بیرون اومدن اب از مخزن نمک
سلام وقت بخیر من موقعی که در قسمت نمک رو تو ظرفشوییم باز میکنم یهو اب خیلی زیادی ازش بیرون میاد چون نمک داره توش کف ظرفشوییم اسیب نبینه؟ اگه این مورد مشکل داره برای رفعش چیکار کنم
سلام وقت بخیر من موقعی که در قسمت نمک رو تو ظرفشوییم باز میکنم یهو اب خیلی زیادی ازش بیرون میاد چون نمک داره توش کف ظرفشوییم اسیب نبینه؟ اگه این مورد مشکل داره برای رفعش چیکار کنم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، وقت شما هم بخیر.
آب زیاد بیرون آمدن از محفظهٔ نمک در ماشین ظرفشویی غیرطبیعی است و میتواند باعث مرطوبشدن نمک، سفتشدن آن یا پخش شدن نمک داخل دستگاه و کف ظرفشویی شود که برای قطعات و ظروف مطلوب نیست. چند نکته و راهنمایی برای بررسی و رفع مشکل:
1. قبل از هر کاری دستگاه را خاموش کنید و دوشاخه را از برق بکشید (هشدار ایمنی). 2. بررسی درپوش و رزوه: - مطمئن شوید درپوش محفظهٔ نمک (پلاستیکی یا فلزی) کامل و صحیح بسته میشود و واشر یا رزوهها سالم و تمیز هستند. - اگر درپوش شکسته یا واشر آن فرسوده است، باید تعویض شود.
3. میزان آبگیری نامناسب: - احتمال دارد سوپاپ یا شیر ورودی آب یا سیستم تزریق آب در زمان باز کردن محفظه با مشکل روبهرو شده و آب وارد محفظه شود. در این صورت لازم است دستگاه توسط تعمیرکار بررسی شود.
4. پرکردن نمک و روش درست: - هنگام پر کردن محفظه نمک، از آب گرفتن یا پر کردن بیش از حد خودداری کنید. معمولاً ابتدا محفظه را پر از نمک میکنند و سپس درپوش را محکم میبندند — نباید آب به داخل محفظه هدایت شود. - اگر اخیراً نمک را با آب مخلوط کرده یا از نمک مرطوب استفاده کردهاید، آن را تخلیه کرده و محفظه را خشک کنید.
5. وجود سوراخ یا شکستگی در محفظه: - محفظه یا بدنهٔ اطراف آن را برای ترک یا سوراخ بررسی کنید. در صورت آسیب نیاز به تعویض قطعه است.
6. پیشنهاد اقدام در صورت ادامهٔ مشکل: - اگر بعد از بررسی درپوش و خشککردن محفظه مشکل برطرف نشد، توصیه میشود برای عیبیابی (بررسی شیر، فشار آب و قطعات داخل) با تعمیرکار ظرفشویی در محل تماس بگیرید تا از بروز آسیب بیشتر جلوگیری شود.
اگر مایلید میتوانم راهنمایی کنم چطور درپوش و محفظه را بررسی کنید یا بفرمایید مدل دقیق دوو را تا راهنمایی مشخصتری بدهم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.