لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیbeko

پارگی خرطومی

نویسنده:قومیزمان:۲ هفته پیشپاسخ:۳بازدید:۳۴
۰

خرطومی تخلیه ظرفشویی یه ذره سوراخ شده و آب میده. میشه با چسب آکواریم درستش کنم یا حتما باید تعویض شه؟

۳ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۲ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۲ هفته پیش

سلام، اگر خرطومی تخلیه ظرفشویی فقط یک سوراخ کوچک یا ترک سطحی دارد، گاهی به‌صورت موقت می‌توان آن را با چسب مناسب (مثل چسب آکواریوم یا چسب‌های ضدآب قوی) تعمیر کرد تا نشت را کوتاه‌مدت بگیرید. اما چند نکته مهم:

• چسب آکواریوم برای آب‌بندی موقت مناسب است ولی در معرض فشار، حرارت و حرکت خم‌ و راست شدن خرطومی ممکن است دوام نیاورد و دوباره نشت کند.
    • اگر خرطومی در محل اتصال به پمپ یا شلنگ خروجی تحت فشار است یا پارگی بزرگ/طولی دارد، تعویض قطعه بهترین و ایمن‌ترین راه است.
    • تعمیر موقت ممکن است باعث گرفتگی یا جدا شدن چسب داخل مسیر شود که به پمپ یا تخلیه آسیب بزند — مخصوصاً اگر چسب داخل لوله نفوذ کند.
    • هنگام تعویض، از خرطومی با قطر و جنس مشابه و بست‌های مناسب استفاده کنید تا نشتی برطرف و ایمنی دستگاه حفظ شود.

پیشنهاد: اگر می‌خواهید سریع مشکل را موقتا حل کنید، می‌توانید از چسب ضدآب قوی استفاده کنید و نشت را کنترل کنید، اما در اسرع وقت خرطومی را تعویض کنید تا مشکل کاملاً رفع شود. اگر تمایل دارید، برند و مدل دقیق ظرفشویی یا عکس از خرطومی بفرستید تا راهنمایی دقیق‌تر یا کمک در تهیه قطعه مناسب بدهم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
  • تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۲ هفته پیش

سلام، برای سؤال اول (خرطومی ظرفشویی بکو):

• اگر سوراخ کوچک و سطحی است، تعمیر موقت با چسب آکواریوم یا چسب‌های سیلیکونی/پلی‌یورتان ضدآب ممکن است نشت را برای مدتی止 کند. اما این راه‌حل موقت است چون خرطومی هنگام کار تحت فشار، ارتعاش و تغییر دما قرار می‌گیرد و محل تعمیر ممکن است دوباره نشت کند.
    • تعمیر دائمی و ایمن‌تر تعویض خرطومی است؛ مخصوصاً اگر سوراخ بزرگ‌تر شود، ترک‌خورده یا خرطومی قدیمی و سفت شده باشد. تعویض هزینه ناچیزی دارد و از نشت‌های بعدی و آسیب به بدنه یا قطعات داخلی جلوگیری می‌کند.
    • اگر قصد تعمیر موقت دارید: ابتدا جریان آب و برق را قطع کنید، محل را خشک و تمیز کنید، چسب مناسب (سیلیکون یا چسب آکواریوم با خاصیت چسبندگی و انعطاف خوب) بزنید و اجازه دهید طبق دستور سازنده کامل خشک شود. پس از نصب دوباره، چند بار با دقت کنترل کنید که نشت رفع شده باشد.
    • در نهایت پیشنهاد می‌کنم برای اطمینان خرطومی را تعویض کنید یا از یک تعمیرکار بخواهید بررسی کند.

برای سؤال دوم (جرم‌گیری لباسشویی اتوماتیک که از درب به بالا و پس از شست‌وشو ذرات به لباس می‌چسبد):

• ابتدا مطمئن شوید صابون/پودر یا مایع شوینده مناسب و میزان درست را استفاده می‌کنید؛ استفاده بیش از حد یا شوینده نامناسب باعث باقی‌ماندن رسوبات می‌شود.
    • یک بار برنامه شست‌وشوی خالی (بدون لباس) با آب گرم و یک پیمانه سرکه سفید یا محلول جرم‌گیر مخصوص ماشین لباسشویی اجرا کنید تا رسوبات و جرم‌ها حل شوند.
    • فیلتر و لاستیک دور درِ ماشین (گِرِب‌بندی) را بررسی و تمیز کنید؛ رسوبات، مو و پرز در این نواحی تجمع می‌یابد و باعث چسبیدن ذرات می‌شود.
    • کشوی جاپودری را خارج کرده و خوب بشویید تا رسوبات شوینده تمیز شود.
    • اگر درام داخلی جرم زیاد دارد، می‌توانید از پاک‌کننده‌های تجاری مخصوص لباسشویی استفاده کنید یا یک بار با جوش‌شیرین و سرکه شست‌وشو دهید (جوش‌شیرین در دیگ، سپس برنامه با آب گرم و سرکه).
    • پس از جرم‌گیری، درِ ماشین را کمی باز بگذارید تا خشک شود و بوی نامطبوع و رشد قارچ جلوگیری شود.
    • اگر پس از این اقدامات مشکل ادامه داشت، ممکن است مشکل از پمپ یا فیلتر و برگشت آب کثیف باشد که نیاز به بررسی فنی دارد.

اگر برند و مدل دقیق لباسشویی را بگویید یا بفرمایید آیا قبلاً جرم‌گیری شده و چند سال کار کرده است، راهنمایی دقیق‌تری می‌دهم یا در صورت نیاز می‌توانم پیشنهاد تعویض خرطومی ظرفشویی بدهم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین
  • امامی
    امامیکاربر
    ۲ هفته پیش

سلام لباسشویی اتوماتیک از درب به بالا دارم چجوری جرمگیری کنم

خیال میکنم که جرم گرفته و موقع شستن لباس تکه چیزایی به لباس میچسبه

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر
پارگی خرطومی – تعمیرآنلاین | اپلیکیشن تخصصی خدمات