ماشین ظرفشویی من الجی هستش یه مدت از محفظه نمک ،نمک پس میزنه بیرونذچکار کنم
ماشین ظرفشویی من از محفظه نمکش نمک پس میده ودر ضمن تمیز هم شستشو انجام نمیده چکار کنم
ماشین ظرفشویی من از محفظه نمکش نمک پس میده ودر ضمن تمیز هم شستشو انجام نمیده چکار کنم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، ممنون از توضیحتون. مشکل پس دادن نمک از محفظه و تمیز نشستن ضعیف ظروف در ظرفشویی الجی میتواند چند علت داشته باشد؛ مراحل زیر را بررسی کنید تا مشکل را پیدا و تا حد امکان برطرف کنید:
1) بررسی درِ محفظه نمک و واشرها - درپوش محفظه نمک را باز کنید و ببینید درست قفل میشود یا نه. اگر درپوش شکسته یا کاملاً بسته نمیشود نمک نشت میکند. - واشر یا رزوههای درپوش را بررسی کنید؛ اگر فرسوده یا ترکخوردهاند باید تعویض شوند.
2) مقدار و نوع نمک - از نمک مخصوص ماشین ظرفشویی استفاده کنید، نه نمک خوراکی. - نمک را بیش از حد پر نکنید؛ سطح را طبق دستور دفترچه تا علامت مشخص پر کنید.
3) نصب و جهت مخزن نمک - مطمئن شوید محفظه نمک به درستی بسته شده و محفظه در جای خود قرار دارد (برخی مدلها پیچ یا درپوش مخصوص دارند). - در زمان پر کردن نمک دقت کنید نریزد روی بدنه یا قطعات اطراف؛ اگر هنگام پر کردن آبگیری انجام شود، نمک میتواند وارد چرخه و سپس اطراف محفظه بیاید.
4) بررسی محل نصب محفظه و آب بندی اطراف - ببینید آیا محل دور محفظه ترک یا آسیب ندارد که نمک از آنجا بیرون بیاید. - اگر درپوش محکم میشود ولی هنوز نشتی هست، احتمال خرابی داخلی یا ترک در بدنه است — در این صورت نیاز به بازدید فنی دارد.
5) مشکل تمیز نشستن ظروف (احتمال ارتباط با نمک) - نمک برای نرم کردن آب و جلوگیری از رسوب است؛ اگر نمک نشت میکند یا داخل مخزن نمک کار نمیکند، سختی آب رفع نمیشود و ظروف خوب شسته نمیشوند. پس رفع نشتی نمک ممکن است تمیزی را بهتر کند. - بررسی آبپاشها: گرفتگی نازلها یا سوراخهای آبپاش را چک و تمیز کنید. - بررسی فیلتر و سبدها: فیلتر کف و نواحی ریز را تمیز کنید. - از شوینده مناسب و میزان صحیح استفاده کنید و مطمئن شوید قرص یا پودر در محفظه شوینده به درستی آزاد میشود. - برنامه شستشو و دمای آب را بررسی کنید؛ در صورت خرابی المنت گرمکن، خشک و پاک شدن ضعیف خواهد بود.
6) هشدار ایمنی و پیشنهاد نهایی - اگر بوی برق سوخته، نشت آب زیاد یا خرابی ظاهری مشاهده کردید، دستگاه را خاموش و از دستکاری خودداری کنید و با سرویسکار تماس بگیرید. - با توجه به اینکه هم نشت نمک و هم مشکل تمیزی وجود دارد و ممکن است علت داخلی (پمپ، المنت، یا محفظه داخلی) باشد، اگر با راهکارهای بالا مشکل حل نشد بهتر است تعمیرکار مجاز الجی برای بررسی در محل بیاید.
اگر دوست دارید من را راهنمایی کنید: مدل دقیق دستگاه و اینکه اخیراً محفظه نمک پر یا سرویس شده یا نه را بفرمایید تا راهنمایی دقیقتری بدهم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.