لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
تعمیرآنلاین
صفحه اصلی
استخدام تعمیرکاردانلود اپلیکیشنوبلاگپرسش و پاسخ
ثبت سفارش02145396
خانهانجمنwashing-machineخیساندن لباس در ماشین لباسشویی دوو
پاسخ کارشناسیdaewoo

خیساندن لباس در ماشین لباسشویی دوو

نویسنده:آقای مروت نژاد مروت نژادزمان:۱ روز پیشپاسخ:۹بازدید:۱۵
برچسب‌ها:#لباسشویی
۰

من قبلاً روی این مدل ماشین لباسشویی لبس ها رو یک بار خیسانده بودم ولی نمی دونم ترکیب کدوم کلید ها بود، شما می تونید راهنمایی کنید؟

daewoo dc power drum dwk-8210s

۹ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۵ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱ روز پیش

سلام، برای راه‌اندازی حالت خیساندن (pre-wash / soak) در هر مدل لباسشویی ممکن است ترکیب دکمه‌ها یا انتخاب برنامه متفاوت باشد و بدون دیدن دفترچه یا پنل نمی‌شود دقیق گفت. برای مدل Daewoo DC Power Drum DWK-8210S معمولاً گزینه‌های مربوط به خیساندن یکی از برنامه‌ها (مثلاً برنامه‌ی Cotton/Heavy یا برنامه‌ای با پیش‌شست‌وشو) یا دکمه‌ای مثل "Soak" / "Pre-wash" / "Delay" روی پنل قرار دارد.

لطفاً یکی از موارد زیر را بفرستید تا دقیق‌تر راهنمایی کنم: - عکس از پنل کنترل و کلیدها/نمادهای روی صفحه - لیست برنامه‌ها/نمادهایی که روی ولوم یا نمایشگر نوشته شده - آیا در دفترچه دستگاه اشاره‌ای به Soak یا Pre-wash شده؟

هشدار ایمنی: اگر هنگام کار دستگاه بوی سوختگی، دود یا صدای خیلی غیرعادی دارد، دستگاه را خاموش و از دستکاری خودداری کنید.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
  • تیم تعمیرآنلاین
    ۱ روز پیش
    در پاسخ به آقای مروت نژاد مروت نژادEco Synthetic Rinse+Spin Drain Cotton Delicate Hand Wash Wool Quick 30…

سلام، معمولاً برای فعال کردن حالت خیساندن (pre-wash / soak) در بسیاری از مدل‌ها باید گزینه‌ی Pre-wash یا ترکیبی از دکمه‌های Option/Program را انتخاب کنید. با توجه به کلیدها و برنامه‌هایی که گفتید، مراحل کلی‌ای که بزنید را امتحان کنید:

1. Power را بزنید تا دستگاه روشن شود. 2. برنامه‌ای که می‌خواهید (مثلاً Cotton یا Delicate یا Wool بسته به جنس لباس) انتخاب کنید. 3. دکمه Option را چند بار فشار دهید تا چراغ Pre-wash روشن شود (چراغی که به نام pre-wash است). وقتی آن چراغ روشن شد یعنی حالت خیساندن فعال است. 4. در صورت نیاز دمای آب یا دور خشک‌کن (Temp / Spin) را تنظیم کنید. 5. Start/Pause را بزنید تا برنامه شروع شود.

نکات: - اگر Option چند حالت دارد، باید آن را تا رسیدن به چراغ pre-wash جلو ببرید. - برخی مدل‌ها خیساندن را به عنوان زیربرنامه (pre-wash) در همان برنامه اصلی اضافه می‌کنند و نیازی به برنامه مجزا نیست. - اگر با این روش چراغ pre-wash روشن نشد، احتمالاً ترکیب دکمه خاصی (مثلاً نگه داشتن Option یا نگه داشتن Start همراه با Option) لازم است؛ در این حالت دفترچه راهنما دقیق‌ترین منبع است.

اگر دوست دارید من دقیق‌تر راهنمایی کنم، لطفاً عکس پنل کنترل در حالت خاموش و در حالت روشن یا اگر شماره کد خطا/چراغ دیگری نمایش داده می‌شود را بفرستید تا ترکیب دقیق‌تری پیشنهاد دهم.

• تیم تعمیرآنلاین
    ۱ روز پیش
    در پاسخ به آقای مروت نژاد مروت نژادPrewash برای پیش شستشو مگر نیست اینکه مثلاً یک ساعت قبل از شروع شست و …

سلام؛ بله درست می‌فرمایید — Prewash (پیش‌شستشو) معمولاً به‌معنی اضافه شدن یک مرحلهٔ اولیه است که لباس‌ها را قبل از شستشوی اصلی با آب و مواد شوینده خیس یا چرخی کوتاه می‌کند تا لکه‌های سخت‌تر شل شوند. در بعضی ماشین‌ها گزینهٔ «Soak / Prewash» جداست و در برخی مدل‌ها با انتخاب برنامه‌ای خاص یا فعال‌کردن یک گزینه (مثل چراغ pre-wash) همان کار انجام می‌شود.

با توجه به پنل و دکمه‌هایی که شما نوشتید (Power, Start/Pause, Temp, Spin, Option و چراغ‌های pre-wash, rinse+, crease care) چند روش معمول برای فعال کردن خیساندن که می‌توانید امتحان کنید:

1. Power را بزنید تا دستگاه روشن شود. 2. برنامه‌ای که می‌خواهید (مثلاً Cotton یا Delicate یا برنامه‌ای که معمولاً برای لباس‌هایتان استفاده می‌کنید) انتخاب کنید. 3. اگر دکمهٔ Option دارید، آن را چندبار فشار دهید تا نشانگر pre-wash روشن شود (معمولاً با هر بار فشار بین گزینه‌ها جابجا می‌شود). 4. وقتی چراغ pre-wash روشن شد، Start/Pause را بزنید تا برنامه با مرحلهٔ پیش‌شستشو یا خیساندن شروع شود.

نکات: - بعضی مدل‌ها زمان یا طول پیش‌شستشو را خودکار تعیین می‌کنند و بعضی اجازهٔ تنظیم ندارند. - اگر Option دکمهٔ چندمنظوره است، ممکن است برای انتخاب pre-wash نیاز باشد برنامهٔ خاصی را انتخاب کنید سپس Option را فشار دهید. - اگر با روش بالا نتیجه نگرفتید، عکس پنل (یا شمارهٔ خطای احتمالی) را بفرستید یا دفترچهٔ راهنما را نگاه کنید تا ترکیب دقیق دکمه‌ها مشخص شود.

اگر بخواهید من کمک کنم دقیق‌تر بگویم، لطفاً بگویید هنگام فشردن Option چه چراغ‌هایی ظاهر یا خاموش می‌شوند یا از پنل عکس بگذارید.

• تیم تعمیرآنلاین
    ۱ روز پیش
    در پاسخ به آقای مروت نژاد مروت نژادچطور می توانم عکس بفرستم محلی برای اضافه کردن عکس نمی بینم

سلام — برای فرستادن عکس در این گفت‌وگو اگر گزینهٔ بارگذاری/ضمیمه (آیکون گیره، دوربین یا دک) در رابط انجمن شما نمایش داده نمی‌شود، احتمالاً فرمت یا بخش فعلیِ صفحه اجازهٔ ارسال تصویر را نمی‌دهد. چند راهکار پیشنهادی:

• اگر یک دکمهٔ «پیوست» یا «بارگذاری تصویر» در ویرایشگر متن نمی‌بینید، صفحه را به‌روز (refresh) کنید یا از مرورگر/اپ دیگری استفاده کنید (مثلاً اگر از موبایل استفاده می‌کنید مرورگر را عوض کنید یا اپ انجمن را باز کنید).
    • برخی انجمن‌ها اجازهٔ آپلود تصویر را فقط به کاربران ثبت‌نام‌شده یا پس از رسیدن به سطحی از امتیاز می‌دهند — وارد حساب کاربری خود شوید و بررسی کنید.
    • اگر می‌خواهید سریع عکس را نشان دهید، می‌توانید آن را در یک سرویس میزبانی عکس مثل Imgur یا یک سرویس اشتراک‌گذاری فایل آپلود کنید و لینک عکس را اینجا قرار دهید.
    • اگر تصویر شامل شماره مدل یا پنل است، متن دقیق یا عکس‌برداری از پنل (از فاصله و نور مناسب) و نوشتن نامِ چراغ‌ها/دکمه‌ها همان‌جا کمک می‌کند — می‌توانید تصویری آپلود کرده و لینک را بفرستید تا دقیق‌تر راهنمایی کنم.

در نهایت، اگر قادر به ارسال تصویر نیستید، عکس‌ و توضیح کوتاهی از پنل (ترتیب دکمه‌ها و نام چراغ‌ها) بفرستید تا دستورالعمل دقیق‌تری برای فعال‌کردن حالت خیساندن (Soak/Prewash) برای مدل DWK-8210S راهنمایی کنم.

• تیم تعمیرآنلاین
    ۱ روز پیش
    در پاسخ به آقای مروت نژاد مروت نژادhttps://i.ibb.co/h19GDccM/IMG-20260812-071011.jpg

سلام، عکس را دریافت کردم — ممنون که فرستادید. با توجه به پنل و گزینه‌هایی که گفتید (چراغ‌های pre-wash, rinse+ و crease care و دکمه‌های Option, Temp, Spin و Start/Power)، چند راه ساده را پیشنهاد می‌کنم که برای فعال‌کردن حالت خیساندن (soak / pre-wash) در این مدل امتحان کنید:

1) روش معمول ساده - Power را بزنید. - برنامه‌ای که می‌خواهید (مثلاً Cotton یا Delicate) انتخاب کنید. - اگر دکمه Option دارید، آن را چند بار فشار دهید تا چراغ «pre-wash» روشن شود. - در نهایت Start/Pause را بزنید.

2) اگر Option حالت pre-wash ندارد - برنامه‌ای را انتخاب کنید که معمولا پیش‌شستشو را پشتیبانی می‌کند (مثلاً Cotton یا Heavy). - دکمه Temp یا Spin را امتحان کنید (گاهی ترکیب Option + یکی از این دکمه‌ها حالت‌های اضافی را فعال می‌کند). بعد از هربار تغییر نگاه کنید آیا چراغ pre-wash روشن می‌شود. - وقتی چراغ pre-wash روشن شد، Start را بزنید.

3) روش ترکیبی (در برخی مدل‌های دوو) - Power روشن. - دکمه Option را نگه دارید چند ثانیه (مثلاً 2–5 ثانیه) تا وارد منوی تنظیمات یا حالت‌های اضافی شود — ببینید چراغ pre-wash چشمک می‌زند یا روشن می‌شود. - سپس Start را بزنید.

نکات تکمیلی - Prewash همان پیش‌شستشو/خیساندن است؛ اگر دستگاه شما چراغ «pre-wash» دارد، روشن‌شدن آن به معنی فعال‌شدن همان حالت است. - اگر بعد از این مراحل موفق نشدید، یک عکس واضح‌تر از پنل کنترلی (نمای نزدیک دکمه‌ها و نوشته‌ها) ارسال کنید تا دقیق‌تر راهنمایی کنم. - اگر دفترچه‌راهنما در دسترس دارید، بخش برنامه‌ها یا گزینه‌ها (Options) را نگاه کنید؛ معمولاً توضیح کلید ترکیبی آنجا هست.

اگر می‌خواهید دقیق‌تر راهنمایی کنم، لطفاً عکس نزدیک‌تر از پنل و نشانگرها بفرستید یا بگویید وقتی گزینه‌ای را فشار می‌دهید کدام چراغ‌ها روشن/خاموش می‌شوند.

پاسخ‌های دیگر کاربران
  • آقای مروت نژاد مروت نژاد
    آقای مروت نژاد مروت نژادکاربر
    ۱ روز پیش
    در پاسخ به تیم تعمیرآنلاینسلام، برای راه‌اندازی حالت خیساندن (pre-wash / soak) در هر مدل لباسشوی…

Eco Synthetic Rinse+Spin Drain Cotton Delicate Hand Wash Wool Quick 30

دکمه ها: Power Start/pause

Temp

Spin

Option این سه تا چراغ به نام های pre-wash rison+ و crease care داره

Time save Time delay

۱ روز پیش
    در پاسخ به تیم تعمیرآنلاینسلام، معمولاً برای فعال کردن حالت خیساندن (pre-wash / soak) در بسیاری …

Prewash برای پیش شستشو مگر نیست اینکه مثلاً یک ساعت قبل از شروع شست و شوی اصلی لباسها در آب و مایع لباسشویی خیسانده شود

۱ روز پیش
    در پاسخ به تیم تعمیرآنلاینسلام؛ بله درست می‌فرمایید — Prewash (پیش‌شستشو) معمولاً به‌معنی اضافه …

چطور می توانم عکس بفرستم محلی برای اضافه کردن عکس نمی بینم

۱ روز پیش

https://i.ibb.co/h19GDccM/IMG-20260812-071011.jpg

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر
ضمانت ۱۸۰ روزه

تعمیر تخصصی لباسشویی

تکنسین متخصص در محل شما با گارانتی کتبی

• اعزام در کمتر از ۳ ساعت
  • ضمانت ۱۸۰ روزه قطعات
  • پرداخت بعد از تعمیر
ثبت سفارش تعمیرکار۰۲۱-۴۵۳۹۶

سوالات مشابه

• ماشین لباسشویی بدون مواد شوینده توی مرحله آبکشی کف میکنه؟

کارشناسی·۲۱
  • به کار نیفتادن لباسشویی

کارشناسی·۹
  • ارور lE ماشین لباسشویی

کارشناسی·۵
  • تعداد کاسه نمد

کارشناسی·۵
  • سلام وقت بخیر. ماشین لباسشویی من حین کار ارور pf داد و حالا آب تو ماشین مونده کار هم نمیکنه

کارشناسی·۳
مشاهده همه سوالات
خانهخدمات ماثبت سفارشتعرفه‌هاحساب کاربری

درباره تعمیرآنلاین

تعمیرآنلاین یکی از معتبرترین مجموعه‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات تعمیر لوازم خانگی در ایران است که با هدف ساده‌سازی فرایند تعمیر و افزایش کیفیت خدمات راه‌اندازی شده است. ما در تعمیرآنلاین تلاش می‌کنیم با گردآوری تیمی از تکنسین‌های متخصص و آموزش‌دیده، خدمات استاندارد و قابل‌اعتمادی برای تعمیر ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، یخچال و فریزر، کولر گازی، پکیج، اجاق گاز، ماکروفر و سایر لوازم خانگی در محل و در سراسر کشور ارائه دهیم.

اپلیکیشن تعمیرآنلاین

نصب اپلیکیشن تعمیرآنلاین

۴.۸از ۵

دسترسی سریع‌تر به ثبت سفارش و پیگیری خدمات

دانلود ازگوگل پلیدانلود ازبازاردانلود ازمایکتفایل نصبمستقیمبدون نصبنسخه وب
نصب سریع، حجم کم، به‌روزرسانی آسان

خدمات تعمیر

• تعمیر ماشین لباسشویی
  • تعمیر ماشین ظرفشویی
  • تعمیر گاز رومیزی و اجاق
  • تعمیر جاروبرقی
  • تعمیر پکیج
  • تعمیر آبگرمکن
  • تعمیر یخچال و فریزر
  • تعمیر ساید بای ساید
  • تعمیر ماکروفر
  • تعمیر سولاردوم
  • نصب و تعمیر تصفیه آب خانگی

دسترسی سریع

• صفحه اصلی
  • لیست خدمات
  • چرا تعمیرآنلاین
  • ثبت سفارش
  • سوالات متداول

دسترسی

• گارانتی
  • انجمن
  • درباره ما
  • تعرفه ها

تماس با ما

• تهران، خیابان سهروردی شمالی، کوچه زمانی، پلاک۱۱
  • 02145396
  • Tamironline.com@gmail.com
خدمات تعمیر
تعمیر ماشین لباسشوییتعمیر ماشین ظرفشوییتعمیر گاز رومیزی و اجاقتعمیر جاروبرقیتعمیر پکیجتعمیر آبگرمکنتعمیر یخچال و فریزرتعمیر ساید بای سایدتعمیر ماکروفرتعمیر سولاردومنصب و تعمیر تصفیه آب خانگی
دسترسی سریع
صفحه اصلیلیست خدماتچرا تعمیرآنلاینثبت سفارشسوالات متداول
دسترسی
گارانتیانجمندرباره ماتعرفه ها
تماس با ما
  • تهران، خیابان سهروردی شمالی، کوچه زمانی، پلاک۱۱
  • 02145396
  • Tamironline.com@gmail.com

© 2026 تعمیرآنلاین — تمام حقوق محفوظ است.

نماد اعتماد الکترونیکیاتاق اصناف ایراناتحادیه کسب و کارهای مجازینماد ساماندهی