تمیز نشستن ظرف
ظرف رو تمیز نمیشوره ظرف رو کدر میکنه توری رو هم تمیز میکنم از قرص فینیش و فیری استفاده میکنم
ظرف رو تمیز نمیشوره ظرف رو کدر میکنه توری رو هم تمیز میکنم از قرص فینیش و فیری استفاده میکنم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام. این مشکل در ماشین ظرفشویی سامسونگ میتواند به چند علت مرتبط باشد. چند کار ساده را خودتان بررسی کنید تا علت احتمالی مشخص شود:
1) آبپاشها و نازلها را چک کنید - توریها/نازلهای آبپاش ممکن است گرفته یا رسوب گرفته باشند. آنها را از نظر گرفتگی پاک کنید و با قلم یا سیمنازک و آب گرم تمیز کنید.
2) فیلتر تهدیگ (فیلتر کف) را بررسی و تمیز کنید - فیلتر گرفته باعث گردش بد آب و کدر شدن ظروف میشود. فیلتر را بیرون بیاورید، زیر آب گرم بشویید و دوباره سر جای خود بگذارید.
3) چینش ظروف را اصلاح کنید - ظروف نباید جلوی آبپاشها یا همدیگر را بگیرند. لیوانها و قابلمهها را طوری بچینید که آب به همه سطوح برسد و ظرفها همدیگر را لمس نکنند.
4) درجهٔ شستشو و دما را بررسی کنید - برای چربی و لکههای سخت از برنامهٔ داغتر یا برنامه با پیششستشو استفاده کنید. مطمئن شوید المنت یا گرمکننده آب درست کار میکند (اگر آب گرم نمیشود، پاککنندگی کم میشود).
5) مقدار و نوع شوینده و نمک/مایع جلادهنده را بازبینی کنید - استفادهٔ همزمان قرص و مایع میتواند مشکلساز باشد؛ از مقدار مناسب طبق دفترچه استفاده کنید. اگر آب سخت است، نمک ظرفشویی و جلادهنده (Rinse aid) را بررسی و پر کنید.
6) پمپ و فشار آب را بررسی کنید - اگر فشار آب ضعیف باشد یا پمپ گردش مشکل داشته باشد، آب با قدرت کافی به ظروف نمیرسد. این نیاز به بررسی فنی دارد.
7) رسوب گرفتگی داخلی و جرمگیری - اگر مدت طولانی جرم و رسوب وجود دارد، از جرمگیر مناسب دستگاه استفاده کنید یا سرویس تخصصی بخواهید.
نکتهٔ ایمنی: اگر صدای غیرعادی، نشت آب یا بوی سوختگی میبینید، دستگاه را خاموش کنید و دستکاری نکنید و از تعمیرکار کمک بگیرید.
اگر مایلید، بگویید: - آیا برنامهٔ خاصی را استفاده میکنید؟ - ماشین چقدر قدیمی است و آیا سرویس شده؟ - آیا آب گرم به دستگاه میرسد؟ با این اطلاعات راهنمایی دقیقتر یا پیشنهاد اعزام تعمیرکار در محل ارائه میدهم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.