ظرفشویی بوش دارم و ارور ۹ میده
آخر کار ارور ۹ میده....وقتی روشن میکنم اواخر کار ارور ۹ میده
آخر کار ارور ۹ میده....وقتی روشن میکنم اواخر کار ارور ۹ میده
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام — ارور 9 در ظرفشویی بوش معمولاً به مشکل تخلیه یا جریان آب مربوط است. چند علت شایع و کارهایی که خودتان میتوانید بررسی کنید را مینویسم:
احتمالهای رایج - گرفتگی یا مسدود شدن فیلتر و صافی پایین دستگاه - مشکل در پمپ تخلیه (گرفتگی پروانه یا خرابی پمپ) - گرفتگی یا پیچخوردگی شلنگ تخلیه - اختلال در شیر ورودی یا فشار آب (هرچند ارور 9 بیشتر مربوط به تخلیه است) - مشکل در برد یا سنسورهای مربوط به تخلیه (کمتر شایع، در صورت بررسی نکردن موارد بالا)
کارهایی که مرحلهبهمرحله خودتان انجام بدید 1. دستگاه را خاموش و از برق بکشید (ایمنی). 2. فیلتر کف ظرفشویی را باز کنید و هرگونه کثیفی، پرز یا تکههای غذا را تمیز کنید. 3. به محفظه پمپ (در پایین، پشت فیلتر) نگاه کنید — اگر جسمی جا مانده یا پرههای پمپ مسدود شدهاند، با احتیاط خارج کنید. 4. شلنگ تخلیه را از پشت دستگاه بررسی کنید — مطمئن شوید پیچخوردگی یا گرفتگی ندارد و مستقیماً به سینک یا خروجی وصل است. 5. اگر بعد از این کارها مشکل برطرف نشد، یک چرخه کوتاه خالی اجرا کنید و ببینید آیا آب تخلیه میشود یا نه. 6. در صورتی که آب در دستگاه باقی میماند یا پمپ صدای غیرعادی میدهد، احتمال خرابی پمپ تخلیه یا رله روی برد وجود دارد — نیاز به بررسی و تعویض قطعه توسط تکنسین خواهد بود.
پرسشهایی برای تشخیص دقیقتر - آیا آب داخل دستگاه میماند یا کامل تخلیه میشود؟ - وقتی ارور 9 ظاهر میشود، دستگاه آب داخل دارد یا خالی است؟ - آیا صدای غیرعادی یا تقتق از پمپ شنیده میشود؟ - مدل دقیق ظرفشویی بوش را بفرمایید (مثلاً SMS68... یا غیره) — بعضی مدلها کدهای خطا کمی متفاوت دارند. - آیا اخیراً کاری مثل نصب جدید یا تغییر شلنگ انجام شده؟
اگر بعد از چکهای ساده مشکل حل نشد، پیشنهاد میکنم برای بررسی پمپ و برد با یک سرویسکار مجاز تماس بگیرید تا در محل دستگاه را باز و عیبیابی کند.

سلام؛ ممنون از توضیحات تکمیلی. با توجه به اینکه میگویید هیچ آبی داخل دستگاه نیست و صدای غیرعادی هم ندارید، احتمالها و کارهایی که پیشنهاد میکنم به ترتیب بررسی کنید:
1. تایمر/برد کنترل یا سنسور سطح آب (فلوتر/پرشر) - اگر سنسور سطح آب یا پرشر سوئیچ خراب باشد، دستگاه فکر میکند آبگیری شده یا ارور مرتبط میدهد. بررسی اتصال و سالمبودن فلوتر (محفظهی کوچک پلاستیکی یا شلنگِ متصل به آن) مفید است. - برد الکترونیکی یا ماژول کنترل نیز ممکن است خطا تولید کند؛ در این حالت ارور در اواخر چرخه هم ظاهر میشود.
2. ولو ورودی آب (شیر برقی) - اگر شیر برقی آب ورودی خراب باشد یا برق نرسد، دستگاه آب نمیگیرد ولی ممکن است سیستم در پایان کار ارور 9 ثبت کند. با ولتاژسنج یا بررسی اتصال سیمها میشود اطمینان حاصل کرد. - مطمئن شوید شیر آب محل وصل به ظرفشویی باز است و فشار آب کافی دارد.
3. فیوزها و اتصالات برقی - بررسی فیوزها، کابلها و کانکتورهای مرتبط با شیر ورودی و برد کنترل. گاهی کانکتور شل یا سوختن فیوز باعث عدم عملکرد میشود.
4. قفل درب یا سنسور درب - بعضی ارورها وقتی درب در طول کار مشکل دارد یا سنسور قفل خراب است هم ظاهر میشوند. چون میگویید صدای غیرعادی نیست، باز هم قفل و سوئیچ در را چک کنید که اتصال صحیح دارند.
5. راهکارهای ساده برای شما الآن - مطمئن شوید شیر آب باز است و آبگیر دیگری (مثلاً شیر سینک) آب دارد. - قاب پشتی/پایینی را باز نکنید مگر تجربه فنی دارید؛ اما اگر راحت هستید میتوانید فلوتر/محفظهی فلوتر را ببینید که آزاد است و گیر نکرده باشد. - یک بار دستگاه را ریست کنید: دستگاه را از برق بکشید 2-3 دقیقه صبر کنید و دوباره وصل کنید؛ سپس یک برنامه کوتاه اجرا کنید تا ببینید ارور باز میگردد یا نه.
اگر بعد از این بررسیها مشکل رفع نشد، احتمال بالایی برای خرابی شیر ورودی، پرشر/فلوتر یا برد وجود دارد که نیاز به بازدید و تست توسط تعمیرکار دارد. بفرمایید مدل دقیق دستگاه چیه و آیا مایلید راهنمایی برای تست ساده شیر ورودی/فلوتر بدم یا درخواست اعزام تعمیرکار ثبت کنم؟
خیر هیچ آبی در دستگاه نیست.....اصلا صدای غیرعادی نمیدهد... نصب جدید و تغییر شیلنگ هم انجام ندادم
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.