سلام، این مشکل برای یخچالفریزر سامسونگ امکانپذیر است. پاککنندهای که استفاده شده (ساری گوچ) احتمالاً سطح پوشش براق بدنه را مات یا لکهدار کرده یا باقیماندهای از ماده روی رنگ گذاشته است. بدون دیدن دقیق نمیتوان نظر قطعی داد، اما چند راهکار پیشنهادی دارم:
1. ابتدا ایمنی: دستگاه را خاموش و از برق بکشید تا هنگام پاککردن مشکلی پیش نیاید.
2. پاکسازی ملایم اولیه:
- با یک پارچه نرم آغشته به آب ولرم و چند قطره مایع ظرفشویی بدون ساینده سطح را به آرامی تمیز کنید.
- پارچه را خوب آبکشی و سپس با پارچه خشک و نرم سطح را خشک کنید.
- از اسفنجهای زبر یا سیم استفاده نکنید چون بیشتر صدمه میزنند.
3. از محلولهای ملایم برای از بین بردن باقیمانده:
- مخلوط آب و سرکه سفید (نسبت 1:1) را روی پارچه اسپری کرده و با حرکات دایرهای پاک کنید؛ سپس با آب پاک کنید و خشک نمایید.
- الکل ایزوپروپیل (در غلظت پایین مانند 70%) را میتوان برای لکههای روغنی یا چسبمانند بهکار برد؛ ابتدا در ناحیه نامحسوس تست کنید تا رنگ آسیب نبیند.
4. پولیش ملایم برای بازگرداندن براقیت:
- اگر پس از پاککردن سطح مات مانده و خط و خش عمیق نیست، میتوانید از پولیش مخصوص بدنه لوازم خانگی یا پولیش پلاستیک/فلز ملایم استفاده کنید. دستورالعمل سازنده پولیش را دقیق رعایت کنید و ابتدا در محل کوچکی امتحان شود.
- برای بدنههای رنگی و روکشدار سامسونگ، بهتر از پولیشهای قوی یا ترکهای خراشزا استفاده نکنید.
5. اگر لکهها یا ماتشدگی با روشهای بالا رفع نشد:
- ممکن است روکش رنگی یا لاک محافظ سطح آسیب دیده باشد؛ در این صورت ترمیم خانگی محدود است و احتمال نیاز به تعویض پنل بدنه یا نقاشی حرفهای وجود دارد.
- در این حالت پیشنهاد میکنم عکس واضحی از ناحیه آسیبدیده بفرستید یا درخواست بازدید تکنسین تعمیرآنلاین بدهید تا وضعیت سطح را از نزدیک بررسی کند و راهکار (مثلاً تعویض پنل، اجرای رنگ مجدد یا پولیش حرفهای) را پیشنهاد دهد.
لطفاً برند و مدل دقیق سامسونگ را بفرمایید و اگر امکان دارد چند عکس از لکهها و ناحیه آسیبدیده ارسال کنید تا راهنمایی دقیقتری ارائه کنم یا در صورت نیاز درخواست بازدید کارشناس ثبت شود.