آب دادن زیر پایه ظرفشویی
نوار دور ظرفشویی رو عوض کردم گذاشتم رو برنامه شستشو دستگاه ظرفشویی 17دقیقه آخر آهنگ زد و چن لحظه بعد آهنگ پایان خوند خاموش شد
نوار دور ظرفشویی رو عوض کردم گذاشتم رو برنامه شستشو دستگاه ظرفشویی 17دقیقه آخر آهنگ زد و چن لحظه بعد آهنگ پایان خوند خاموش شد
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، ممنون از توضیح مختصر. برای اینکه بهتر بفهمم وضعیت و راهنمایی مناسب بدم چند سوال کوتاه دارم:
1. وقتی گفتید «آب دادن زیر پایه ظرفشویی» منظورتان این است که آب از زیر دستگاه نشت کرده؟ یا آب مربوط به چرخه شستشو به زیر پایه (پایههای دستگاه) راه پیدا کرده؟ 2. آیا بعد از تعویض نوار دور درب (واشر) قبل از روشن شدن دستگاه، واشر کاملاً سالم و بدون پارگی بود و خوب جا خورده بود؟ 3. آیا هنگام اتمام برنامه و خاموش شدن صدای غیرعادی یا لرزش خاصی شنیدید؟ 4. زیر دستگاه آب جمع شده — آیا هنوز نم یا رطوبت میبینید یا فقط یک قطره/لکه بود؟ 5. مدل دقیق ظرفشویی الجی را لطفاً بفرمایید (مثلاً مدل روی برچسب پشت یا داخل درب).
حالا بر اساس چیزی که گفتید چند احتمال و راهکار اولیه میگم:
چه کاری میتوانید فعلاً انجام دهید: - برق دستگاه را قطع کنید تا امن باشد. - با یک دستمال یا حوله آب را جمع کنید و محل نشت را خشک کنید تا ببینید منشا دقیقتر کجاست. - واشر دور درب را دوباره بررسی و در صورت لزوم مجدداً تنظیم کنید. - دستگاه را کمی جلو بکشید و از پشت اتصالات شیلنگها را کنترل کنید (البته وقتی برق قطع است و آب ورودی بسته باشد). - اگر مدل شما دارای فیلتر کف یا تشتک زیرین است، پنل پایینی را باز کنید (در صورت داشتن تجربه) و ببینید آب داخل تشتک جمع شده یا قطعات ظاهری آسیب دیدهاند.
اگر مایل باشید و مدل دقیق را بفرمایید، راهنمایی دقیقتری میدهم و در صورت نیاز پیشنهاد میکنم از خدمات تعمیر در محل استفاده کنید تا کارشناس دستگاه را بازبینی و در صورت لزوم پمپ/واشر را تعویض کند.

سلام. متوجه شدم: ظرفشویی الجی دارید و هنگام شستشو آب از زیر دستگاه بیرون میآید. برای راهنمایی بهتر چند سوال و چند قدم اولیه که خودتان میتوانید بررسی کنید مینویسم:
سؤالات کوتاه - مدل دقیق ظرفشویی (مثلاً LF یا شماره مدل) چیست؟ - آیا نوار درب (واشر) را تازه تعویض کردید یا قبلتر هم مشکل نداشت؟ - نشت دائمی است یا فقط در حین یا پایان برنامه؟ از کجا دقیقاً آب بیرون میآید — جلوی دستگاه زیر درب، از سمت ته (پایین عقب) یا زیر بدنه؟ - آیا دستگاه روی سطح کاملاً تراز شده؟ (پایهها بررسی شدهاند) - شیلنگهای ورودی و تخلیه و اتصالات پشت دستگاه بعد از نصب مجدد چک شدهاند؟
کارهایی که همین الان میتوانید انجام دهید 1. دستگاه را خاموش و از برق بکشید و آب ورودی را ببندید تا از نشت بیشتر جلوگیری شود. 2. با چراغ قوه زیر و اطراف دستگاه نگاه کنید تا محل دقیق نشت را پیدا کنید (جلو/پشت/زیر پمپ/شلنگ). 3. بررسی نوار دور درب: مطمئن شوید درست قرار گرفته و هیچ چین یا گَپ ندارد. اگر نوار جدید را زدید، ممکن است قرارگیری اولیه صحیح نباشد. 4. بررسی سینی زیر دستگاه (در صورت وجود): آب ممکن است در سینی جمع شده و از یک نقطه سرریز کند. 5. بررسی شیلنگ تخلیه و اتصالات پشت دستگاه: ممکن است شلنگ شل یا ترک خورده باشد یا بستها محکم نباشند. 6. بررسی فیلتر و کف دستگاه از داخل: اگر فیلتر یا مسیر تخلیه مسدود باشد، آب در دستگاه جمع شده و از نقاط پایین نشت میکند. 7. اطمینان از تراز بودن دستگاه: اگر دستگاه کج باشد، آب به سمت یک طرف رفته و از آنجا نشت میکند.
علل متداول نشت از زیر - نصب یا قرارگیری نادرست واشر درب (غمزه دور درب): اگر کامل منطبق نباشد، در بازههای فشار آب نشت میدهد. - شیلنگ تخلیه یا اتصالات عقب خراب یا شل. - پاره یا ترکخوردن یکی از مسیرهای داخلی (مثل پمپ یا لولههای پلاستیکی داخلی). - سینی زیر یا محفظه پمپ ترک خورده یا پیچها شل شدهاند. - دستگاه تراز نیست یا پایهها تنظیم نشدهاند.
اگر مایلید، مدل دقیق و اینکه نشت دقیقاً از کدام نقطه خارج میشود را بفرمایید تا راهنمایی دقیقتر بدم. در صورتی که بوی سوختگی، جریان برق غیرطبیعی یا نشت زیاد است، دستگاه را خاموش نگه دارید و از دستکاری بیشتر خودداری کنید و از سرویسکار کمک بگیرید.
سلام مدل ظرفشویی LG هست وبینار شستشو آب از زیر دستگاه بیرون میاد
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.