لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیpakshoma

علت جرم گرفتن

نویسنده:امامیزمان:۱ ماه پیشپاسخ:۱بازدید:۷۱
۰

سلام لباسشویی اتوماتیک از درب به بالا دارم چجوری جرمگیری کنم

خیال میکنم که جرم گرفته و موقع شستن لباس تکه چیزایی به لباس میچسبه

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱ ماه پیش

سلام، مشکلی که توضیح دادید (چسبیدن تکه‌هایی به لباس‌ها و احساس جرم گرفتن) معمولاً مربوط به تجمع رسوب، پرز، جرم داخل دیگ یا جاپودری، یا گرفتگی فیلتر و کانال‌های خروجی آب است. چند راه ساده برای جرم‌گیری و تمیز کردن لباسشویی پاکشوما اتوماتیک درب از بالا پیشنهاد می‌کنم:

مراحل اولیه و ایمن: - دستگاه را خاموش و دو شاخه را از برق بکشید قبل از هر تمیزکاری. - اگر بوی نامطبوع، دود یا نشت آب مشاهده کردید، از دستکاری بیشتر خودداری و با تعمیرکار تماس بگیرید.

تمیز کردن دیگ و حذف جرم عمومی: 1. اجرای برنامه شستشوی داغ خالی: - یک بار برنامه چرخش یا شستشوی با آب داغ (60–90°C) را بدون لباس اجرا کنید. - اگر رسوب شدید است، همراه آب داغ یک پیمانه سرکه سفید یا محصول جرم‌گیر مخصوص لباسشویی اضافه کنید (به‌جای شوینده). سرکه به حل رسوبات کمک می‌کند. - گزینه دیگر: یک پیمانه جوش‌شیرین داخل دیگ و نصف تا یک پیمانه سرکه در محفظه جاپودری ریخته و برنامه داغ اجرا کنید.

2. استفاده از جرم‌گیر تجاری: - محصول جرم‌گیر یا تمیزکننده ماشین لباسشویی از برندهای معتبر بخرید و طبق دستور تولیدکننده در برنامه داغ اجرا کنید.

تمیز کردن جاپودری و منافذ: - کشوی جاپودر و نرم‌کننده را بیرون بیاورید و با آب گرم و برس نرم بشویید تا باقی‌مانده مواد و جرم پاک شود. اگر قابل جدا شدن نیست، با مسواک و آب گرم تمیز کنید. - مجاری ورد و خروج آب جاپودری را با دستمال مرطوب تمیز کنید.

فیلتر و شلنگ‌ها: - فیلتر کف (فیلتر پمپ تخلیه) را بررسی و تمیز کنید (محل آن در پایین جلو یا پشت بسته به مدل). قبل از باز کردن ظرفی برای جمع‌آوری آب کنار بگذارید. - شلنگ تخلیه و ورودی آب را از نظر گرفتگی یا رسوب بررسی کنید و در صورت امکان شستشو دهید.

تمیز کردن لاستیک دور درب و مجاری مخفی: - دور درب (اگر لاستیک یا درپوش دارید) را با محلول آب گرم و مایع ظرفشویی یا سفیدکننده رقیق‌شده پاک کنید تا پرز و کپک و رسوب برداشته شود. - اگر در دستگاه مجاری یا محفظه‌ای که قابل دسترسی دشوار است، پرز یا جرم مشاهده می‌کنید، با یک پارچه بلند یا برس نرم پاک کنید.

نکات نگهداری برای جلوگیری از بازگشت جرم: - پس از هر بار شستشو درب را باز بگذارید تا داخل خشک شود. - از میزان مناسب شوینده استفاده کنید؛ شوینده بیش از حد باعث رسوب می‌شود. - هر 1–3 ماه یک بار یک برنامه داغ خالی با سرکه یا جرم‌گیر اجرا کنید. - از نرم‌کننده زیاد یا مواد نامرغوب خودداری کنید.

اگر بعد از این کارها هنوز تکه‌ها به لباس چسبیده یا مشکل ادامه داشت، ممکن است: - قطعه‌ای داخل دیگ (مثلاً رزوه‌دار یا الاستیک) فرسوده شده یا پارچه در توری یا اتصالات گیر کرده باشد. - نیاز به بازدید فنی برای بررسی قطعات داخلی، فیلترهای ریز یا پمپ باشد.

لطفاً بگویید مدل دقیق پاکشوما و اینکه آیا تا حالا فیلتر کف را باز کرده‌اید یا نه؛ تا راهنمایی دقیق‌تر یا پیشنهاد مراجعه کارشناس بدهیم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب