آب دادن زیر پایه ظرفشویی
نوار دور ظرفشویی رو عوض کردم گذاشتم رو برنامه شستشو دستگاه ظرفشویی 17دقیقه آخر آهنگ زد و چن لحظه بعد آهنگ پایان خوند خاموش شد
نوار دور ظرفشویی رو عوض کردم گذاشتم رو برنامه شستشو دستگاه ظرفشویی 17دقیقه آخر آهنگ زد و چن لحظه بعد آهنگ پایان خوند خاموش شد
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، ممنون از توضیح مختصر. برای اینکه بهتر بفهمم وضعیت و راهنمایی مناسب بدم چند سوال کوتاه دارم:
1. وقتی گفتید «آب دادن زیر پایه ظرفشویی» منظورتان این است که آب از زیر دستگاه نشت کرده؟ یا آب مربوط به چرخه شستشو به زیر پایه (پایههای دستگاه) راه پیدا کرده؟ 2. آیا بعد از تعویض نوار دور درب (واشر) قبل از روشن شدن دستگاه، واشر کاملاً سالم و بدون پارگی بود و خوب جا خورده بود؟ 3. آیا هنگام اتمام برنامه و خاموش شدن صدای غیرعادی یا لرزش خاصی شنیدید؟ 4. زیر دستگاه آب جمع شده — آیا هنوز نم یا رطوبت میبینید یا فقط یک قطره/لکه بود؟ 5. مدل دقیق ظرفشویی الجی را لطفاً بفرمایید (مثلاً مدل روی برچسب پشت یا داخل درب).
حالا بر اساس چیزی که گفتید چند احتمال و راهکار اولیه میگم:
چه کاری میتوانید فعلاً انجام دهید: - برق دستگاه را قطع کنید تا امن باشد. - با یک دستمال یا حوله آب را جمع کنید و محل نشت را خشک کنید تا ببینید منشا دقیقتر کجاست. - واشر دور درب را دوباره بررسی و در صورت لزوم مجدداً تنظیم کنید. - دستگاه را کمی جلو بکشید و از پشت اتصالات شیلنگها را کنترل کنید (البته وقتی برق قطع است و آب ورودی بسته باشد). - اگر مدل شما دارای فیلتر کف یا تشتک زیرین است، پنل پایینی را باز کنید (در صورت داشتن تجربه) و ببینید آب داخل تشتک جمع شده یا قطعات ظاهری آسیب دیدهاند.
اگر مایل باشید و مدل دقیق را بفرمایید، راهنمایی دقیقتری میدهم و در صورت نیاز پیشنهاد میکنم از خدمات تعمیر در محل استفاده کنید تا کارشناس دستگاه را بازبینی و در صورت لزوم پمپ/واشر را تعویض کند.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.