دلیل استفاده از قرص ماشین و بو گرفتن ماشین
من بعد ده سال چند روز پیش داخل لگن لباسشویی قرص انداختم الان لباسشویی بو بد میده مثل فاضلاب دلیلش میخواستم بدونم لاستیک دور لباسشویی هزینه چنده جنس خوب؟
من بعد ده سال چند روز پیش داخل لگن لباسشویی قرص انداختم الان لباسشویی بو بد میده مثل فاضلاب دلیلش میخواستم بدونم لاستیک دور لباسشویی هزینه چنده جنس خوب؟
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، چند علت شایع برای بوی نامطبوع شبیه بوی فاضلاب بعد از استفاده از قرص یا پس از مدتی کار نکردن وجود دارد:
راهکارهای پیشنهادی: 1. لاستیک دور درب را با دستمال و محلول آب ولرم و کمی جوششیرین یا سرکه سفید تمیز کنید و داخل چینها را خوب خشک کنید. 2. فیلتر پمپ تخلیه را بررسی و تمیز کنید (در دفترچه سامسونگ طرز دسترسی و تمیزکردن آمده است). قبل از باز کردن، کفشور یا حوله زیر بگذارید. 3. اجرای یک برنامه شستشوی خالی با دمای بالا (90–60 درجه در صورت امکان) همراه با مقدار مناسب سرکه سفید یا جرمگیر مخصوص ماشین لباسشویی برای از بین بردن رسوبات و باکتریها. 4. بررسی شلنگ تخلیه و مسیر خروجی برای گرفتگی. 5. بعد از شستشو درِ ماشین را نیمهباز بگذارید تا داخل خشک شود و از تجمع بو جلوگیری شود. 6. از قرص یا شوینده مناسب و طبق دستور استفاده کنید و برنامهای با آبکشی کامل انتخاب کنید.
درباره قیمت لاستیک دور درب (گِرومِت) سامسونگ: من اطلاعی درباره قیمتهای فعلی ندارم. برای قیمت دقیق لازم است مدل دقیق لباسشویی را بگویید تا قطعه مناسب مشخص شود؛ قیمت بسته به مدل و کیفیت (فابریک سامسونگ یا مشابه و چینی) متفاوت است. اگر مدل را بفرمایید میتوانم راهنمایی کنم که چطور کد قطعه را پیدا کنید یا پیشنهاد جهت استعلام قیمت بدهم.
اگر مایلید، لطفاً مدل دقیق لباسشویی سامسونگ را بفرمایید و بگویید آیا مایلید راهنمایی مرحلهبهمرحله برای تمیزکردن بدهم یا درخواست کارشناس برای سرویس در محل دارید.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.