لباسشویی رو دو ساله استفاده میکنم لباسام بعد از خشک شدن هم هنوز بوی نم میدم
بوی نم لباس بعد از شستشو و خشک شدن
بوی نم لباس بعد از شستشو و خشک شدن
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این مشکل در ماشین لباسشویی اسنوا میتواند به چند علت شایع مربوط باشد و بدون بررسی دقیق نمیشود قطعی گفت. برای رفع بوهای نم پس از شستشو موارد زیر را بررسی و انجام دهید:
1) بررسی حفرهها و لاستیک دور درب - داخل لاستیک درب (در ماشینهای دربازجلو) معمولاً مو، پرز و رسوبات جمع میشود و محیط مرطوب باعث رشد کپک و بوی نم میشود. با دستمال مرطوب و محلول آب و سرکه یا جوششیرین کاملاً تمیز کنید و همه شیارها را خشک کنید.
2) فیلتر و پمپ تخلیه - فیلتر گرفتگی باعث باقی ماندن آب و کثیفی میشود که بوی بد ایجاد میکند. فیلتر را باز، تمیز و دوباره نصب کنید. اگر آب تخلیه کامل نیست، شلنگ تخلیه را هم بررسی کنید.
3) استفاده از برنامه و دمای مناسب - برای البسه خیلی کثیف یا بویدار از برنامه با دمای بالاتر (در صورت امکان و مطابق برچسب لباس) استفاده کنید تا میکروبها و کپکها از بین بروند.
4) شوینده و مقدار آن - مصرف بیش از حد یا استفاده از شوینده نامرغوب میتواند باعث باقیماندن رسوب و بو شود. از شوینده متناسب با دستگاه و مقدار مناسب استفاده کنید. اگر از نرمکننده زیاد استفاده میکنید، گاهی حذف یا کاهش آن کمک میکند.
5) خشک کردن لباسها بلافاصله - نباید لباسها را برای مدت طولانی در دیگ مرطوب نگه داشت. پس از پایان برنامه، لباسها را هر چه سریعتر خارج و خشک کنید.
6) سرویس داخلی و تمیزکاری دورهای - اجرای یک برنامه شستشوی خالی با آب گرم و یک فنجان سرکه یا محصول مخصوص تمیزکننده ماشین لباسشویی (هر 1–2 ماه یکبار) میتواند رسوبات و بو را کاهش دهد. - اگر دستگاه برای مدت طولانی سرویس نشده، بررسی و سرویس توسط کارشناس (بررسی پمپ، شلنگها، مخزن و فیلتر) مفید است.
7) تهویه محل قرارگیری دستگاه - محیط مرطوب یا بدون تهویه باعث افزایش رطوبت و بو میشود. در صورت امکان در یا پنجره را هنگام خشک بودن دستگاه باز بگذارید یا فضای اطراف را خشک نگه دارید.
اگر بعد از انجام این کارها مشکل برطرف نشد، لطفاً اطلاعات بیشتر بدهید: - آیا از برنامه خاص یا دمای پایین استفاده میکنید؟ - بوی نم از خود لباسها است یا از داخل دستگاه؟ - آیا دستگاه ارور میدهد یا تخلیه/آبگیری مشکلی دارد؟ با این اطلاعات بهتر راهنمایی میکنم و در صورت نیاز میتوانم توصیه کنم برای سرویس حضوری درخواست ثبت کنید.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.