با سلام چراغ s و علامت ستاره ظرفشویی روشن میشود؟چرا؟
چرا چراغ s و ستاره اش روشن میشود؟
چرا چراغ s و ستاره اش روشن میشود؟
۴ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، روشن شدن چراغ S و علامت ستاره در ماشین ظرفشویی بوش معمولاً نشاندهندهٔ یکی از حالتهای هشدار یا نیاز به سرویس است. چند علت شایع:
برای راهنمایی دقیقتر لطفاً این موارد را بفرمایید: - مدل دقیق بوش (مثلاً SMS46... یا SMV... و غیره) - آیا ارور یا کد خطای دیگری روی نمایشگر نمایش داده میشود؟ - آیا دستگاه عملکرد شستشو را ادامه میدهد یا غیرفعال شده؟ - آیا اخیراً نمک یا جلادهنده پر کردهاید یا فیلترها را تمیز نکردهاید؟
تا زمانی که مدل را نگویید، پیشنهاد کلی: - مخزن نمک را چک کنید و در صورت نیاز نمک مخصوص ظرفشویی را اضافه کنید. - فیلتر و مسیر آبپاشها را تمیز کنید. - دستگاه را ریست کنید (دستورات ریست در دفترچه راهنما برای هر مدل متفاوت است؛ در صورت نداشتن دفترچه، دستگاه را 1–2 دقیقه از برق جدا کنید و دوباره وصل کنید). - اگر بعد از این اقدامات چراغ همچنان روشن ماند یا دستگاه ارور میدهد، بهتر است برای بررسی و تعمیر در محل با تکنسین تماس بگیرید.
اگر مدل دقیق را بفرمایید، راهنمایی قدمبهقدم و معنی دقیق چراغ را میگویم.

سلام، ممنون که مدل و اینکه نمک ریختید را گفتید.
روشن شدن چراغ S و علامت ستاره در ظرفشویی بوش اغلب با نشان دادن وضعیت نمک یا نیاز به سرویس/تمیزکاری مرتبط است. با توجه به توضیح شما که تازه نمک ریختید، احتمالها:
لطفاً بفرمایید: - مدل دقیق (شماره مدل) دستگاه چیست؟ - چراغ همزمان با پیغام خطا یا کد ارور دیگری نمایش داده میشود؟ - آیا دستگاه عملکرد شستوشو را بیمشکل انجام میدهد یا مشکلاتی مثل شسته نشدن یا ارور دیگر هست؟
با این اطلاعات راهنمایی دقیقتری میدهم و در صورت نیاز پیشنهاد میکنم برای بررسی سنسور/تنظیم سختی آب از تکنسین کمک بگیرید.

سلام، ممنون از توضیحتان — اگر همینالان یا بهتازگی نمک ریختهاید، موارد زیر را بررسی کنید:
در صورتی که صدای غیرعادی، نشت آب یا ارورهای دیگر میبینید، دستگاه را خاموش کنید و از دستکاری بیشتر خودداری کنید و اطلاع دهید تا راهنمایی ایمنی و تعمیر مطرح شود.

خواهش میکنم؛ امیدوارم حل بشه. چند نکته نهایی که کمک میکنه سریعتر مطمئن بشید مشکل رفع شده:
اگر خواستید بگویید چند چرخه انجام دادید و مدل دقیق (کد مدل) چیه تا بهتر راهنمایی کنم.
مدل دستگاه بوش می باشد نمک ریختم
مدل دستگاه بوش میباشد.البته نمک ریختم
با سپاس از توضیحات کامل شما چند بار استفاده کنم انشالله مشکل رفع شود.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.