لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
تعمیرآنلاین
صفحه اصلی
استخدام تعمیرکاردانلود اپلیکیشنوبلاگپرسش و پاسخ
ثبت سفارش02145396
خانهانجمنrefrigerator-freezerسلام آقای تعمیرآنلاین من یه مشکلی پیدا کردم خواهشا راهنماییم کنید، چند وقت پیش اسباب کشی داشتم در یخچال و فریزرم رو با ساری گوچ اصل ترکیه تمیز کردم کلا لک لکه شده رنگش قبلا براق بود الان مات شده و لک های ساری گوچ روش مونده خیلی ناراحت شدم چه کنم؟
پاسخ کارشناسیsamsung

سلام آقای تعمیرآنلاین من یه مشکلی پیدا کردم خواهشا راهنماییم کنید، چند وقت پیش اسباب کشی داشتم در یخچال و فریزرم رو با ساری گوچ اصل ترکیه تمیز کردم کلا لک لکه شده رنگش قبلا براق بود الان مات شده و لک های ساری گوچ روش مونده خیلی ناراحت شدم چه کنم؟

نویسنده:زینب موثقیزمان:۲ هفته پیشپاسخ:۳بازدید:۷۴
۰

سلام آقای تعمیرآنلاین من یه مشکلی پیدا کردم خواهشا راهنماییم کنید، چند وقت پیش اسباب کشی داشتم در یخچال و فریزرم رو با ساری گوچ اصل ترکیه تمیز کردم کلا لک لکه شده رنگش قبلا براق بود الان مات شده و لک های ساری گوچ روش مونده خیلی ناراحت شدم اصلا سامسونگ هستش و خیلی دوستش دارم بنظرتون راه حلی هست لطفا راهنماییم کنید

۳ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۲ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۲ هفته پیش

سلام، این مشکل برای یخچال‌فریزر سامسونگ امکان‌پذیر است. پاک‌کننده‌ای که استفاده شده (ساری گوچ) احتمالاً سطح پوشش براق بدنه را مات یا لکه‌دار کرده یا باقی‌مانده‌ای از ماده روی رنگ گذاشته است. بدون دیدن دقیق نمیتوان نظر قطعی داد، اما چند راهکار پیشنهادی دارم:

1. ابتدا ایمنی: دستگاه را خاموش و از برق بکشید تا هنگام پاک‌کردن مشکلی پیش نیاید.

2. پاک‌سازی ملایم اولیه: - با یک پارچه نرم آغشته به آب ولرم و چند قطره مایع ظرفشویی بدون ساینده سطح را به آرامی تمیز کنید. - پارچه را خوب آبکشی و سپس با پارچه خشک و نرم سطح را خشک کنید. - از اسفنج‌های زبر یا سیم استفاده نکنید چون بیشتر صدمه می‌زنند.

3. از محلول‌های ملایم برای از بین بردن باقی‌مانده: - مخلوط آب و سرکه سفید (نسبت 1:1) را روی پارچه اسپری کرده و با حرکات دایره‌ای پاک کنید؛ سپس با آب پاک کنید و خشک نمایید. - الکل ایزوپروپیل (در غلظت پایین مانند 70%) را می‌توان برای لکه‌های روغنی یا چسب‌مانند به‌کار برد؛ ابتدا در ناحیه نامحسوس تست کنید تا رنگ آسیب نبیند.

4. پولیش ملایم برای بازگرداندن براقیت: - اگر پس از پاک‌کردن سطح مات مانده و خط و خش عمیق نیست، می‌توانید از پولیش مخصوص بدنه لوازم خانگی یا پولیش پلاستیک/فلز ملایم استفاده کنید. دستورالعمل سازنده پولیش را دقیق رعایت کنید و ابتدا در محل کوچکی امتحان شود. - برای بدنه‌های رنگی و روکش‌دار سامسونگ، بهتر از پولیش‌های قوی یا ترک‌های خراش‌زا استفاده نکنید.

5. اگر لکه‌ها یا مات‌شدگی با روش‌های بالا رفع نشد: - ممکن است روکش رنگی یا لاک محافظ سطح آسیب دید‌ه باشد؛ در این صورت ترمیم خانگی محدود است و احتمال نیاز به تعویض پنل بدنه یا نقاشی حرفه‌ای وجود دارد. - در این حالت پیشنهاد می‌کنم عکس واضحی از ناحیه آسیب‌دیده بفرستید یا درخواست بازدید تکنسین تعمیرآنلاین بدهید تا وضعیت سطح را از نزدیک بررسی کند و راهکار (مثلاً تعویض پنل، اجرای رنگ مجدد یا پولیش حرفه‌ای) را پیشنهاد دهد.

لطفاً برند و مدل دقیق سامسونگ را بفرمایید و اگر امکان دارد چند عکس از لکه‌ها و ناحیه آسیب‌دیده ارسال کنید تا راهنمایی دقیق‌تری ارائه کنم یا در صورت نیاز درخواست بازدید کارشناس ثبت شود.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
  • تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۲ هفته پیش
    در پاسخ به مسکوکیباسلام از شیراز پیام میدهم ..زمانی که ساعت پیک برق رفتن هست وپس از پای…

سلام، ممنون از توضیحات تکمیلی و اینکه موقعیت‌تان را گفتید.

دو نکته در پیام شما هست: 1) مشکل لکه و مات شدن بدنه یخچال/فریزر پس از استفاده از پاک‌کننده ساری گوچ و 2) در انتهای پیام اشاره‌ای به فریزری از برند امرسان که بعد از قطع برق گاهی روشن نمی‌شود. اگر فقط سؤال اصلی همان لکه و مات شدن بدنه سامسونگ است، پایین راهکارهای مرتبط را بخوانید؛ اگر درباره روشن نشدن فریزر امرسان هم می‌خواهید راهنمایی، لطفاً تأیید کنید تا جداگانه کامل راهنمایی کنم.

اگر هدف رفع لکه‌ها و بازگرداندن براقیت بدنه سامسونگ است: - ایمنی اول: دستگاه را از برق بکشید یا حداقل از خاموش بودن آن مطمئن شوید قبل از پاک‌کردن بدنه. - پاک‌سازی ملایم اول: با پارچه نرم میکروفایبر کمی آب ولرم و صابون ملایم (مایع ظرفشویی رقیق‌شده) پاک کنید تا اگر باقی‌مانده ماده‌ای روی سطح است، برداشته شود. پارچه را خوب بچلانید تا آب اضافی وارد درزها نشود. - بدون ساییدن شدید: از اسفنج‌های زبر یا پولیش‌های خشن استفاده نکنید چون ممکن است خش یا مات بیشتری ایجاد شود. - استفاده از الکل ایزوپروپیل (اگر رنگ مقاوم است): روی پارچه نرم بزنید و تست را در نقطهٔ کوچک و کم‌دید انجام دهید. اگر پخش نشد یا تغییر دیگری نشد، می‌توانید لکه‌ها را با خیال بیشتر پاک کنید. - پاک‌کننده‌های مخصوص استیل/بدنه لوازم خانگی: برای سطوح گلاسه یا استیل تولیدکنندگان معروف پاک‌کننده مخصوص دارند؛ قبل از استفاده دستور را مطالعه و ابتدا در یک گوشه تست کنید. - در صورت باقی ماندن لکی از مادهٔ ساری گوچ که ظاهراً پوشش را واکنش داده (مات و تغییر رنگ): احتمال دارد پوشش براق کارخانه آسیب دیده باشد و بازگرداندن کامل براقیت با روش‌های خانگی ممکن نباشد. - پرهیز از واکس‌های خودرو یا مواد شیمیایی نامعلوم بدون تست: بعضی مواد ممکن است وضع را بدتر کنند. - اگر اهمیت ظاهری بالا است: پیشنهاد می‌شود کارشناس یا خدمات پس از فروش سامسونگ یا تعمیرکار لوازم خانگی محل را برای بررسی و احتمالاً پولیش تخصصی یا ترمیم پوشش بدنه مراجعه کند.

لطفاً بفرمایید: 1) رنگ بدنه چیست (سفید، نقره‌ای، استیل، یا رنگ دیگر)؟ 2) آیا قسمت داخلی یا لاستیک درب هم مشکل دارد یا فقط نمای بیرونی؟ 3) تمیزکاری اولیه را انجام داده‌اید (آب و صابون، الکل) و نتیجه چه بوده؟ 4) اگر مایلید، عکس از لکه‌ها و سطح بفرستید تا بهتر راهنمایی کنم.

اگر هم درباره روشن نشدن فریزر امرسان بعد از قطع برق سؤال دارید، سریع اشاره کنید؛ نکات ابتدایی: چک‌کردن سالم بودن دوشاخه و محافظ، صبر کافی برای ریست شدن کمپرسور (گاهی تا 5–10 دقیقه صبر لازم است)، و در صورت تکرار مشکل احتمالی در برد راه‌انداز یا محافظ. برای اینکه دقیق‌تر بگویم، برند و مدل فریزر امرسان و شرح کامل رفتار هنگام تلاش برای روشن کردن را بفرمایید.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
پاسخ‌های دیگر کاربران
  • مسکوکی
    مسکوکیکاربر
    ۲ هفته پیش

باسلام از شیراز پیام میدهم ..زمانی که ساعت پیک برق رفتن هست وپس از پایان قطعی برق فریزر امرسان ما گاهی اوقات روشن نمیشود سپس دوشاخه را از برق میکشیم دوباره به برق وصل میکنیم روشن میشود گاهی هم دو تا سه بار این عمل تکرار میکنیم تا روشن شود حتی محافظ هم دارد چکار باید کرد ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر
ضمانت ۱۸۰ روزه

تعمیر تخصصی یخچال و فریزر

تکنسین متخصص در محل شما با گارانتی کتبی

• اعزام در کمتر از ۳ ساعت
  • ضمانت ۱۸۰ روزه قطعات
  • پرداخت بعد از تعمیر
ثبت سفارش تعمیرکار۰۲۱-۴۵۳۹۶

سوالات مشابه

• علت کاهش فشار اب یخچال ساید

کارشناسی·۷
  • ارور بازبودن درب

کارشناسی·۵
  • خرتب شدت فریزر

کارشناسی·۵
  • پس از برق شهری که میآید فریزر روشن نمیشود دوبار از پریز میکشیم دوباره وصل میکنیم روشن میشود

کارشناسی·۵
  • معرفی برند یخچال

کارشناسی·۳
مشاهده همه سوالات
خانهخدمات ماثبت سفارشتعرفه‌هاحساب کاربری

درباره تعمیرآنلاین

تعمیرآنلاین یکی از معتبرترین مجموعه‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات تعمیر لوازم خانگی در ایران است که با هدف ساده‌سازی فرایند تعمیر و افزایش کیفیت خدمات راه‌اندازی شده است. ما در تعمیرآنلاین تلاش می‌کنیم با گردآوری تیمی از تکنسین‌های متخصص و آموزش‌دیده، خدمات استاندارد و قابل‌اعتمادی برای تعمیر ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، یخچال و فریزر، کولر گازی، پکیج، اجاق گاز، ماکروفر و سایر لوازم خانگی در محل و در سراسر کشور ارائه دهیم.

اپلیکیشن تعمیرآنلاین

نصب اپلیکیشن تعمیرآنلاین

۴.۸از ۵

دسترسی سریع‌تر به ثبت سفارش و پیگیری خدمات

دانلود ازگوگل پلیدانلود ازبازاردانلود ازمایکتفایل نصبمستقیمبدون نصبنسخه وب
نصب سریع، حجم کم، به‌روزرسانی آسان

خدمات تعمیر

• تعمیر ماشین لباسشویی
  • تعمیر ماشین ظرفشویی
  • تعمیر گاز رومیزی و اجاق
  • تعمیر جاروبرقی
  • تعمیر پکیج
  • تعمیر آبگرمکن
  • تعمیر یخچال و فریزر
  • تعمیر ساید بای ساید
  • تعمیر ماکروفر
  • تعمیر سولاردوم
  • نصب و تعمیر تصفیه آب خانگی

دسترسی سریع

• صفحه اصلی
  • لیست خدمات
  • چرا تعمیرآنلاین
  • ثبت سفارش
  • سوالات متداول

دسترسی

• گارانتی
  • انجمن
  • درباره ما
  • تعرفه ها

تماس با ما

• تهران، خیابان سهروردی شمالی، کوچه زمانی، پلاک۱۱
  • 02145396
  • Tamironline.com@gmail.com
خدمات تعمیر
تعمیر ماشین لباسشوییتعمیر ماشین ظرفشوییتعمیر گاز رومیزی و اجاقتعمیر جاروبرقیتعمیر پکیجتعمیر آبگرمکنتعمیر یخچال و فریزرتعمیر ساید بای سایدتعمیر ماکروفرتعمیر سولاردومنصب و تعمیر تصفیه آب خانگی
دسترسی سریع
صفحه اصلیلیست خدماتچرا تعمیرآنلاینثبت سفارشسوالات متداول
دسترسی
گارانتیانجمندرباره ماتعرفه ها
تماس با ما
  • تهران، خیابان سهروردی شمالی، کوچه زمانی، پلاک۱۱
  • 02145396
  • Tamironline.com@gmail.com

© 2026 تعمیرآنلاین — تمام حقوق محفوظ است.

نماد اعتماد الکترونیکیاتاق اصناف ایراناتحادیه کسب و کارهای مجازینماد ساماندهی