لباسشویی بعداز شستشو ی چیزهای شبیه شل رولباس میزاره
بعداز شستشو ی چیزهای شبیه شل رولباس میزاره و نمیدونم چرا چندین بار هم با سرکه شستشو کردم لاستیک و درب هم تمیز و بدون لک هستن
بعداز شستشو ی چیزهای شبیه شل رولباس میزاره و نمیدونم چرا چندین بار هم با سرکه شستشو کردم لاستیک و درب هم تمیز و بدون لک هستن
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این مشکل چند علت احتمالی میتونه داشته باشه. نکات و راهکارهای زیر رو بررسی کنید:
علتهای محتمل - پرز یا الیاف لباسها که در مسیر تخلیه یا فیلتر جمع شده و هنگام خشککردن یا خروج آب دوباره به لباسها میچسبه. - کثیفی یا گرفتگی در فیلتر نهایی یا جاپودری که باعث بازپسدادن ذرات به لباس میشه. - تجمع باقیمانده نرمکننده یا شوینده در دیوارهٔ دیگ یا داخل محفظه که بعد از شستشو آزاد میشه. - مشکل در شستوشوی دور آبکشی/مرتب شستوشو (مثلاً برنامه مناسب بهکار نرفته یا دور چرخش پایین بوده) که پرزها کامل شسته یا گرفته نشدهاند. - استفاده از شوینده یا نرمکنندهٔ نامناسب یا بیشازحد که باعث چسبیدن ذرات میشه.
چیکار کنید (راهکارهای عملی) 1. فیلتر تخلیه و شلنگ خروجی را بررسی و تمیز کنید. پرزها و زبالهها را جلوی چشم پاک کنید. 2. محفظهٔ جاپودری را خارج کرده و داخل و شیارها را با آب و مسواک تمیز کنید. 3. یک بار دستگاه را با برنامهٔ شستشوی خالی و دمای بالا (با شویندهٔ مخصوص یا یک پیمانه سرکه یا جوششیرین) اجرا کنید تا باقیماندهها شسته شوند. 4. بعد از هر بار شستشو درب و لاستیک را باز بگذارید تا رطوبت بماند و کپک/باقیمانده تشکیل نشه (هرچند گفتید لاستیک تمیزه). 5. از شوینده و نرمکننده مناسب و مقدار توصیهشده استفاده کنید و اگر لباسها پرزدار هستند، از کیسهٔ توری یا برنامهٔ مخصوص پارچههای حساس استفاده کنید. 6. اگر لباسها پرزدارند، قبل از انداختن در ماشین با گردگیری یا تکان دادن مقداری از پرزها را بگیرید. 7. در صورت داشتن فیلتر داخلی یا صافی داخل دیگ (اگر مدل شما دارد)، آن را بیرون آورده و تمیز کنید.
در صورتی که بعد از این موارد مشکل حل نشد، لطفاً بگویید: - مدل دقیق دستگاه چیه؟ - این مشکل از کی شروع شده و فقط با بعضی پارچهها اتفاق میافته یا همیشه؟ - آیا بعد از اجرای برنامهٔ شستشوی خالی یا تمیزکاری فیلتر تغییری داشتید؟
با این اطلاعات میتونم راهنمایی دقیقتری بدم یا در صورت نیاز راهکار تعمیر در محل پیشنهاد کنم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.