سلام، این مشکل در لباسشویی اسنوا میتواند به چند علت مربوط باشد؛ برای اینکه دقیقتر راهنمایی کنم چند نکته و چند سؤال میپرسم و چند اقدام فوری امن پیشنهاد میدهم.
علتهای احتمالی (بهصورت کلی)
- قفل ایمنی درب (قفل کودک یا قفل درب الکترونیکی) فعال مانده یا گیر کرده.
- مشکل در مکانیزم قفل درب (سوییچ قفل یا ماژول قفل) که اجازه باز شدن نمیدهد.
- برد کنترل یا مدار فرمان بهدرستی سیگنال باز شدن را ارسال نمیکند.
- گیر کردن مکانیکی درب بهخاطر توربین، واشر یا لباسهای گیر کرده در لبهٔ دیگ.
- در برخی حالات پس از قطع برق یا خاموشروشن نامناسب، دستگاه در حالت قفل گیر میکند.
سؤالات لازم لطفاً پاسخ دهید
1. این مشکل از کی شروع شده؟ یکباره رخ داد یا تدریجی بود؟
2. هنگام نمایش علامت قفل، آیا چراغها یا اروری نیز نمایش داده میشود (مثلاً کد یا چراغهای چشمکزن)؟
3. دستگاه بعد از تیکتیک چندبار تلاش میکند در را باز کند یا کاملاً بیحرکت است؟
4. آیا اخیراً برق قطع و وصل شدید یا نوسان برق داشتید؟
5. آیا داخل دیگ لباس یا آب باقی مانده است؟
6. آیا قبلاً تعمیر شده یا سرویس انجام شده است؟
اقدامات ایمنی و پیشنهادی اولیه (قبل از تماس با کارشناس)
- هشدار: اگر بوی سوختگی یا صدای غیرعادی شدید مشاهده شد، فورا دستگاه را از برق بکشید و دستکاری نکنید.
- ابتدا دستگاه را کامل خاموش و از برق بکشید و 5–10 دقیقه صبر کنید؛ گاهی برد و قفل الکترونیکی پس از استراحت کوتاه ریست میشوند و در باز میشود.
- اگر آب داخل دیگ مانده، اول از مسیر ایمن تخلیه دستی یا با برنامه تخلیه اقدام کنید (در صورت امکان).
- بعد از قطع برق، در برخی مدلها میتوان با باز کردن اهرم اضطراری قفل در (در زیر پنل جلویی یا در کنار فیلتر تخلیه) دستی اقدام به باز کردن در کرد — اما اگر مطمئن نیستید، از دستکاری خودسرانه خودداری کنید تا به قطعات یا گواهی دستگاه آسیب نزنید.
چه زمانی باید تعمیرکار تماس بگیرید
- اگر با کشیدن برق و صبر کردن در باز نشد یا صدای تیکتیک ادامه داشت.
- اگر آب داخل دیگ باقی مانده و تخلیه انجام نمیشود.
- اگر ارور خاصی روی صفحه دیده میشود یا قفل الکترونیکی معیوب به نظر میرسد.
در صورت تمایل من میتوانم راهنمایی مرحلهبهمرحله برای آزمایشهای ساده (ریست، تخلیه دستی، پیدا کردن اهرم اضطراری) بدهم یا در صورت تمایل اطلاعات تماس و درخواست بررسی حضوری توسط کارشناس تعمیر لباسشویی اسنوا پیشنهاد شود.
لطفاً پاسخ سؤالات بالا را بفرمایید تا راهنمایی دقیقتری ارائه کنم.