سلام ماشین ظرفشویی من Bosch هست ۲روزه چراغی که مثل شیر آب هست چشمک میزنه و E:15مونده
چند بار کلا دو شاخش رو از برق کشیدم البته اول خاموش کردم بعد دوباره وصل کردمش همینطور مونده روی چشمک زن شیر آب
چند بار کلا دو شاخش رو از برق کشیدم البته اول خاموش کردم بعد دوباره وصل کردمش همینطور مونده روی چشمک زن شیر آب
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام — ممنون که توضیحات دادید. خطای E15 در ظرفشویی بوش معمولاً مربوط به نشتی آب یا فعال شدن شناور (فلوتر) داخل کف دستگاه است؛ وقتی آب داخل محفظه کف جمع بشه، شناور باعث کد خطا و چشمکزدن چراغ شیر آب میشه تا آب رو خارج یا نشتی رو رسیدگی کنید.
کارهایی که خودتون میتونید امن انجام بدید: - برق دستگاه رو قطع کنید (دو شاخه رو بکشید) و چند دقیقه صبر کنید، سپس دوباره وصل کنید تا ببینید آیا خطا پاک میشه. - جلوی دستگاه رو به آرامی کج کنید (حدوداً 10-15 درجه) و به قسمت جلوی کف دستگاه نگاه کنید یا با دست داخل کف (پشت کشوی قاشقچنگال) لمس کنید ببینید آیا آب جمع شده. در صورت وجود آب، با دستمال جذبی یا حوله آن را خشک کنید. - فیلتر و سینی زیرین (در صورت امکان خارجشدن) را بررسی و خشک کنید — ممکن است آب یا ذرات زیر فیلتر جمع شده باشند. - زیر دستگاه و اطراف محل نصب را از نظر نشتی بررسی کنید (شلنگها، اتصالات ورودی/خروجی، منبع آب).
مواردی که نیاز به بررسی تعمیرکار دارد: - خراب بودن پمپ تخلیه یا انسداد مسیر تخلیه که باعث جمعشدن آب شده. - خرابی شناور (فلوتر) یا سوئیچ شناور که بهاشتباه نشتی تشخیص میدهد. - ترک یا نشتی در شلنگها یا مخزن که نیاز به تعویض قطعه دارد.
هشدار ایمنی: - اگر بوی سوختگی، صدای غیرعادی بلند یا نشتی شدید آب دیدید، دستگاه را فورا از برق جدا کنید و از استفاده خودداری کنید و با تعمیرکار تماس بگیرید. - از باز کردن قطعات برقی یا برد کنترل خودداری کنید مگر توسط تکنسین مجاز.
لطفاً بفرمایید بعد از کشیدن دوشاخه و وصل مجدد، آیا خطا تغییری کرد یا ثابت موند؟ آیا زیر یا اطراف ظرفشویی آب دیدهاید؟ با این اطلاعات میتونم راهنمایی دقیقتری بدم یا پیشنهاد بدهم بازدید تعمیرکار.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.