بو دادن ظرف داخل ظرف شویی
باسلام من داخل ظرف شوییم هرچی ظرف میشورم بوی به اصطلاح سمار میده جرم گیریم کردم فیلترم پاک کردم دوباره بو میدهد
باسلام من داخل ظرف شوییم هرچی ظرف میشورم بوی به اصطلاح سمار میده جرم گیریم کردم فیلترم پاک کردم دوباره بو میدهد
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، مشکل بوی بد (بوی «سمّار») داخل ظرفشویی پاکشوما میتواند چند دلیل داشته باشد. موارد زیر را بررسی و اجرا کنید؛ اگر بعد از انجام باز هم مشکل باقی ماند، لطفاً اطلاع دهید تا راهنمایی تکمیلی یا اعزام کارشناس پیشنهاد شود.
1) محل تجمع غذا و فیلتر - فیلتر را دوباره با دقت بیشتر خارج کنید و داخل و دورِ محفظه فیلتر (جایی که آب و ذرات غذای باقیمانده جمع میشود) را با برس و آب داغ و مایع شوینده یا سرکه تمیز کنید. ذرات ریز غذا ممکن است در لبهها یا شکافها گیر کرده باشند.
2) بازوهای آبپاش (اسپریها) - بازوهای آبپاش را درآورده و سوراخهای آنها را بررسی و با خلال دندان یا برس تمیز کنید تا گرفتگی نداشته باشند؛ گرفتگی باعث تجمع باکتری و بو میشود.
3) سینیها و لاستیک درب - سینیها، قفسهها و نوار لاستیکی دور درب را با محلول آب داغ و مایع ظرفشویی یا سرکه شستشو دهید. معمولاً در درزها و زیر نوار لاستیکی کپک یا رسوب میگیرد که بو تولید میکند.
4) سیکل شستشوی تمیزکننده داخلی - یک سیکل خالی با دمای بالا (اگر دستگاه این امکان را دارد) اجرا کنید همراه با یک فنجان سرکه سفید یا پودر پاککننده مخصوص جرمگیری ظرفشویی. این کار رسوب و باکتری را کاهش میدهد.
5) کیفیت و مقدار شوینده - از شوینده مناسب و مقدار توصیهشده استفاده کنید. شوینده کم یا نامناسب ممکن است ظرفها و داخل دستگاه را خوب تمیز نکند و بو ایجاد شود.
6) تخلیه و شلنگ تخلیه - شلنگ تخلیه و مسیر خروج آب را چک کنید که خمخورده یا گرفته نباشد و آبِ کثیف کامل تخلیه شود. اگر آب داخل دستگاه مانده یا تخلیه ناقص است، باعث بوی بد میشود.
7) منبع آب - اگر آب منطقه شما بوی خاصی دارد یا کدر است، ممکن است روی بو تاثیر بگذارد. در این صورت از فیلتر آب یا شوینده مناسب استفاده کنید.
8) بررسی پمپ یا محفظه داخلی (در صورت لزوم توسط تکنسین) - اگر موارد بالا انجام شد و بو ادامه داشت، ممکن است پمپ یا محفظهای داخل دستگاه که قابل دسترسی نیست، آلودگی داشته باشد و نیاز به بازدید تکنسین دارد.
نکات ایمنی: در صورت مشاهده برقزدگی، بوی سوختگی یا صداهای غیرعادی شدید، دستگاه را خاموش کنید و دستکاری نکنید.
اگر بخواهید من دقیقتر راهنمایی کنم، لطفاً بفرمایید: - آیا بعد از اجرای سیکل، ظرفها هنوز مرطوب میمانند؟ - دستگاه هنگام کار صدا یا ارور خاصی نشان میدهد؟ - مدل دقیق پاکشوما چیست؟
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.