قرص ماشین ظرفشویی جدید فینیش تو ظرفشویی من که آیگه هست حل نمیشه دایلش چیه
قرص ظرفشویی فینیش از این جدیدا که شما هم دارید تو ظرفشکیی من حل نمیشه میماسه تو مخزن قرص دلیلش چیه ؟
قرص ظرفشویی فینیش از این جدیدا که شما هم دارید تو ظرفشکیی من حل نمیشه میماسه تو مخزن قرص دلیلش چیه ؟
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این مشکل در ماشین ظرفشویی AEG که قرص فینیش جدید داخل محفظه حل نمیشود میتواند چند علت داشته باشد. برای تشخیص بهتر لطفاً این موارد را چک کنید:
1. باز شدن درِ محفظه قرص - مطمئن شوید درِ محفظه (درب قرص) هنگام شروع برنامه بهدرستی باز میشود و قرص از محفظه خارج میشود. اگر درِ محفظه بسته بماند یا نیمهباز شود، قرص داخل محفظه میماند.
2. زمان و دمای شستوشو - بعضی قرصهای جدید برنامه و دمای خاص (مثل شستوشوی 50–65°C یا گزینهی پیششستو) نیاز دارند تا کامل حل شوند. برنامههای کوتاه یا با دمای پایین ممکن است قرص را حل نکنند.
3. چیدمان ظروف و مانعسازی - اگر سبدها یا ظروف جلوی درِ محفظه قرار گرفته باشند، مانع باز شدن در میشود. بررسی کنید که چیزی جلو محفظه نباشد.
4. مسیر آب و فشار آب - آب کافی و جهتدار که به محفظه بپاشد برای حل شدن قرص لازم است. اگر آبگیر یا نازلها گرفته باشند یا فشار آب پایین باشد، حل شدن ناقص میشود.
5. کیفیت یا نوع قرص - برخی بستهبندیهای جدید فینیش (مثل قرصهای با پوشش سخت یا ژل) ممکن است در بعضی دستگاهها دیرتر حل شوند. اگر مشکل همزمان با تغییر برند/نوع قرص شروع شده، تست با قرص نوع یا برند دیگر کمککننده است.
6. مشکل مکانیکی در مکانیزم درِ محفظه - ممکن است فنر یا مکانیزم آزادسازی درِ محفظه خراب یا گیر کرده باشد که نیاز به بررسی و تعمیر دارد.
چه کارهایی انجام دهید الآن - یکبار با برنامهٔ داغتر و کامل (مثلاً 60–65°C) و بدون ظرف امتحان کنید ببینید قرص حل میشود یا نه. - مطمئن شوید چیزی جلوی درِ محفظه نیست و باز میشود. - نازلها و فیلترها را از نظر گرفتگی کنترل و تمیز کنید. - اگر بعد از اینها هنوز مشکل بود، لطفاً بفرمایید آیا درِ محفظه هنگام کار باز میشود یا خیر و مدل دقیق AEG را بگویید تا راهنمایی دقیقتر یا پیشنهاد اعزام کارشناس ارائه شود.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.