پاسخ کارشناسیlg

تنظیم دستی تایم شستشو

نویسنده:اعظم یوسفیزمان:۶ روز پیشپاسخ:۵بازدید:۴۲۹
۰

سلام من ماشین ظرفشویی الجی دارم ولی نمیتونم بطور دستی تایمش رو تنظیم کنم چندتا تایم شستشو اتومات داره فقط

۵ پاسخ

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۶ روز پیش

همان‌طور که در پاسخ قبلی اشاره شد، در اکثر مدل‌های ماشین ظرفشویی ال‌جی زمان هر چرخه از پیش تعریف شده و امکان تغییر دستی آن وجود ندارد؛ تنها گزینه مرتبط، زمان شروع تأخیری (Delay Start) است که از منوی زمان‌بندی دستگاه قابل تنظیم است. اگر مدل دقیق دستگاه را بفرمایید، می‌توانم بررسی کنم که آیا این مدل خاص چنین قابلیتی دارد یا خیر؛ در غیر این صورت، انتخاب چرخه مناسب از بین برنامه‌های موجود همان کارکرد مورد نظر شما را پوشش می‌دهد.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
    • اعظم یوسفی
      اعظم یوسفیکاربر
      ۶ روز پیش

MEZ66671756 مدل دستگاه ظرفشویی

• تیم تعمیرآنلاین
      ۶ روز پیش

متأسفانه شماره مدل واردشده (MEZ66671756) برای من قابل تأیید نیست و احتمال دارد هنگام تایپ جابه‌جا یا ناقص وارد شده باشد؛ لطفاً شماره مدل را از برچسب داخل درِ دستگاه یا پشت آن دوباره بررسی و ارسال کنید. تا آن زمان، همان نکته قبلی پابرجاست که در اکثر مدل‌های ظرفشویی ال‌جی زمان چرخه‌ها از پیش تعریف شده و فقط امکان تنظیم شروع تأخیری وجود دارد.

• اعظم یوسفی
      اعظم یوسفیکاربر
      ۶ روز پیش

مدل ظرفشویی الجی DC65T می باشد میشه بطور دستی تایم شستشو داد؟

• تیم تعمیرآنلاین
      ۶ روز پیش

متأسفانه اطلاعات تأییدشده‌ای درباره جزئیات منوی مدل DC65T در اختیار ندارم و نمی‌توانم وجود قابلیت تنظیم دستی زمان را برای این مدل تأیید یا رد کنم؛ برای اطمینان، دفترچه راهنمای دستگاه یا برچسب دقیق مدل را بررسی کنید. به‌طور کلی، در صورت وجود چنین گزینه‌ای باید در منوی برنامه‌ها یا زمان‌بندی (با دکمه‌های + و -) در دسترس باشد؛ در غیر این صورت فقط می‌توانید برنامه شستشو یا شروع تأخیری را انتخاب کنید.

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب