لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیpakshoma

جرمگیری لباسشویی

نویسنده:خانم فروغی نوریزمان:۱ ماه پیشپاسخ:۱بازدید:۷۷
۰

لباسشویی پاکشوما دارم و۶ ساله استفاده میکنم تاحالا جرمگیری نکردم الان میتونم جرمگیری کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱ ماه پیش

سلام؛ بله می‌توانید الان جرم‌گیری کنید و معمولاً مشکلی پیش نمی‌آید — برعکس، بعد از چند سال کار بدون جرم‌گیری، انجام آن به حفظ کارایی و جلوگیری از بو یا رسوب کمک می‌کند. چند نکته مهم:

• هشدار ایمنی: دستگاه را از برق بکشید و در صورت مشاهده نشتی، بوی سوختگی یا صداهای غیرعادی دستکاری نکنید و با کارشناس تماس بگیرید.
    • روش استاندارد: اگر دفترچه دستگاه روش خاصی برای جرم‌گیری توصیه کرده، همان را رعایت کنید. معمولاً برنامه شستشوی با دمای بالا (مثلاً 60–90°C) با استفاده از جرم‌گیر مخصوص لباسشویی یا سرکه/جوش‌شیرین (در صورت تایید دفترچه) اجرا می‌شود.
    • مواردی که باید بررسی شوند:
    • - دیگ و لاستیک دور در را از نظر رسوب، کپک یا مو چک کنید و با پارچه مرطوب تمیز کنید.
    • - فیلتر پمپ و شلنگ تخلیه را بررسی و در صورت نیاز تمیز یا باز کنید تا گرفتگی نداشته باشد.
    • - محفظه پودر/مایع شوینده را خارج و شست‌و‌شو دهید.
    • محصولات مناسب: بهتر است از جرم‌گیرهای مخصوص ماشین لباسشوییِ برندهای معتبر استفاده کنید یا راهکارهایی که سازنده (پاکشوما) توصیه کرده. استفاده مکرر از مواد قوی یا جوش‌شیرین زیاد می‌تواند به قطعات آسیب بزند، پس دستورالعمل را رعایت کنید.
    • فرکانس: بعد از چند سال اولین جرم‌گیری لازم است؛ سپس هر 6–12 ماه یک‌بار توصیه می‌شود بسته به سختی آب و میزان استفاده.
    • اگر مطمئن نیستید یا دستگاه علائم مشکل (ارور، نشت، صدای غیرطبیعی) دارد، بهتر است کارشناس برای بررسی در محل مراجعه کند.

اگر مایل باشید، بفرمایید مدل دقیق پاکشوما را تا راهنمایی مرحله‌به‌مرحله یا توصیه‌ی محصول مناسب را بگویم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب