب دقیق مدل را بررسی کنید. بهطور کلی، در صورت وجود چنین گزینهای باید در منوی برنامهها یا زمانبندی (با دکمههای + و -) در دسترس باشد؛ در غیر این صورت فقط میتوانید برنامه شستشو یا شروع تأخیری را انتخاب کنید.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.