روشن شدن آلارم و هشدار F7
روشن شدن آلارم و قرمزشدن علامت F7
روشن شدن آلارم و قرمزشدن علامت F7
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، لطفاً اول چند اطلاعات تکمیلی بفرمایید تا راهنمایی دقیقتری بدهم:
توضیح کلی: معمولاً کدهای خطا در برندها و مدلهای مختلف معانی متفاوتی دارند؛ برای مثال F7 میتواند مربوط به ایراد در سنسور دما، قطعی یا اتصال نادرست برد، یا مشکل فن یا موتور کمپرسور باشد. قبل از هر راهکاری بهتر است مدل و شرایط دقیق را بدانیم.
اگر دستگاه حالت خطرناک دارد (بوی سوختگی، دود، جرقه، یا نشت گاز/آب شدید)، فوراً دستگاه را خاموش کنید، از برق جدا کنید و از دستکاری خودداری کنید و با پشتیبانی یا تعمیرکار تماس بگیرید.
بعد از فرستادن مدل و توضیحات بالا، راهنمایی برای بررسیهای اولیه (مثل ریست کردن، بررسی اتصال درب، بررسی سیمکشی و سنسورها) را ارسال میکنم و در صورت نیاز راهنمایی برای ثبت درخواست تعمیر خواهد آمد.

سلام، ممنون از اطلاعاتی که فرستادید.
علامت F7 در یخچالهای اسنوا معمولاً به خرابی یا ناهنجاری در سیستم دادهها یا سنسورها مربوط میشود (مثلاً مشکل در ارتباط بین بردها یا سنسور دما/فانکشن). با توجه به اینکه گفتید فقط نمایش F7 هست، صدایی ندارد، برق رفته و دما هم طبیعی است، موارد اولیه که میتوانید بررسی کنید:
1. ریست ساده - یخچال را به مدت حدود 1–2 دقیقه از برق بکشید و دوباره وصل کنید. اگر خطای موقتی ناشی از قطع برق باشد، ممکن است پاک شود.
2. بررسی ظاهری و اتصالها (بدون باز کردن یا دستکاری قطعات داخلی) - در صورتی که دسترسی بیرونی به پنل کنترل یا روکشها امکانپذیر و ایمن است، مطمئن شوید که هیچ کابل یا کانکتوری شل نشده باشد. اما از باز کردن برد یا قطعات برقی خودداری کنید.
3. چه زمانی باید تعمیرکار بفرستید - اگر بعد از ریست خطا باقی بماند یا دوباره برگردد، یا اگر در آینده بوی سوختگی، داغی غیرعادی، یا نوسانهای شدید برق مشاهده شد، بهتر است کارشناس فنی برای بررسی برد و سنسورها مراجعه کند.
نکته امنیتی: چون این مورد ممکن است مربوط به برد الکترونیکی یا اتصالها باشد و نیاز به باز کردن دستگاه دارد، هوشمندانه است که در صورت تداوم خطا از دستکاری خودداری کنید و درخواست بازدید تعمیرکار ثبت کنید.
اگر مایلید من برای ثبت درخواست کمک کنم یا اطلاعات بیشتری لازم است، لطفاً مدل دقیق یخچال (کدی که روی برچسب پشت یا داخل دستگاه هست) و محدودهتان را بفرمایید.
فقط علامت F7صدایی ندارد برق رفت این داستان پیش اومد.قطعه ای تعویض نشده.دما طبیعی ه.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.