از جرم گیر کالگون استفاده کردم برای ماشین لباسشویی، اما هنوز لباسها بو میده
ماشین لباسشویی روحرم گیری کردم هنوز لباسها بومیده و بوی نرم کننده اصلا نمیده
ماشین لباسشویی روحرم گیری کردم هنوز لباسها بومیده و بوی نرم کننده اصلا نمیده
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام؛ ممنون که توضیح دادید. بوی نامطبوعِ باقیمانده بعد از اجرا کردن جرمگیر میتونه علل مختلفی داشته باشه. چند نکته و راهکار مرحلهای پیشنهاد میکنم تا مشکل را بررسی کنید:
1. هشدار ایمنی سریع - اگر بوی سوختگی یا دود حس میکنید یا دستگاه هنگام کار صدای غیرعادی میدهد، فوراً دستگاه را خاموش و از برق بکشید و از دستکاری خودداری کنید.
2. بررسی بوی نرمکننده و بوی نامطبوع - اگر بوی نرمکننده نمیماند، ممکن است نرمکننده درست در محفظه قرار نمیگیرد یا با چرخه شستوشو شسته میشود. - بوی نامطبوع معمولاً از باقیماندهِ چرک، کپک یا آب راکد در قسمتهایی مثل فیلتر، لولهها، درزهای لاستیکی یا مخزن نرمکننده ناشی میشود.
3. کارهایی که خودتان میتوانید انجام دهید (به ترتیب) - یک بار شستشوی خالی با آب داغ (بیشترین دما که دستگاه اجازه میدهد) و بدون لباس با افزودن یک فنجان سرکه سفید یا مقدار توصیه شده جرمگیر انجام دهید؛ این کار به از بین بردن بو و رسوبات کمک میکند. - فیلتر تخلیه را باز کرده و تمیز کنید (ابتدا دفترچه را ببینید یا بعد از خاموش کردن و کشیدن دوشاخه اقدام کنید). ممکن است پرز یا اشیای ریز باعث بوی بد شوند. - لاستیک دور درب (گِرومت) را با دقت بازدید و تمیز کنید؛ داخل چینها ممکن است کپک یا مو جمع شده باشد. با محلول آب و سرکه یا شوینده ملایم پاک کنید و خشک کنید. - کشوی پودر/نرمکننده را خارج کرده و خوب بشویید (آب گرم و برس نرم). باقیماندن مواد در این کشو هم بوی بد ایجاد میکند. - شلنگ تخلیه و خروجی را بررسی کنید که پیچخورده یا گرفتگی نداشته باشد. - اگر از ماشین لباسشویی در فضای مرطوب یا درب همیشه بسته استفاده میکنید، بعد از هر بار شستوشو درب و کشوی پودر را نیمهباز بگذارید تا خشک شود.
4. اگر بو ادامه داشت - احتمال وجود رسوب یا گرفتگی در پمپ، لولههای داخلی یا قسمتهای داخلی دیگر وجود دارد که نیاز به بازدید و تعمیرکار دارد. - ممکن است واشر داخلی یا قطعاتی نیاز به تعویض یا سرویس حرفهای داشته باشند.
5. اطلاعات بیشتر برای راهنمایی دقیقتر لطفاً بفرمایید: - مدل دقیق دستگاه آاگ چیست؟ - از چه نوع جرمگیر و چه زمانی استفاده کردید؟ (مثلاً فقط یک بار یا چندبار) - آیا آب در ماشین باقی میماند یا تخلیه کامل انجام میشود؟ - آیا موقع کار صدای غیرعادی یا ارور دیده میشود؟ - ماشین چند سال است کار میکند و آیا قبلاً سرویس شده؟
با این اطلاعات میتوانم راهنمایی دقیقتری بدم و در صورت نیاز گزینه تعمیر در محل را پیشنهاد کنم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.