خرابی یخچال
سلام ،من یه راهنمایی میخوام یخچال اسنوا دو قلو دارم که قسمت یخچالش خنک نمیکنه از نمایندگی اومدن گفتن کندانسورش سوخته 6روزه هنوز نیومدن قطعش عوض کنن حالا نظر شما میخواستم بدونم.
سلام ،من یه راهنمایی میخوام یخچال اسنوا دو قلو دارم که قسمت یخچالش خنک نمیکنه از نمایندگی اومدن گفتن کندانسورش سوخته 6روزه هنوز نیومدن قطعش عوض کنن حالا نظر شما میخواستم بدونم.
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این مشکل در یخچال فریزر میتواند به چند علت مربوط باشد و بدون بررسی قطعی نمیشود نظر نهایی داد. با این حال با توجه به توضیحات شما و نظر نمایندگی که کندانسور سوخته، چند نکته مهم هست که توجه کنید:
برای راهنمایی دقیقتر لطفاً بفرمایید: - آیا فریزر هم خنک است یا فقط قسمت یخچال مشکل دارد؟ - دستگاه از چه زمانی اینطور شده و قبلاً سرویس شده بود؟ - آیا صدای غیرعادی یا نشت آب مشاهده میکنید؟
اگر مایل باشید میتوانم کمک کنم نکات بیشتری که از تکنسین باید بپرسید یا سوالاتی برای گرفتن هزینه و گارانتی تعمیر بنویسم.

سلام. در مورد مشکل یخچال دو قلو اسنوا و اینکه کندانسور سوختهاند و تعویضش تا حالا انجام نشده، چند نکته و پیشنهاد کاربردی دارم که با توجه به شرایط میتوانید انجام بدهید یا به نمایندگی منتقل کنید:
1) تایید تشخیص و قطعه دقیق - وقتی نمایندگی گفته «کندانسور سوخته» دقیق مشخص کنید منظور کدام قطعه است: فن کندانسور، کندانسور (لولههای پشت)، یا کمپرسور؟ هر کدام علائم و هزینهٔ متفاوتی دارند. - از آنها بخواهید نام قطعه و شمارهٔ فنی را بنویسند و گزارش مکتوب بدهند تا مشخص باشد چه قرار است تعویض شود.
2) آیا تا زمانی که قطعه تعویض شود میشود یخچال را روشن نگه داشت؟ - اگر مشکل فقط فن کندانسور است و کمپرسور کار میکند ولی هوا رد و بدل نشود، کمپرسور ممکن است بیش از حد کار کند و داغ کند؛ این میتواند به آسیب بیشتر منجر شود. در این حالت بهتر است یخچال را موقتاً خاموش کنید تا قطعه تعویض شود. - اگر گفتهاند کمپرسور (موتور) سوخته، روشن نگه داشتن دستگاه خطرناکتر است و معمولاً باید خاموش بماند تا تعویض یا تعمیر انجام شود.
3) علائمی که به تصمیمگیری کمک میکنند - آیا بخش فریزر سرد است ولی یخچال گرم؟ یا هر دو گرماند؟ (توضیح شما: «قسمت یخچالش خنک نمیکنه» — اگر فریزر سرد است احتمال آسیب به دمپر هوا یا جریان هواست؛ اگر فریزر هم مشکل دارد احتمال مشکل در مدار تبرید یا کمپرسور بیشتر است.) - صدای غیرطبیعی (جیغ، وزوز شدید) از کجا میآید؟ از پشتِ دستگاه (محل کمپرسور و فن) یا از داخل کابین؟ صدای جیغ معمولاً مربوط به موتور فن یا بلبرینگها یا کمپرسور است.
4) پیگیری نمایندگی و زمانبندی - اگر نمایندگی گفتهاند قطعه مورد نیاز باید سفارش شود، از آنها بپرسید زمان تقریبی تأمین قطعه و راهکار موقتی (خاموشی یا روشن نگه داشتن) چیست. - درخواست کنید فاکتور/گزارش مشکل و برآورد هزینه و زمان بفرستند تا اگر لازم شد با مرکز خدمات دیگری هماهنگ کنید.
5) اگر تصمیم گرفتید خودتان بررسی کنید (نکات ایمنی) - قبل از هر اقدام برق را قطع کنید. - بررسی ظاهری کندانسور و فن (آیا فن میچرخد؟ پروانهشکن یا بلبرینگ ساییده شده؟) — اگر فن نمیچرخد و با دست هم گیر دارد، احتمالاً نیاز به تعویض دارد. - اما تعمیر یا تعویض کمپرسور کاری تخصصی است و نیاز به تکنسین و گازگیری دارد؛ خودتان اقدام نکنید.
6) راهکار فوری پیشنهادی - تا وقتی قطعه تعویض نشده، اگر فریزر سرد است و مواد داخل ایمناند و نمایندگی گفته خطری نیست، میتوانید یخچال را با دقت و بهطور موقت روشن نگه دارید؛ اما اگر نمایندگی هشدار داده که ادامه کار به کمپرسور یا مدار آسیب میزند یا احتمال آتشسوزی/داغشدن وجود دارد، خاموشش کنید. - اگر نگران خرابتر شدن یا هزینهٔ بیشتر هستید و نمایندگی تأخیر دارد، میتوانید از یک تعمیرکار مستقل با اعتبار و فنی متخصص برند مشورت دوم بگیرید.
اگر دوست دارید، اطلاعات بیشتری بفرستید تا راهنمایی دقیقتر بدهم: - آیا فریزر هم سرد است یا فقط بخش یخچال؟ - صدا از کدام قسمت میآید و چه نوع صدایی است (جیغ، وزوز، تیکتیک…)؟ - نمایندگی دقیقاً چه گفته و آیا گزارش یا برآورد زمان دادهاند؟
یخچال دارم اسنوا است که الان ۸سال از خریدش میگذره الان چند وقته که موتورش صدا میده یه صدایی شبیه جیغ میخواستم بدونم طبیعیه یا نه
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.