سلام وقت بخیر تلویزیون ال ای دی اسنوا ۵۰ اینج پنل شکسته ایا امکان تعویض یا تعمیر هست
بندرعباس زندگی می کنم بخاطر موج انفجار ولرزش ساختمان تلویزیون از روی میز افتاد وپنل شکست
بندرعباس زندگی می کنم بخاطر موج انفجار ولرزش ساختمان تلویزیون از روی میز افتاد وپنل شکست
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، متأسفم از اتفاقی که افتاده. در مورد پنل شکسته تلویزیون نکاتی هست که باید بررسی شوند:
- معمولاً اگر فقط شیشه (شیشه جلویی یا لایه محافظ) شکسته باشد و پنل LCD/LED داخلی سالم بماند، ممکن است قابل تعمیر یا تعویض باشد، اما اگر ماتریکس/پنل نمایش (بخش اصلی نمایشگر) آسیب دیده باشد، تعویض پنل هزینهبر است و در برخی موارد مقرونبهصرفه نیست. - برای راهنمایی دقیقتر لطفاً بفرمایید: 1. مدل دقیق تلویزیون اسنوا (مثلاً SNxxxx یا شماره مدل پشت دستگاه) چیست؟ 2. شکستگی فقط روی شیشه/روکش خارجی است یا تصویر کاملاً خراب/خطخطی/سیاه شده؟ 3. تلویزیون روشن میشود؟ تصویر یا صوتی نمایش داده میشود؟ 4. آیا ضربه به بخشهای دیگر (پایه، قاب پشتی، درگاهها) آسیب زده؟ 5. چند سال از خرید گذشته و آیا گارانتی دارد؟
با این اطلاعات میتوانم بهتر بگویم آیا احتمال تعویض پنل وجود دارد و قدم بعدی برای ثبت درخواست بررسی توسط کارشناس تعمیرآنلاین چگونه باشد. اگر مایلید، میتوانم برای شما درخواست اعزام کارشناس ثبت کنم — در این صورت نام، شماره تماس و محدوده (شهر و منطقه بندرعباس) را بفرمایید. اگر در دستگاه بوی سوختگی یا دود حس میکنید، فعلاً از روشنکردن آن خودداری کنید.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.