نچسبیدن آهن ربای یخچال
سلام وقت بخیر میبخشید یه سوال داشتم آهن ربای پخجالم یه چند روزه انگار شل شده درست نمیچسبه راهکاری دارین براش که بشه تو خونه خودم درستش کنم
سلام وقت بخیر میبخشید یه سوال داشتم آهن ربای پخجالم یه چند روزه انگار شل شده درست نمیچسبه راهکاری دارین براش که بشه تو خونه خودم درستش کنم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، وقت شما هم بخیر.
این مشکل معمولاً مربوط به نوار لاستیکی دور درب (مگنت یا واشر مگنتیک) است که یا کثیف شده، تغییر شکل پیدا کرده یا خاصیت مغناطیسیاش کاهش یافته. چند راهکار ساده که در خانه میتوانید امتحان کنید:
- تمیز کردن نوار درب: نوار لاستیکی و محل تماس آن با بدنه را با آب ولرم و صابون یا محلول الکلایزوپروپیل (اگر در دسترس است) و یک دستمال نرم تمیز کنید تا گردوغبار یا چربی که مانع چسبیدن شده برداشته شود.
- گرم و فرم دادن نوار: اگر نوار کمی خم یا تغییر شکل دارد، با سشوار (در دمای ملایم و فاصله حدود 20–30 سانتیمتر) چند ثانیه گرما بدهید و سپس درب را محکم ببندید تا نوار به شکل صحیح بازگردد. مراقب باشید بیش از حد گرم نشود تا لاستیک آسیب نبیند.
- بررسی فاصله/تنظیم لولا: ممکن است درب شل یا پایین/بالا افتاده باشد. پیچهای لولا را بررسی کنید و در صورت نیاز با پیچاندن یا تنظیم ساده (براساس دفترچه یا بصورت چشمی) درب را تراز کنید.
- تست نقطهای آهنربا: با یک آهنربای کوچک دور نوار بچرخید تا ببینید کجا جذب ضعیف است؛ اگر ناحیهای از نوار خاصیت مغناطیسیاش را از دست داده، آن قسمت ممکن است نیاز به تعویض داشته باشد.
- تعویض نوار در صورت نیاز: اگر پس از تمیزکاری و فرمدهی مشکل حل نشد و نوار ترک خورده یا خاصیت مغناطیسیاش ضعیف شده، بهترین کار تعویض واشر درب است. برای یخچال جنرال الکتریک بهتر است قطعه اورجینال یا سازگار تهیه شود.
سؤالات تکمیلی که کمک میکنند راهنمایی دقیقتری بدهم: - آیا نوار ترک خورده یا پارگی دیده میشود؟ - آیا مشکل در تمام طول درب هست یا در یک نقطه خاص؟ - آیا درب بهسختی بسته میشود یا ساده باز و بسته میشود ولی چسبندگی کم است؟
هشدار ایمنی: اگر شاهد نشتی آب، صدا یا هر مشکل حساس دیگری هستید یا برد/المنتهای برقی اطراف درب آسیب دیدهاند، از دستکاری بیشتر خودداری کنید و بهتر است کارشناس مراجعه کند.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.