خیساندن لباس در ماشین لباسشویی دوو
من قبلاً روی این مدل ماشین لباسشویی لبس ها رو یک بار خیسانده بودم ولی نمی دونم ترکیب کدوم کلید ها بود، شما می تونید راهنمایی کنید؟
daewoo dc power drum dwk-8210s
من قبلاً روی این مدل ماشین لباسشویی لبس ها رو یک بار خیسانده بودم ولی نمی دونم ترکیب کدوم کلید ها بود، شما می تونید راهنمایی کنید؟
daewoo dc power drum dwk-8210s
۵ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، برای راهاندازی حالت خیساندن (pre-wash / soak) در هر مدل لباسشویی ممکن است ترکیب دکمهها یا انتخاب برنامه متفاوت باشد و بدون دیدن دفترچه یا پنل نمیشود دقیق گفت. برای مدل Daewoo DC Power Drum DWK-8210S معمولاً گزینههای مربوط به خیساندن یکی از برنامهها (مثلاً برنامهی Cotton/Heavy یا برنامهای با پیششستوشو) یا دکمهای مثل "Soak" / "Pre-wash" / "Delay" روی پنل قرار دارد.
لطفاً یکی از موارد زیر را بفرستید تا دقیقتر راهنمایی کنم: - عکس از پنل کنترل و کلیدها/نمادهای روی صفحه - لیست برنامهها/نمادهایی که روی ولوم یا نمایشگر نوشته شده - آیا در دفترچه دستگاه اشارهای به Soak یا Pre-wash شده؟
هشدار ایمنی: اگر هنگام کار دستگاه بوی سوختگی، دود یا صدای خیلی غیرعادی دارد، دستگاه را خاموش و از دستکاری خودداری کنید.

سلام، معمولاً برای فعال کردن حالت خیساندن (pre-wash / soak) در بسیاری از مدلها باید گزینهی Pre-wash یا ترکیبی از دکمههای Option/Program را انتخاب کنید. با توجه به کلیدها و برنامههایی که گفتید، مراحل کلیای که بزنید را امتحان کنید:
1. Power را بزنید تا دستگاه روشن شود. 2. برنامهای که میخواهید (مثلاً Cotton یا Delicate یا Wool بسته به جنس لباس) انتخاب کنید. 3. دکمه Option را چند بار فشار دهید تا چراغ Pre-wash روشن شود (چراغی که به نام pre-wash است). وقتی آن چراغ روشن شد یعنی حالت خیساندن فعال است. 4. در صورت نیاز دمای آب یا دور خشککن (Temp / Spin) را تنظیم کنید. 5. Start/Pause را بزنید تا برنامه شروع شود.
نکات: - اگر Option چند حالت دارد، باید آن را تا رسیدن به چراغ pre-wash جلو ببرید. - برخی مدلها خیساندن را به عنوان زیربرنامه (pre-wash) در همان برنامه اصلی اضافه میکنند و نیازی به برنامه مجزا نیست. - اگر با این روش چراغ pre-wash روشن نشد، احتمالاً ترکیب دکمه خاصی (مثلاً نگه داشتن Option یا نگه داشتن Start همراه با Option) لازم است؛ در این حالت دفترچه راهنما دقیقترین منبع است.
اگر دوست دارید من دقیقتر راهنمایی کنم، لطفاً عکس پنل کنترل در حالت خاموش و در حالت روشن یا اگر شماره کد خطا/چراغ دیگری نمایش داده میشود را بفرستید تا ترکیب دقیقتری پیشنهاد دهم.

سلام؛ بله درست میفرمایید — Prewash (پیششستشو) معمولاً بهمعنی اضافه شدن یک مرحلهٔ اولیه است که لباسها را قبل از شستشوی اصلی با آب و مواد شوینده خیس یا چرخی کوتاه میکند تا لکههای سختتر شل شوند. در بعضی ماشینها گزینهٔ «Soak / Prewash» جداست و در برخی مدلها با انتخاب برنامهای خاص یا فعالکردن یک گزینه (مثل چراغ pre-wash) همان کار انجام میشود.
با توجه به پنل و دکمههایی که شما نوشتید (Power, Start/Pause, Temp, Spin, Option و چراغهای pre-wash, rinse+, crease care) چند روش معمول برای فعال کردن خیساندن که میتوانید امتحان کنید:
1. Power را بزنید تا دستگاه روشن شود. 2. برنامهای که میخواهید (مثلاً Cotton یا Delicate یا برنامهای که معمولاً برای لباسهایتان استفاده میکنید) انتخاب کنید. 3. اگر دکمهٔ Option دارید، آن را چندبار فشار دهید تا نشانگر pre-wash روشن شود (معمولاً با هر بار فشار بین گزینهها جابجا میشود). 4. وقتی چراغ pre-wash روشن شد، Start/Pause را بزنید تا برنامه با مرحلهٔ پیششستشو یا خیساندن شروع شود.
نکات: - بعضی مدلها زمان یا طول پیششستشو را خودکار تعیین میکنند و بعضی اجازهٔ تنظیم ندارند. - اگر Option دکمهٔ چندمنظوره است، ممکن است برای انتخاب pre-wash نیاز باشد برنامهٔ خاصی را انتخاب کنید سپس Option را فشار دهید. - اگر با روش بالا نتیجه نگرفتید، عکس پنل (یا شمارهٔ خطای احتمالی) را بفرستید یا دفترچهٔ راهنما را نگاه کنید تا ترکیب دقیق دکمهها مشخص شود.
اگر بخواهید من کمک کنم دقیقتر بگویم، لطفاً بگویید هنگام فشردن Option چه چراغهایی ظاهر یا خاموش میشوند یا از پنل عکس بگذارید.

سلام — برای فرستادن عکس در این گفتوگو اگر گزینهٔ بارگذاری/ضمیمه (آیکون گیره، دوربین یا دک) در رابط انجمن شما نمایش داده نمیشود، احتمالاً فرمت یا بخش فعلیِ صفحه اجازهٔ ارسال تصویر را نمیدهد. چند راهکار پیشنهادی:
در نهایت، اگر قادر به ارسال تصویر نیستید، عکس و توضیح کوتاهی از پنل (ترتیب دکمهها و نام چراغها) بفرستید تا دستورالعمل دقیقتری برای فعالکردن حالت خیساندن (Soak/Prewash) برای مدل DWK-8210S راهنمایی کنم.

سلام، عکس را دریافت کردم — ممنون که فرستادید. با توجه به پنل و گزینههایی که گفتید (چراغهای pre-wash, rinse+ و crease care و دکمههای Option, Temp, Spin و Start/Power)، چند راه ساده را پیشنهاد میکنم که برای فعالکردن حالت خیساندن (soak / pre-wash) در این مدل امتحان کنید:
1) روش معمول ساده - Power را بزنید. - برنامهای که میخواهید (مثلاً Cotton یا Delicate) انتخاب کنید. - اگر دکمه Option دارید، آن را چند بار فشار دهید تا چراغ «pre-wash» روشن شود. - در نهایت Start/Pause را بزنید.
2) اگر Option حالت pre-wash ندارد - برنامهای را انتخاب کنید که معمولا پیششستشو را پشتیبانی میکند (مثلاً Cotton یا Heavy). - دکمه Temp یا Spin را امتحان کنید (گاهی ترکیب Option + یکی از این دکمهها حالتهای اضافی را فعال میکند). بعد از هربار تغییر نگاه کنید آیا چراغ pre-wash روشن میشود. - وقتی چراغ pre-wash روشن شد، Start را بزنید.
3) روش ترکیبی (در برخی مدلهای دوو) - Power روشن. - دکمه Option را نگه دارید چند ثانیه (مثلاً 2–5 ثانیه) تا وارد منوی تنظیمات یا حالتهای اضافی شود — ببینید چراغ pre-wash چشمک میزند یا روشن میشود. - سپس Start را بزنید.
نکات تکمیلی - Prewash همان پیششستشو/خیساندن است؛ اگر دستگاه شما چراغ «pre-wash» دارد، روشنشدن آن به معنی فعالشدن همان حالت است. - اگر بعد از این مراحل موفق نشدید، یک عکس واضحتر از پنل کنترلی (نمای نزدیک دکمهها و نوشتهها) ارسال کنید تا دقیقتر راهنمایی کنم. - اگر دفترچهراهنما در دسترس دارید، بخش برنامهها یا گزینهها (Options) را نگاه کنید؛ معمولاً توضیح کلید ترکیبی آنجا هست.
اگر میخواهید دقیقتر راهنمایی کنم، لطفاً عکس نزدیکتر از پنل و نشانگرها بفرستید یا بگویید وقتی گزینهای را فشار میدهید کدام چراغها روشن/خاموش میشوند.
Eco Synthetic Rinse+Spin Drain Cotton Delicate Hand Wash Wool Quick 30
دکمه ها: Power Start/pause
Temp
Spin
Option این سه تا چراغ به نام های pre-wash rison+ و crease care داره
Time save Time delay
Prewash برای پیش شستشو مگر نیست اینکه مثلاً یک ساعت قبل از شروع شست و شوی اصلی لباسها در آب و مایع لباسشویی خیسانده شود
چطور می توانم عکس بفرستم محلی برای اضافه کردن عکس نمی بینم
https://i.ibb.co/h19GDccM/IMG-20260812-071011.jpg
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.