لباسام توی لباسشویی گیر کرده و در باز نمیشه
لباسشویی حین کار صدای عجیبی داد و تخلیه آب رو انجام نداد . من خاموشش کردم اما درش باز نمیشه و لباسام داخلش مونده .
لباسشویی حین کار صدای عجیبی داد و تخلیه آب رو انجام نداد . من خاموشش کردم اما درش باز نمیشه و لباسام داخلش مونده .
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، متأسفم از مشکلی که پیش اومده. توضیح میدم چه کارهایی امن و مفید هست انجام بدید و چه موقع حتماً از کارشناس کمک بگیرید.
اقدامات اولیه (ایمن و پیشنهادی) - برق دستگاه را قطع کنید: دوشاخه را از پریز بیرون بکشید تا مطمئن شوید برق قطع است. - چند دقیقه صبر کنید: بعضی مدلها پس از قطع برق برای آزاد شدن قفل در نیاز به چند دقیقه زمان دارند (معمولاً 5–10 دقیقه). - بررسی نشانگر قفل/ارور: اگر روی پنل چراغ قفل یا ارور روشنه، نگهدارید و بعد از 5–10 دقیقه مجدداً امتحان کنید باز میشود یا نه. - تخلیه دستی آب (در صورتی که داخل ماشین آب باقی مونده): - ابتدا برق را قطع کنید. - جلوی دستگاه یک سطل یا ظرف قرار بدید. - اگر پایین پانل جلو فیلتر/پمپ تخلیه داره (معمولاً یک درپوش گرد پایین جلو)، درپوش رو بهآرامی باز کنید و آب را با احتیاط خارج کنید. (احتیاط: ممکنه آب داغ باشه.) - در برخی مدلها یک شلنگ کوچک تخلیه دستی پشت درپوش هست که میتونید با باز کردنش آب رو تخلیه کنید. - تلاش ملایم برای باز کردن درب: بعد از تخلیه آب و صبر کردن چند دقیقه، درب را آرام سعی کنید باز کنید. از زور زیادی استفاده نکنید تا قفل یا مکانیزم را نشکنید.
هشدارها — کارهایی که انجام ندید - هرگز دستگاه را با برق وصل و برنامهی تخلیه را بدون بررسی انجام ندهید اگر صداهای غیرعادی داشت. - با ابزار تیز یا زور زدن به پوشش درب تلاش نکنید قفل را باز کنید — ممکنه به قفل یا بدنه آسیب بزنید. - اگر نشتی، دود، بوی سوختگی یا هر خطر الکتریکی مشاهده کردید، از دستکاری خودداری کرده و فورا برق را قطع و متخصص را خبر کنید.
علل احتمالی (براساس نشانهها) - گیر کردن لباسها بین درب و لاستیک که مانع بسته شدن درست یا باز شدن میشود. - گرفتگی یا انسداد پمپ تخلیه/فیلتر که باعث ناتمام موندن تخلیه و فعال نشدن مکانیزم آزادسازی قفل شده. - خرابی یا گیر کردن مکانیزم قفل درب (قفل الکترومکانیکی) بهخاطر مشکلات برق یا مکانیکی. - مشکل برد الکترونیکی یا فیوز حرارتی که قفل را آزاد نمیکند.
چه زمانی فنی درخواست کنید - اگر بعد از قطع برق و تخلیه دستی نتونستید درب رو باز کنید. - اگر آبی داخل درام بود و نتونستید آن را تخلیه کنید یا از باز شدن فیلتر جلوگیری شد. - اگر صدای خیلی غیرعادی، دود یا بوی سوختگی دیدید. - اگر قبلاً تلاش به باز کردن با زور کردهاید یا درب نیمهقفل شده و باز نمیشه.
لطفاً اطلاعات زیر را بفرمایید تا راهنمایی دقیقتری بدم یا اگر خواستید، درخواست تعمیرکار براتون راهنمایی کنم: - آیا الان آب داخل درام هست یا تخلیه شده؟ - آیا چراغ یا ارور خاصی روی پنل نمایش داده میشه؟ (اگر ارور هست کد ارور چی نوشته؟) - مدل دقیق ماشین لباسشویی سامسونگ چیه؟ (مثلاً WF... یا مدل دیگه) - آیا قبل از این مشکل دستگاه قبلاً تعمیر شده بود یا سال ساخت/سن دستگاه چند ساله؟
اگر مایل باشید، راهنمایی مرحلهبهمرحله برای تخلیه دستی و باز کردن فیلتر براتون میفرستم (با ذکر احتیاطها).
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.