کمپانی مادیران در سال ۱۳۸۵، خط تولید تلویزیون‌های هوشمند و غیرهوشمند ایکس ویژن را راه‌اندازی کرد که قابل رقابت با برندهای خارجی نیز می‌باشد. مادیران، شرکت «مرکز ماشین‌های اداری ایران» با بیش از ۵۰ سال سابقه، در حوزه بازار لوازم خانگی فعال بوده است. از این رو برتری کیفیت تلویزیون ایکس ویژن، با بهره‌مندی از فناوری‌های به روز دنیا، این برند را جزو یکی از رقبای سرسخت برای سایر برندهای مطرح دنیا قلمداد کرده است.

در این مطلب قصد داریم که به بررسی تلویزیون ایکس ویژن بپردازیم و مزایا و معایب این برند تولید ایرانی را ذکر نماییم پس تا انتتها همراه تعمیر آنلاین باشید.

کیفیت تلویزیون ایکس ویژن

کیفیت تلویزیون ایکس ویژن چگونه است؟

تلویزیون هوشمند ایکس ویژن در انواع مدل‌ها و سایزهای مختلف، محصولاتی بادوام و با کیفیت بالا از این برند ایرانی هستند که امکانات و قابلیت‌های متعددی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. در ابتدا باید بگوییم که کیفیت تلویزیون ایکس ویژن در مولفه‌های کیفیت تصویر، سیستم صوتی، نرم‌افزارها و قابلیت‌ها، طراحی ظاهری، درگاه‌های ورودی و… بسیار عالی بوده و توانسته است در کنار تمام این موارد، در بحث محدوده قیمتی نیز نظر بسیاری از خریداران را جلب نماید.

از این رو اولین مولفه مورد توجه در نقد و بررسی تلویزیون ایکس ویژن، کیفیت تصویر دستگاه می‌باشد. اکثر مدل‌های تلویزیون هوشمند ایکس ویژن، دارای کیفیت تصویر Full HD بوده که بالاترین میزان شفافیت و وضوح را برای نمایش تصاویر فراهم خواهد کرد. همچنین وجود فناوری‌های HDR و پنل LED باعث ایجاد طیف رنگی گسترده در دستگاه شده است که نمایش تصاویر شفاف و طبیعی در آن نیز رضایت مشتری از تلویزیون ایکس ویژن را به دنبال داشته است.

زاویه دید وسیع، امکان تماشای صفحه نمایش از محدوده وسیع، پشتیبانی از سیستم‌های PAL و NTSC و اغلب با وضوح تصویر ۳۸۴۰*۲۱۶۰ توانسته است در مقابل تلویزیون‌های برند خارجی چون سامسونگ، ال جی و سونی در حد قابل قبول رقابت کند.

دومین مولفه در بررسی تلویزیون ایکس ویژن، سیستم صوتی دستگاه می‌باشد. لازم به ذکر است که سیستم صوتی در مدل‌های مختلف تلویزیون هوشمند ایکس ویژن، متفاوت می‌باشد. در واقع در برخی از مدل‌های این برند چون تلویزیون ایکس ویژن ۵۵XTU۷۴۵ مجهز به سیستم صوتی pure sound بوده اما مدل دیگر چون تلویزیون ایکس ویژن ۶۵XKU۶۳۵ مجهز به سیستم صوتی Harman kardon می‌باشد.

در حوزه امکانات صوتی تلویزیون‌های ایکس ویژن باید بگوییم که در اکثر مدل‌ها، دستگاه مجهز به دو عدد بلندگو می‌باشد. توان خروجی هر بلندگو ۱۰ وات بوده که در مجموع توان خروجی کلی صدا در ۲۰ وات را فراهم خواهد کرد. البته بلندگوها اغلب در پایین صفحه نمایش دستگاه تعبیه شده است که شاید نتواند صدای فراگیر و مد نظر را به خصوص در زمان مشاهده فیلم و یا شنیدن موزیک فراهم کند.

از این رو شاید برای بیان مزایا و معایب تلویزیون ایکس ویژن در حوزه سیستم صوتی دستگاه، وجود سیستم صوتی به روز Harman Kardon را بتوان نقطه قوت آن دانست، اما در مدل‌های پایین تلویزیون هوشمند ایکس ویژن، این کمپانی نتوانسته است در حد قابل قبولی رضایت مشتریان را کسب نماید و ضعف در این مورد وجود دارد.

مزایا و معایب ایکس ویژن

در حوزه امکانات ویژه و درگاه‌های ارتباطی کیفیت تلویزیون ایکس ویژن، باید بگوییم که در مقایسه با برندهای معروف خارجی، تعداد پورت‌ها و درگاه‌های ورودی کمتری در نظر گرفته شده است اما در حد قابل قبول و رضایت می‌باشد. اغلب مدل‌های تلویزیون هوشمند ایکس ویژن، مجهز به درگاه‌های USB، HDMI، کامپوزیت (Compisite) و کامپوننت (Component)، پشتیبانی از درگاه‌های ارتباطی MHL و CEC و HDMIARC، ورودی آنتن، خروجی هدفون و… می‌باشد.

کیفیت تلویزیون ایکس ویژن با مجهز بودن به وای فای برای اتصال به شبکه اینترنت تکمیل می‌شود. از این رو امکان وب‌گردی و گشت‌وگذار در فضای مجازی که در اکثر مدل‌های این برند وجود دارد، توانسته است رضایت مشتری از تلویزیون ایکس ویژن را فراهم نماید.

در مجموع تلویزیون‌های هوشمند ایکس ویژن، مجهز به سیستم عامل اندروید و پردازنده مرکزی MSD3663LSA می‌باشند که امکان مرور وب و نصب اپلیکیشن‌های مختلف و مورد نظر را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. از این رو می‌توانید مجموعه‌ای از اپلیکیشن‌های کاربردی و مورد نظر خود را چون دیجی‌کالا، فیلیمو، Accuweather و آخرین خبر را در دستگاه خود نصب و استفاده کنید.

همچنین می‌توانید کافه بازار را نیز در تلویزیون هوشمند ایکس ویژن نصب و از تمام برنامه‌های آن استفاده نمایید.

البته با توجه به تمام این امکانات و قابلیت‌هایی که در زمینه نقد و بررسی تلویزیون ایکس ویژن بیان کردیم، باید به محدودیت‌های حافظه دستگاه و توان سخت‌افزاری آن نیز توجه داشته باشید. از این رو لازم به ذکر است که هر چه برنامه و آپ‌های بیشتری را بر روی تلویزیون ایکس ویژن نصب و استفاده نمایید، مطمئنا سرعت لود و کارکرد دستگاه نیز کاهش پیدا خواهد کرد. بنابراین حتماً به این نکته توجه داشته باشید تا مشکلی بابت عملکرد درست تلویزیون‌های هوشمند ایکس ویژن رخ ندهد.

آخرین مولفه برای نقد و بررسی تلویزیون ایکس ویژن، طراحی ظاهری دستگاه می‌باشد. حاشیه بسیار کم در اطراف نمایشگر تلویزیون و ضخامت ناچیز پنل اصلی باعث ایجاد طراحی کلاسیک و زیبایی هر چه بیشتر دستگاه شده است. در بخش پایینی فریم دستگاه، لوگوی ایکس ویژن طراحی شده است.

پایه‌های تلویزیون، طراحی بسیار ظریفی داشته و با پیچ به دستگاه محکم متصل شده است.

 X Vision

مزایا و معایب تلویزیون ایکس ویژن

در مورد بررسی مزایا و معایب تلویزیون ایکس ویژن باید بگوییم که چون مدل‌های مختلفی از این برند ایرانی در بازار موجود می‌باشد، بررسی‌ها نیز کلی بوده و چند مدل از تلویزیون‌های ایکس ویژن را مدنظر قرار داده‌ایم. از این رو با توجه به مدل‌های متنوع موجود در بازار به بیان مزایا و معایب تلویزیون ایکس ویژن می‌پردازیم.

مزایای تلویزیون ایکس ویژن

  • کیفیت تصاویر Full HD و پنل LED
  • وجود سیستم عامل اندروید
  • زاویه دید گسترده دستگاه
  • سیستم صوتی Harman kardon
  • طراحی ظاهری زیبا
  • قیمت مناسب

معایب تلویزیون ایکس ویژن

  • سخت‌افزار ضعیف
  • درگاه‌های ارتباطی محدود
  • دسترسی سخت به درگاه‌های ارتباطی