تخلیه نکردن و ماندن آب در انتهای کارماشین ظرف شویی
سلام وقتتون بخیر...یه سوال داشتم خدمتتون من ماشین ظرفشویی مدلش LG آب رو تخیله نمیکنه و آب ته ظرفشویی میمونه شلنگ تخیلیشم چک کردم باز بود و مشکلی نداشت مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنین؟
سلام وقتتون بخیر...یه سوال داشتم خدمتتون من ماشین ظرفشویی مدلش LG آب رو تخیله نمیکنه و آب ته ظرفشویی میمونه شلنگ تخیلیشم چک کردم باز بود و مشکلی نداشت مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنین؟
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، وقت شما هم بخیر. تخلیه نکردن و ماندن آب در ته ماشین ظرفشویی الجی میتواند به چند علت رایج مربوط باشد. مواردی که خودتان میتوانید بررسی کنید و علتهای احتمالی:
اقدام پیشنهادی: 1) فیلتر و مسیر آب را تمیز کنید و دوباره تست کنید. 2) در چرخه تخلیه گوش کنید ببینید پمپ کار میکند یا صدای غیرعادی دارد. 3) شیلنگ تخلیه را از ورودی تا خروجی بررسی کنید و در صورت امکان کمی آب را دستی از شیلنگ عبور دهید. 4) اگر پس از این بررسیها مشکل برطرف نشد، بهتر است با تعمیرکار مجاز تماس بگیرید تا پمپ و برد را بررسی و در صورت نیاز تعویض کنند.
اگر مایل باشید مدل دقیق دستگاه (شماره مدل) و اینکه هنگام کار اروری نشان داده میشود یا صدای غیرعادی دارد را بفرمایید تا راهنمایی دقیقتری بدهم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.