دستگاه بخارشوی؛ راه حلی همیشگی

دستگاه بخارشور یک وسیله‌ی کاربردی برای تمیز کردن انواع سطوح و از بین بردن لک، چربی و … است. این دستگاه به دلیل استفاده از بخار آب با فشار و حرارت بالا می‌تواند به راحتی هر سطحی را ضدعفونی کند و به همین دلیل توانسته است توجه همه را به خود جلب کند. با این وجود، ساختار پیچیده‌ی این دستگاه می‌تواند کار تعمیر آن را برای کسانی که تجربه‌ی کافی ندارند دشوار کند. پس بهترین راه شناخت مشکلات اساسی و رایج این وسیله است.

عیب یابی و ایرادات متداول دستگاه بخارشوی

اولین و مهم‌ترین قدم برای این که بتوانید مشکل بخارشور خود را از ریشه حل کنید، عیب یابی درست و اصولی این دستگاه است. در بسیاری از مواقع ممکن است که منشا مشکل در بخش دیگری باشد و تنها راهی که می‌توان از این موضوع مطمئن شد این است که کار تعمیر بخارشوی را به یک تعمیرکار متخصص بسپارید و از این که خودتان بدون داشتن تجربه‌ی قبلی برای تعمیر دستگاه اقدام کنید بپرهیزید.

برای این که بیشتر با نکات مهمی که در بحث تعمیرات بخارشوی وجود دارد آشنا شوید، به رایج‎‌ترین مشکلاتی که برای این دستگاه پیش می‌آید دقت کنید.

1. از دستگاه بخارشوی بخاری خارج نمی‌شود

اولین و مهم‌ترین دلیل می‌تواند رسوب گرفتن و مسدود شدن لوله‌های دستگاه باشد. با توجه به نازک بودن لوله‌های بخارشوی، کوچک‌ترین رسوب یا انسدادی می‌تواند از عبور بخار جلوگیری کند. برای این که دستگاه با چنین مشکلی روبرو نشود بهتر است که همیشه از آب جوشیده‌ی سرد یا آب مقطر برای بخارشور خود استفاده کنید تا ریسک رسوب گرفتن لوله را به حداقل برسانید.
دلیل دیگری که می‌تواند به این مشکل منجر شود خرابی یا اختلال در عملکرد سر نازل‌های دستگاه یا سوپاپ آن است. اگر سوراخ سر نازل یا لوله‌های رابط دستگاه گرفته باشند، برای تعمیر بخارشوی لازم است تا با استفاده از سوزن یا یک شی نوک تیز، این انسداد برطرف شود تا مشکل حل شود.
یکی دیگر از دلایلی که در عین سادگی از اهمیت بالایی برخوردار است، کافی بودن میزان آب دستگاه است. نبودن آب به میزان لازم باعث می‌شود که بخار آب کافی تولید نشود.

2. از بخارشوی آب نشت می‌کند

یکی دیگر از موارد رایجی که افراد در تعمیرات بخارشوی به آن برمی‌خورند این است که در کنار بخار، از دستگاه آب نیز خارج می‌شود. در این جا لازم است به یک نکته‌ی مهم توجه شود؛ در استفاده از دستگاه بخارشوی، این طبیعی است که مقداری آب از دستگاه خارج شود، اما این موضوع تنها برای چند دقیقه‌ی ابتدایی صدق می‌کند. پس از این که دستگاه گرم شود دیگر نباید آبی از آن خارج شود.
نشتی آب پس از داغ شدن بدنه‌ی وسیله می‌تواند به دلیل وجود اختلال و مشکل در منبع انبساط باشد. در صورتی که به دستگاه ضربه‌ای وارد شده باشد، منبع انبساط ممکن است دچار مشکل شود و به جای خروج بخار آب با فشار کافی، با مشکل نشتی آب روبرو شود. با توجه به حساسیت قطعات داخلی، تعمیر بخارشوی با چنین مشکلی باید به دست یک متخصص انجام شود تا از آسیب رسیدن به سایر قطعات جلوگیری شود.

3. مکندگی بخارشوی کاهش پیدا کرده است

این مشکل به تنهایی قابل حل نیست و کار تعمیر بخارشور باید حتما به دست تعمیرکار صورت پذیرد. مهم‌ترین مواردی که به کم شدن مکندگی و قدرت بخارشور منجر می‌شوند خرابی و پوسیدگی واشرها و خراب شدن نازل است.

مرکز تعمیرات بخار شور

تعمیرات بخارشوی در تعمیر آنلاین

تیم تعمیر آنلاین می‌تواند در کمترین زمان ممکن و به بهترین روش تعمیرات شما را انجام دهد. برندهای مختلف بخارشوی از جمله دلونگی، کنوود، کارچر و ده‌ها برند دیگر در تعمیر آنلاین پوشش داده می‌شود. با کمک تعمیر آنلاین، دیگر نیازی نیست که نگران پیدا کردن قطعات باکیفیت دستگاه خود باشید. این تیم علاوه بر بهره گرفتن از کمک بهترین و باتجربه‌ترین متخصصان، می‌تواند بهترین قطعات اصل را برای تعمیر بخارشوی به شما ارائه دهد.

استفاده از خدمات تیم تعمیر آنلاین مزایای زیادی دارد که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • داشتن ضمانت 1 تا 6 ماهه برای تعمیرات تمام لوازم
  • داشتن متخصصان با تجربه‌ی کافی در خصوص تعمیرات هر دستگاه
  • داشتن تیم پشتیبانی و مشاوره برای پاسخگویی به تمام سوالات شما

برای ثبت سفارش تعمیر خود، تنها کافی است که فرم موجود در سایت را پر کنید و یا در پیام رسان واتس‌آپ (whatsapp) با ما در ارتباط باشید. همچنین میتوانید در طی ساعات کاربی با شماره (45396-021) تماس حاصل کنید تا همکاران ما در سریع‌ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهند. از همراهی شما متشکریم.