از بین نرفتن لکه
سلام لباسشویی ال جی آر5 دارم لکه ها رو از بین نمیبره چکار کنم ؟
سلام لباسشویی ال جی آر5 دارم لکه ها رو از بین نمیبره چکار کنم ؟
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این مشکل در لباسشویی الجی میتواند به چند علت مختلف مربوط باشد و بدون بررسی دقیق دستگاه و نحوهٔ شستشو نمیشود نظر قطعی داد. برای راهنمایی بهتر چند نکته و راهکار پیشنهاد میکنم:
علتهای احتمالی و راهکارها: - انتخاب برنامه نامناسب: برای لکههای سرسخت از برنامههای با دمای بالاتر و شستشوی قویتر استفاده کنید (مثلاً برنامهٔ مخصوص لکه یاCotton با دمای مناسب). - دمای پایین آب: بعضی لکهها در آب سرد از بین نمیروند — اگر پارچه اجازه میدهد دمای آب را بالا ببرید. - مقدار یا نوع شوینده نامناسب: از شویندهٔ باکیفیت و متناسب با نوع لباس و سختی آب استفاده کنید. مقدار شوینده را مطابق دستور تولیدکننده بریزید — هم کم و هم زیاد بودن اثر منفی دارد. - استفاده نادرست از مواد لکهبر: لکهها را قبل از قرار دادن در ماشین با مادهٔ لکهبر مناسب پیشدرمانی کنید و طبق دستورالعمل استفاده کنید. - بارگذاری بیش از حد: پر کردن خیلی زیاد دیگ مانع حرکت مناسب لباسها و نفوذ شوینده میشود؛ بار را متعادل کنید. - مشکل در پخش یا حل شدن شوینده: اگر پودر یا مایع درست حل نمیشود، ممکن است مخزن شوینده یا پمپ مشکل داشته باشد یا آب گرم/سرد وارد نشود. - کیفیت آب یا رسوب داخلی: رسوب یا سختی آب و گرفتگی فیلترها/پودرکش میتواند کارایی شستشو را کم کند — فیلترها را بررسی و در صورت نیاز جرمگیری کنید. - مشکل فنی در پمپ یا عملکرد شستشو: در موارد نادر ایراد در موتور، پمپ یا المنت (برای دمای آب) میتواند موثر باشد.
نکات عملی سریع: 1. بررسی کنید جنس پارچه و برچسب شستشو اجازهٔ دمای بالاتر را میدهد. 2. لکهها را پیشدرمان کنید (پودر یا اسپری لکهبر) و چند دقیقه قبل از شستن بگذارید اثر کند. 3. از برنامهٔ مناسب و دمای کافی استفاده کنید و از پر کردن بیش از حد ماشین خودداری کنید. 4. از شویندهٔ مناسب برای لباسهای رنگی/سفید و سختی آب محل استفاده کنید. 5. پودرکش/کِشِوی شوینده و فیلتر را تمیز کنید و در صورت نیاز ماشین را جرمگیری کنید.
اگر این کارها مشکل را حل نکرد، لطفاً اطلاعات زیر را بفرمایید تا دقیقتر کمک کنم یا درصورت نیاز سرویسکار معرفی شود: - مدل دقیق (مثلاً LG R5 کاملتر بفرمایید) - آیا اروری نمایش داده میشود؟ - چه نوع لکهای (چربی، خون، چمن، قهوه و...) و روی چه پارچهای است؟ - معمولاً از چه برنامه و دما و شویندهای استفاده میکنید؟ - آیا قبلاً دستگاه سرویس شده یا مشکلی مثل کاهش آب یا پودرکش گرفته است؟
هشدار ایمنی: اگر بوی سوختگی، دود یا صدای غیرعادی میبینید دستگاه را خاموش کنید و از دستکاری خودداری کنید.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.